Ferrari göz yummuyorki.
Ferrari karara tepki gösterdi
Markalar ve sürücüler sıralamasında Mclaren'in hemen gerisinden gelen Ferrari adına yapılan açıklamada, kararın bu tür davranışları meşrulaştırdığı ve çok ciddi bir emsal oluşturduğu vurgulandı ve ''sporun güvenilirliğine ciddi hasar vereceği'' uyarısında bulunuldu
Böyle birşeyi yapmak zorunda oldukları içinde yapıyor olabilirler. Bence bir çıkarı olmasa kendisi F!'den çekilme kararı dahi alır. Gerçi daha erken ama ben işin böyle olduguna inanıyorum. Kanıt olsa bile Ferrari'nin bilgisi dahilinde yok edildi. Kaldı ki çok fazla paraların döndüğü bir spor oldugu için kimse böyle başa güreşen ve zengin takımları kaybetmek istemez.Ferrari karara tepki gösterdi
Markalar ve sürücüler sıralamasında Mclaren'in hemen gerisinden gelen Ferrari adına yapılan açıklamada, kararın bu tür davranışları meşrulaştırdığı ve çok ciddi bir emsal oluşturduğu vurgulandı ve ''sporun güvenilirliğine ciddi hasar vereceği'' uyarısında bulunulduOrtada sabit bir suç olsada.
Bence McLaren %100 suçlu. Sen rakibinin arabasının nasıl olduğunu bilirsen işin %50'sini halletmişsindir zaten. Geri kalan %50'de McLaren'nin arabası ve Pilotları(Alonso'ya gıcık oluyorum bu arada). Ama bence bu sene Micheal Schumacher olsaydı Ferrari işi götürürdü. Son iki senesinde çok şanssızdı. Kazalar, arabanın kötülüğü vs. Şunuda söyleyeyim Forza Ferrari!!!
Bir çalışanın böyle birşey yapıyor olması Ferrari'yi mi suçlu yapar ilginç bir yaklaşım...
Ferrari olayı poker oynarken rakibinin senin elini bilmesine benzetmiş.
Daha doğru bir benzetme yapılamazdı.
Benim mantığım hala almıyor bu olayı.. Şu ana kadar alınan sonuçların yani Ferrari açısından kötü olan sonuçların bir çoğu Ferrari'nin daha yavaş ve daha az dayanıklı olmasından kaynaklanıyordu bence.. Belki de çok sıkı bir McLaren fan olduğum içindir.. (:
Kesinlikle... (:. Belki de çok sıkı bir McLaren fan olduğum içindir.. (:
Aklandığına göre sorun yoktur.
Ferarri'nin de itirazı formalite icabı.
McLaren bu sene daha dayanıklı daha sağlam daha hızlı.Ne olursa olsun sene sonunda McLaren Mercedes ve Hamliton umarım şampiyon olacaklar...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"