TÜRKİYE SAMASTİ'YE GÜVENİYOR!!!
''BUNDESLİGA'DA MÜTEVAZİ KADROSUYLA BOY GÖSTEREN DORTMUND TAKIMI BU SEZON ÇOK CANLAR YACAĞA BENZİYOR.SAMET SAMASTİ' NİN KISITLI KAYNAKLARLA LİGDE BAŞARILI SONUÇLAR ALACAĞINA İNANIYORUZ.'' şeklinde manşet attıAyrıca SAMASTİ ile de küçük bir söyleşi yapıldı işte o söyleşi:
MUHABİR : Sayın Samasti Dortmund başına geçtiğiniz ilk günden beri Almanya 'nın gündemine oturdunuz neler söyliyceksiniz?
BEN : Evet haklısın sürekli beni konuşuyorlar kahveye gidip iki batak atamıyorum arkadaşlarla yolda yürüyemez oldum onüne gelen forma imzalatıyo akşam evde huzur yok pencerenin altında tezahürat yapıolar.
(Kısa süreli Gülüşme)
MUHABİR : Hocam bu sezon transfer yapamadınız ama etkili bir başlangıç yaptınız neler söyliyceksiniz.?
BEN : Evet transfer bütçemiz pek iyi deil bu yüzden çok transfer yapamadık ama gerekli yerlere transferler yaptık çalışmalarımız sürüyor.
Muhabir : Hocam Hamburg takımının başındada bir TÜRK teknik adam Atilla Kasap var neler söyliyceksiniz?
BEN : Evet.Atilla ile pek konuşamadık kamp ve sezon çalışmaları yüzünden ama geçenlerde Feldkamp'ın 157. doğum gününde görüşme fırsatı bulduk.
MUHABİR : Feldkamp demişken hocam aranızdaki diyalog nsl?
BEN : Feldkamp benım dedem gibidir.Feldo dede derim ben kendisine.
MUHABİR : Evet hocam bir sorum daha var
(zırrr zırrrr zırrrr... telefon çalar )
BEN : Başka soru yok arkadaşlar yengeniz arıyor.Efendim hayatım..![]()