Anket Sonuçlarını Görüntüle: DÜNYANIN EN BÜYÜK TAKIMI KİM

Voters
26. You may not vote on this poll
  • REAL MADRİD

10 38.46%
  • M.UNITED

3 11.54%
  • ARSENAL

3 11.54%
  • INTER

0 0%
  • MİLAN

4 15.38%
  • BARCELONA

4 15.38%
  • PALMERIAS

0 0%
  • BAYERN MUNIH

0 0%
  • JUVENTUS

2 7.69%
  • ROMA

0 0%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 42 arası toplam 42 sonuç

Konu: DÜNYANIN EN BÜYÜK TAKIMI

Quote Originally Posted by inquisitor
    Quote Originally Posted by recepural
    önemli olan devamlılık dün italya liglerinin özetlerini izledim türkiye liğleriyle farkları kalmamış takımlar defansif oynatılıyor ispanya liglerinde öyle değil ofansif oynuyor takımlar göze hoş gelen futbol var. açıkçası.
    Italyanlar tarihleri boyunca defansif oynadılar. Bu değişmez.
    İstatistiki olarak şu an en iyi lig ispanya 2. italya 3. ingiltere. ama yine de en güzel futbol ingilterede bence

ingiltere demişşin güzel ama ingilizler futbolu sadece seri oynatıyorlar önemli olan futbolda göze hoş gelen oyun değilmi

maçlarını izliyorum ingilizlerin top bir o kalede bir bu kalede aradaki kalite farkını kimse anlamıyor açık futbol oynatıyorlar yıldız çıkarma şansları azalıyor açık futbol oynadıklarında

Nesil
    2003
    Yer
    The Land Of Fire

bence ingiliz futbolu hızlı ve hareketli. italyan futbolu gibi de defansif değil. O yüzden göze en hoş gelen futbol. ama Bu benim fikrim.

milla eğer yukarıda ki yazdıklarımı okursan açıklamasını anlarsın yazdıklarının.Dediklerine katılıyorum ama yinede benim söylediklerimde de doğruluk payı var.

Nesil
    2003
    Yer
    The Land Of Fire

Quote Originally Posted by recepural
    milla eğer yukarıda ki yazdıklarımı okursan açıklamasını anlarsın yazdıklarının.Dediklerine katılıyorum ama yinede benim söylediklerimde de doğruluk payı var.
    tabiyi ki doğruluk payı olacak. bunlar şahsi düşünceye dayalı şeyler. benimki nekadar doğruysa seninki de o kadar doğru.

ilk defa senle bir konu hakkında uyuştuk ne güzel değil mi?

real madrid dün bayern munih karşısında ecel terleri döküp,maçı roberto carlos'un uzaklardan bedava sayılır bir şekilde attığı gol ile beraberliği elde etti.

ama maç artık ispanyada düşünme sırası bayern'de

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Arsenal 3-2 aldı Forza Arsenal in England ve Fenerbahçe
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

henry ayrıca bir yıldız bence o kadar seri bir oyuncu ki en az 2 kişi tutması lazım onu mükemmel oynuyor sahada top ayagına resmen yapışıyor...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Real Madrid te Ruh kalmadı. Bence Arsenal Dünyanın bir nuamralı takımı ( bu arada bu forumu yeni gördüm bu lsitede (en azından bir kereliğinede olsa dünyanın en iyi takımı ünvanını alan sıralamada birinci olan yani ) galatasarayıda görmek isterim ) Son zamanlardaki düşüsüne lafım yok ama eğer oraya Palmaries konmuşsa Galatasaray az bile o lsiteye

Titan,
    Haklısın arkadaşım..

Altyapı-Ajax
    Bütçe-Manchester
    Kadro-Real madrid
    Gelenek-Real Madrid
    Trend-Real Madrid
    Yönetim-Juventus
    Gönüllerin şahı-Galatasaray

Arkadaşlar hiç tartışılırmı bunu herker biliyor...Tabiki Real Madrid...
    Geçen sene sorsanız M.United'mı Real Madrid'mi diye düşünürdüm...Ama artık eminim...
    Bunu M.United bu see kötü gidiyor diye söylemiyorum...Arkadaşlar bu başkan Perez ve ekibiyle tanışmak isterdim doğrusu...Adam inanılmaz işler yapıyor...
    Bekleyin bu senede bir bomba patlatır...Biz savunma diyoruz ama onlar aynı Casillas gibi gençlerde ısrar edip hücum oyuncusu alacaklar...Çünkü en çok ilgiyi onlar çekiyor...
    Bu arada ispanyol bir siteden Real Madrid'in Diego ve Robinho ile ilgilendiğini duydum...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri