Zigic Racing Santander'deydi yav.
Zigic Racing Santander'deydi yav.
So what?
Saike
Trabzona gelen yabancılar fazla iş yapmıyor bence ersen gönderilmesin yoksa cok aranır.....
Ersen Huelva yolunda!
Trabzonspor'da Eller'den sonra Ersen Martin de İspanya La Liga yolcusu. Bursaspor ile deplasmanda oynayacakları maçtan hemen önce Lig Tv muhabirlerinden Deniz Türker'e yaptığı açıklama yapan Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Ersen Martin için kendilerine İspanya La Liga takımlarından Huelva'nın resmi bir teklifte bulunduğunu açıkladı.
Huelva'nın teklifini bu akşam yapacakları yönetim kurulu toplantısında değerlendireceklerini belirten Haşim Sayitoğlu, Ersen Martin'in İspanya'ya gitmesi durumunda yeni bir forvet alacaklarını sözlerine ekledi.
Huelva Resmi Web Sitesi:
http://www.recreativohuelva.com/pag/...ccion=Noticias
[SIGPIC][/SIGPIC]
Mesaj Kontrol Noktası.
Ersen başarılı olur umarım Huelva'da...
oh oh oh ersen martini cok ararlar.....Trabzona gelen yabancı iş yapmıyor..
Emrah sende temcid pilavı gibi sürekli aynı şeyleri yazıp durma yahu
Trabzon bir bir satıyor oyuncularını hayırlı olsun ne diyeyim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bende olsam boyle yapardim, hic degil taraftari biliyo, bu takimin icinden biri, yani taraftarin daha cok sabiri olur.
Ersen in satilmasi yanlisti, ama insallah Prica iyi olur bizim icin. Ersen icin sevindim ama kendini ispanya liginde gosterme sansi bulacak
.
.
.
Trabzonspor Nobre'nin peşinde
A.A. 1 Eylül 2007Ersen Martin'i İspanya'nın Recreativo Huelva Kulübü'ne veren Trabzonspor'da, forvet arayışları sürüyor.
Danimarka'nın Aalborg Takımı'nda forma giyen Rade Prica'nın transferiyle uzun süredir ilgilenen bordo-mavili kulüp, sürpriz biçimde FC Zurich maçı sonrası kadro dışı bırakılan Beşiktaşlı Mert Nobre'yi gündemine aldı.
Trabzonspor'un Nobre konusunda Beşiktaş Kulübü ile görüşmeler yaptığı ve bu transferin kısa sürede olumlu veya olumsuz olarak netlik kazanacağı kaydedildi.
Bu arada Trabzonspor'da kadro dışı kalan Çek oyuncu Tomas Jun'un da herhangi kulübe transferinin gerçekleşmemesi halinde affedilerek takımla birlikte idmanlara başlayacağı öğrenildi.
ben demistim boyle bi haber cikar diye
Trabzon forvet transferi yapacağına elindeki nimetlerden faydalansa ya.Tomas Jun'u kazanmalı bence Trabzonspor.Çok kaliteli bir oyuncu bence.
Trabzon Nobre'yi alsa yararlı olur bence.
So what?
Saike
Nobre haberi asılsız..
Prica %99 transfer edildi.Kulüpten açıklama bekleniyor..![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Beşiktaş Nobre'yi satmaz.Asılsız bi haber...
beyLer siz biLmiyormusunuz Nuri baskan para eden ne var ne yoq satiyor tabiki erseni satacak hasan ucuncuyu satacak haLi yok ya kim alacak aKp modeLini yurutuyo Trabzonda ne var ne yoq sat gitsiN ha bide satiyosunda geLen paraLar nere gidiyo adam aLindigida yoq !
Ersen Martin Huelva'da
İspanya La Liga takımlarından Recreativo Huelva, Trabzonspor'un forveti Ersen Martin'i 2 yıllığına kadrosna kattı.
Trabzonspor'un başarılı golcüsü Ersen Martin, İspanya La Liga takımlarından Recreativo Huelva'ya transfer oldu.
NTV'de Futbol Aktüel programına katılan telefonla bağlanan Ersen Martin, Recreativo Huelva'nın, Trabzonspor Kulübü ve kendisiyle anlaşmaya vardığını açıkladı.
28 yaşındaki forvet, Recreativo Huelva'nın kendisini bir yıldan beri takip ettiğini belirterek, yeni kulübüyle 2 yıllık resmi sözleşme imzalamak için çarşamba günü İspanya'ya gideceğini söyledi.
SAYİTOĞLU: SÖZLEŞMESİ BİTİYORDU
Kulüp Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, İspanya Kulübü'nün kendilerine resmi bir teklif geçtiğini belirterek, ''Yönetim kurulu olarak bu konuyu değerlendirmeye aldık. Sezon sonunda da Ersen'in sözleşmesi sona eriyordu. İspanya Kulübü ile yaptığımız görüşmelerde de anlaşmaya vardık'' dedi.
Trabzonspor'un Ersen Martin'in bonservisi için İspanya Kulübü'nden 1 milyon dolar bonservis bedeli alacağı kaydedildi.
Sayitoğlu, forvet oyuncusu arayışlarının sürdüğünü ve bu konuda bazı görüşmelerinin olduğunu da sözlerine ekledi.
Recreativo Huelva'nın resmi internet sitesinde de yer alan haberde, Ersen Martin'in 1 metre 96 santimetre boyunda ve çok yetenekli bir futbolcu olduğu, hava toplarındaki hakimiyetinin yanı sıra teknik bir futbolcu olduğu da belirtildi.
NTVSpor
Nuri Albayrak'ın hobisi, satış yapmak herhalde..
baksana akiLli davranmislar avrupanin en iyi stoperlerinden oLacak stepanov satiLdi 23 yasinda Fatih TEKKEmizi sattilar marceLinho geldi gitti uLan dha neyi satacaksiniz keske ziya dogana da tekLif gelsee ama hangi aptaL takim basina ziya dogan gibi birini getirirki !!
Ersen Martin Recreativo'da
Trabzonspor bu sezon Avrupa'ya ikinci futbolcusunu gönderdi. Bordo mavili ekibin başarılı golcüsü Ersen Martin, La Liga takımlarından Recreativo Huelva'ya transfer oldu.
Turkcell Süper Lig'de uzun yıllardır forma giyen Trabzonspor'un 28 yaşındaki forvet oyuncusu Ersen Martin bundan sonra La Liga'da mücadele edecek. İspanyol ekibi Recreativo Huelva'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Ersen Martin'le 2 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu. Haberde, Ersen Martin'in 1 metre 96 santimetre boyunda ve çok yetenekli bir futbolcu olduğu da Recreativo taraftarlarına aktarılırken, Ersen'in hava toplarındaki hakimiyetinin yanı sıra teknik bir futbolcu olduğu da belirtildi. Recreativo Huelva'nın bu transferi 1 milyon dolara neticelendirdiği de resmi İnternet aracılığıyla duyurulurken Ersen Martin'in, Recreativo Teknik Direktörü Victor Munoz'un forvet hattındaki tercihlerinden birisi olacağı da ifade edildi. Ersen Martin'in önümüzdeki hafta yeni takım arkadaşlarıyla çalışmalara başlayacağı da belirtildi.
Geçtiğimiz hafta başlayan La Liga 2007/2008 sezonunun ilk maçında Real Betis'le karşılaşan Recreativo, kendi sahasında rakibiyle 1-1 berabere kalarak yeni sezondaki ilk puanını aldı. Huelva, geçtiğimiz sezon 38 maçta topladığı 54 puanla La Liga'yı 8. sırada tamamlamıştı
1 milyom euro için cok arancak adamı sattılarErsene basarılar ersen yakında milli takımada gelir bu aralar lejyonerler baya arttı...
Ersen'in zate yaklaşık 1.5 ay sakatlığı var.Birçok maçta oyunun kaderini değiştirdi özellikle derbilerde bu yüzden yeri ayrıdır.İspanya'da başarılar..
Bu arada çok mu komik?
[SIGPIC][/SIGPIC]
Ersen bişey yapamaz İspanya'da hele o ellerini kullanmaya devam ederse hiçbişey yapamaz.Ersen'in gitmesi iyi oldu bence Umut artık direk 11 oynar her maç ama en önemlisi Ergin artık sık sık forma giyip kendini gösterir.
Forvet arayan Trabzon elindekini de gönderip ne yapmak istiyo acaba?..
Umadigin tas bas yarar, bakalim Tomas Jun kampa cagirildi. Ben begeniyorum futbolcuyu, hic degilse profesyonel.
Bazi arkadaslarin dedigi gibide, boylece Ergin Keles e daha cok sans verilir
Ziya Doğan gibi takıntılı bir hoca sence dünyanın en iyi forvetide olsa bu saatten sonra Jun'a şans verirmi ?
Ersen'in La Liga heyecanı
İspanya La Liga takımlarından Recreativo Huelva'ya transfer olan Trabzonspor'un golcü futbolcusu Ersen Martin, La Liga'da forma giyecek olmanın heyecanını yaşadığını söyledi.
Transferiyle ilgili olarak İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Ersen Martin, Recreativo Huelva'ya kendi isteğiyle gittiğini ifade etti. İspanyol kulübün geçen sezondan beri kendisini takip ettiğini belirten golcü futbolcu, "Benim için La Liga'da oynamak çok güzel olacak. İspanya'ya kendi isteğimle gidiyorum. Trabzon'da çok mutluydum. En azından bonservis bedeli bırakarak kulübümden ayrılıyorum.
Trabzonspor'da çok mutluydum ve oradan hiçbir problemim olmadan ayrılıyorum. Her futbolcunun oynamak istediği gibi La Liga'da oynamak çok güzel bir şey. 28 yaşındayım ve futbolda son senelerimi yaşıyorum. Onun için bu teklifi direkt kabul ettim. Çarşamba günü imza atmak için İspanyaya gideceğim" dedi.
Rade Prica'yı alacak mı Trabzonspor yönetimi?