Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 38 arası toplam 38 sonuç

Konu: Süper yetenek Benficada

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

iyi transfer

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bence çok sağlam oyuncu. Daha da iyi olacak.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Ferguson beğenmedi, Benfica kaptı

Freddy Adu, Portekiz liginin köklü takımlarından Benfica ile anlaştı..

Geçtiğimiz sezon ortasında Manchester United ile antrenmanlara çıkan ancak Sir Alex Ferguson tarafından beğenilmeyen genç yıldız, yeni sezon öncesinde adı Parma, Porto gibi takımlarla anılmasına rağmen Benfica'nın teklifini kabul ederek Avrupa kıtasına adım attı..

Gana asıllı futbolcu henüz 18 yaşında ve ABD Milli takımının en önemli isimleri arasında gösteriliyor.. Yeteneğini kimse tartışmıyor ama şimdi herkesin merak ettiği konu Avrupa futboluna ayak uydurup uyduramayacağı.. Adu'nun bu transferi ile kulübü 2 milyon dolar kazanırken, kendisinin 5 yıllık imza karşılığında alacağı ücret ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı..
    Maraton
    Sir Alex beğenmediyse bir bildiği vardır

Video'yu izleyince fikrim değişti Coşkun Abi.

Yahu 2 milyon € dediğin nedir ya bunu bizim kulüplerimiz veremezmi?

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Türkiyeye gelmez bu adam. MNU'da bile deneme süreci için gelip geri döndü ülkesine kalmak istemedi. Benficada akıllılık yapıp kapmış hemen. İleride çok iyi paraya satarlar. Eğer tutunabilirse.
    Real Madrid'te 28 Milyon € fazla bonservis bedeli ile yeri garanti o zaman(Bkz.Pepe)

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

İzleyin bakaılm. Ayrıca benım bildiğim kendisi MNU'da kalmak istemedi. Kendi ülkesinde oynamaya devam edeceğini söylemişti. Çok iyi bir transfer.
    Bu yazıyı bende okudum ama nerede, bulamadım.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Televizyonda Sporting'e gitti diyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Senin televizyon bozuk galiba bu arada hiç izlememiştim çok iyiyimiş hayırlı olsun benfica'ya
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri