Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 230 sonuç

Konu: Football Manager 2008 - Yorumlar

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

O kişi benim Nasıl yakışmış mı Kravat

Şaka bir yana kırmızı hoş olmuş

Yahu aralık çok geç ya nasıl bekleyecem o tarihe kadar

Demo ile idare edeceğiz artık.Keşke daha önceden bir süpriz yapsalarda erkan çıkarsalar oyunu.

Umarım sürekli kalecimiz bilerek gol yemez... Bu sürümde bu hata umarım kalkar...

FM08 resimlerine baktım gzl...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Sabırsızlık içerisinde bekliyoruz

Baya bi yeni özellik katılmış oyuna daha zevkli olacağı kesin.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Herşey iyi hoş güzeL gözüküyorda umarım 2007 ve gerisine dayanan seriLerde oLan hataLarın çoğu umarım bu seride düzeLmiştir.Yüksek rakama oyuncu aLmak, sakatLık, kaLeciLerin müthiş performansLarı feLan.Bu konuda bir biLgimiz yok henüz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

O resimdeki de yine FM07 de herkesin Morinho sandığı ama olmayan adam

Bu arada oyun çıksada kariyer yapsak

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    O resimdeki de yine FM07 de herkesin Morinho sandığı ama olmayan adam
    Evet ya Murat bende o adamı Mourinho sanıyodum.... Bu arada maç motoru acaba nsl olucak en çok mrk ettim şeylerden biri...

Fm 2008 açıkçası beni heyecanlandırmadı.Yeni eklenen özellikler göz boyamadan başka bir şey değil.Bir de oyun gittikçe sadeliğini kaybediyor.Son yıllarda oyuna eklenen özellikler oyunu güzelleştirmekten çok oyunun kullanılabilirliğini azalttı.Ama bekleyip görmek lazım.İnşallah fm 2008 beni yanıltır da ortaya iyi bir oyun çıkar...

Quote Originally Posted by eguven57 View Post
    Fm 2008 açıkçası beni heyecanlandırmadı.Yeni eklenen özellikler göz boyamadan başka bir şey değil.Bir de oyun gittikçe sadeliğini kaybediyor.Son yıllarda oyuna eklenen özellikler oyunu güzelleştirmekten çok oyunun kullanılabilirliğini azalttı.Ama bekleyip görmek lazım.İnşallah fm 2008 beni yanıltır da ortaya iyi bir oyun çıkar...
    +11111111111111

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başından kalkmayacağımız kesin

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Umarım FM07 deki oyunun kuruluş sorunları da olmaz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

yenilikler süper çıksın hemen alcam ama tasarımı beğenmedim artık arkadaşlar skin face pack , klüp logoları yapmaya başlasınlar daha var ama daha güzel olur

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

SI forumlarında, oyunun çıkış tarihinden bir kaç hafta sonra demoyu oynayabileceğimizi yazıyordu. Yani bu süreç içerisinde demoyu oynama imkanımız varmı? ya da ne zaman olur?

Bence yeniliklerin hepsi guzel ama mac motorunda duraklamadan taktiksel degisikler yapmak en guzeli olacak.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    SI forumlarında, oyunun çıkış tarihinden bir kaç hafta sonra demoyu oynayabileceğimizi yazıyordu. Yani bu süreç içerisinde demoyu oynama imkanımız varmı? ya da ne zaman olur?

Bence yeniliklerin hepsi guzel ama mac motorunda duraklamadan taktiksel degisikler yapmak en guzeli olacak.
    Geçtiğimiz yılda FM 2007 için Christmas günü oyun çıkacağı açıklanmıştı fakat Ekim ayında oyun çıktı. Ben bu yılda böyle bir hareket bekliyorum.

Demo nun ise Eylül ortası gibi geleceğini tahmin ediyorum. Şu anda beta çalışmaları başlamadı bile..

Oyunun kurulum probleminin olmayacağının garantisi vermek isterim bunun üzerinde duruyoruz ve test sürecinde deneyeceğiz.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Geçtiğimiz yılda FM 2007 için Christmas günü oyun çıkacağı açıklanmıştı fakat Ekim ayında oyun çıktı. Ben bu yılda böyle bir hareket bekliyorum.

Demo nun ise Eylül ortası gibi geleceğini tahmin ediyorum. Şu anda beta çalışmaları başlamadı bile..

Oyunun kurulum probleminin olmayacağının garantisi vermek isterim bunun üzerinde duruyoruz ve test sürecinde deneyeceğiz.
    Oyunun çıkış tarihi keşke dediğiniz gibi biraz da erken olabilse.Demoyuda yanılmıyorsam geçen seneki yaz tatilimde oynayabilmiştim umarım tatil bitmeden onuda oynama fırsatım olur ama daha başlamaması kötü.

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Bizi çok ayrı bir FM beklediği kesin.Umarım güzel olur ki yeni özelliklerle güzel olacağa benziyor...

Gecen sene bu ayın sonlarına dogru cıkmamasmıydı ya?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ozziee View Post
    daha önce yazıldımı bilmiyorum ama fm2008'de olmasını istediğim şey, oyunculara kendilerine yeni kulüp bulmalarını söyleyebilmemiz. öteki türlü transfer listesine koyduğumuz birini satılamıyor olması hem futbolcu için hem de benim (menajer) için pek iyi olmuyor
    haklısın ama bide oyncular takas da yapılmıyo.bı oyuncu verıyorum ustene surusune para ama teklıfı kabul etmıyo.fm nın en kotu ozellıklerınden bence

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aralık çok geç ama bekleyeceğiz.Yenilikler gerçekten çok hoş.İki şey pek hoşuma gitmedi.Oyuncuları resim olayını pek gözüm kesmedi.Birde beyaz tonlu skin hoşuma gitmedi.Yeşil tonu gayet iyiydi bence.Gerisi güzel.Tranfser market,Takvim,prim verme hepsi güzel.Dediğim gibi iki şeyi pek beğenmedim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Aralık diye açıklama yaptığına göre Sİ ;

Ekim veya engeç Kasım ayında oyun elimzde olur

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Aralık diye açıklama yaptığına göre Sİ ;

Ekim veya engeç Kasım ayında oyun elimzde olur
    Peki ya Demo?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu arada bu saha boyutu olayını şöyle anladım ben.Yanlış mı anladım acaba?
    Ben şöyle anladım; "Sezon başında sahanın boyutunu ayarlıyorsun.Bütün sezon boyunca boyut hep öyle kalıyor.Boyutu seçerken takımımıza oynatacağımız taktiğe göre seçmemiz gerekiyor.Yani takımı dar alanda oynatacaksak sahanın boyutu daha küçük olacak,takımı geniş alanda oynatacaksak sahanın boyutu daha büyük olacak." Acaba yanlış mı anlamışım? Bu arada bu fikir sitemizin yöneticilerinden perpetua yani Ömer abi tarafından önerilmiş.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Doğru anlamışsın, Şemsi. Mesala Arsenl'in stadının küçük olması gibi

butun özelliker super de bence şu oyunun kayıt süresinin azalması ve mactan onceki prim olayı daha bi super olmuş sabırsızlıkla beklıyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bi de resim oLayı sanırım SS Lerde ki gibi oLmuyacak.NormaLde ki gibi Jpeg tarzı oLacak ama o ekranda ki görüntü Regen oyuncuLar için geçerLi.Artık regenLerinde bir tipi feLan oLucak.AçıkLamaLardan anLadığım kadarı iLe o.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bi de resim oLayı sanırım SS Lerde ki gibi oLmuyacak.NormaLde ki gibi Jpeg tarzı oLacak ama o ekranda ki görüntü Regen oyuncuLar için geçerLi.Artık regenLerinde bir tipi feLan oLucak.AçıkLamaLardan anLadığım kadarı iLe o.
    Buna sevindim.Ne o öyle fifa daki gibi resimler.Jpeg resimler daha hoş oluyor.İnşallah resimlerdeki skinde geçicidir.Yeşil ağırlıklı skin daha hoş çünkü.
    So what?
    Saike

Smile fm 2008

fm 2008 super olacaga benziyor ben fm serisini 2004 den beri oynuyorum beyeniyorum 2008 de ozellikleriyle bizleri oyuna iyice bagimli yapcak gibi duruyor
    insallah kisa bir sure icersinde cikar sabirsizlikla bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

İnşallah bundada 2007 gibi problemler olmaz benim tek istediğim fazla ayrıntıya girmeleri herşeyde

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

orjinal oyunun fiyatı ne kadar olacak bellimi?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    orjinal oyunun fiyatı ne kadar olacak bellimi?
    Henüz beLirLenmiş bir rakam yok biLdiğimiz kadarı iLe.

Default Muhtesem 2008

Galİba Fm Bİzlerİ Sabahlara Kadar Uykusuz Birakmakta Gene Kararli. Bu Oyunda DİĞerlerİ Gİbİ MuhteŞem Olacak Herkese Uykusuz Fm Gecelerİ Dİlİyorum

Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri