R**ıpta bu sene manyak oyuo ıLk hafta macı hazırLık macLarı faLan acaip beğendım
Saidou qaLatasarayda oynarkende kotu deiLdi onun yerıne ınamoto'yu aLmısLardı bıde
ısabetLı transfer oLdu
toLunay kafkad'da ertugruL sagLam qıbı basarıLı oLcak
R**ıpta bu sene manyak oyuo ıLk hafta macı hazırLık macLarı faLan acaip beğendım
Saidou qaLatasarayda oynarkende kotu deiLdi onun yerıne ınamoto'yu aLmısLardı bıde
ısabetLı transfer oLdu
toLunay kafkad'da ertugruL sagLam qıbı basarıLı oLcak
Saidou resmen Kayserispor'da
Turkcell Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Kayserispor, Galatasaray'ın eski futbolcusu Alioum Saidou ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Kayserispor, Kamerunlu futbolcu Saidou'yu resmen renklerine bağladı. Saidou, kendisini 2 yıllığına sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
İmza töreninde bir açıklama yapan Saiodu, ''Kayserispor'un büyük camia olduğunu biliyordum. İyi takım kurdular. İki yıl önce Galatasaray'da oynarken Kayserispor'u biliyordum. Bir futbolcu her zaman iyi takımlarda oynamak ister. Mehmet Topuz beni motive etti. Başarılı olmak için çalışacağım'' diye konuştu.
Kayserispor Onursal Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de, ''Saidou'yu daha önce istemiştim. O zaman olmadı, Galatasaray'da kalmak istiyordu. Galatasaray da bu futbolcusunu pek vermek istemiyordu. Sonra da bir Malatya macerası oldu. Ama kısmet bugüneymiş. İnşallah Saidou burada başarılı olur. Kayserispor'un orta sahasında bir sorun yok ama Saidou ile orta sahamız daha da güçlenir'' dedi.
Saidou son olarak Fransa'nın Nantes takımında oynuyordu.
NTVSpor
Tam Ben Koyuyodum Haberi
İii Transfer Kayserisporumuz İçin
HayırLı UğurLu Olsun
İnşaLLah Çok BaşarıLı Olur
Güzel transfer oldu süper takım olduk bu arada gökhan ve topuza gönülsüz hiçbir faydası olmayacak diyenler nerede gökhnadan 2 maçta 2 gol 1 asist topuzdan 2 maçta 1 gol 1 asist nerede o millet seozn başlasın görüşürüz diyolardı
Bırazda Olsa Bnmde Suphem Vardı
Ama Burda Cok İddaaLı KonusanLar Vrdı
Hıc Bı Faydası Olmaz Artık OynayamazLar Daa Aynı Performansı GosteremezLer KesınLıkLe GıtmeLerı Gerekıo DienLer NerdeLer___???
Artık İlk 3 veya 4 İçin OynamaLıyız Ilk 5 Kesmez Daa Bızı
İnşaLLah En Azından Yerımızı Koruruz Ama Bu Sene Daa İi Olacak
Kayseri bu sene süper takim kurdu insAllah basarili olurlar.
iyi bi transfer yapmış kayserispor
Transfer sezonu saat 18:00 itibarı ile bittiği için kilitli.