Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 59 arası toplam 59 sonuç

Konu: Galatasaray, UEFA Kupasının 9. Favorisi!!..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben bu tip kupaLarda banko oLarak bakmıyorum hiç bir takıma.Benim favorim Everton bu yıL için.GaLatasaray için ise çok iyi bir oran vermişLer bence.Bu da bizim ve ÜLke açısından güzeL.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence sadece Cahill kurtarmaz orayı..

Cahill tekrar sakatlandı. Yine tarak kemiğini kırmış.
    3 ay daha yok

Nesil
    2006
    Yer
    -

Yahu Bayern yeter olay bitmiştir. Bazı kardeşlerim A.Madrid'le Bayern'i eşit görüyorlar. Bence imkansız.

Bide tabi aman aman diyoruz ne zaman bizi favori görseler kötü olayur. En iyis olmayak. Ama tabi iyi yinede.

Erciyesede helal! İlk 36'ya girmiş

ilk 36

Bayern silip süpürmesi lazım.
    Ama kağıt üzerinde hesaplar tersine de çıkabilir.

Galatasaray'a 1'e 200 veriyorlardı galiba. Onun gibi birşeydi. Ama ne oldu gördük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer yanlış bilmiyorsam gerçi birsürü kişi sallama diyecek ama geçen sene Bwin bizi 3.favori olarak göstermişti yanlış bilmiyorsam.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Eğer yanlış bilmiyorsam gerçi birsürü kişi sallama diyecek ama geçen sene Bwin bizi 3.favori olarak göstermişti yanlış bilmiyorsam.
    Evet öyle bişey... Zaten bende ondan diyom...

Yahu Bayern yeter olay bitmiştir. Bazı kardeşlerim A.Madrid'le Bayern'i eşit görüyorlar. Bence imkansız.

Bide tabi aman aman diyoruz ne zaman bizi favori görseler kötü olayur. En iyis olmayak. Ama tabi iyi yinede.

"MeMo"'nun dediği yerde Geçen sene Ajax,W.Bremen ve Fenerbahçe favorileri gösteriliyordu UEFA Kupasında.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Atletico Madrid de olsa gayet doğru bir sıralama olurdu.Yalnız bişey dikkatimi çekti Galatasaraylı arkadaşlar bu sene çok fazla umutlu.Çeyrek final'den aşağısı olmaz gibi söylemler var.Bence zor bir Lincoln ile olkak iş değil bu

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    "MeMo"'nun dediği yerde Geçen sene Ajax,W.Bremen ve Fenerbahçe favorileri gösteriliyordu UEFA Kupasında.
    geçen sene favori sevilla idi ve kupayıda aldı..werder bremen,ajax ve fb bunu izleyen diğerl takımlar olarak gösterildi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Bu sene finale kadar yükseleceğimizi tahmin ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

uefa 2000 yılında da yarı fınal oynarken Galatasaraya sans vermiyorlardı........

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Atletico Madrid de olsa gayet doğru bir sıralama olurdu.Yalnız bişey dikkatimi çekti Galatasaraylı arkadaşlar bu sene çok fazla umutlu.Çeyrek final'den aşağısı olmaz gibi söylemler var.Bence zor bir Lincoln ile olkak iş değil bu
    Katılıyorum beklentileri bu yönde olabilir ki bu çok normal ama kesin diyenler bile var bunun olmayışı hayal kırıklığını arttırmaktan başka bir şey oluşturmaz

8 tane sampiyonlar liginden takim gelcek bence yari final ceyrek final zor gibi gorunuyo o zaman bi hagi vardi lincoln haginin sol bacagi olamaz bence popescu vardi tafo vardi emre vardi onlar gibi hirsli,yetenekli adamlar yok gibi gorunuyo bence 3.tura gelir galatasaray hata payi katarak 4.tur diyorum.

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

myscreensavers.info/media/iphone.scr

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kalli takımı iyi oynatırsa yeni transferler takıma uyum sağlarsa neden olmasın ben bu sene bir çeyrek final bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bayern Münih eze eze kupayı alır.Ayrıca GS Everton'dan da üstte olabilirdi.

Nesil
    2006

Erciyes'te iyi yerdeymiş..

Bu sene kupa, Bayern dışında bir takıma gidecek..
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Ayrıca belki CL den güçlü bir takım gelebilir UEFA ya o takımda olabilir...

Nesil
    2006

1-Bayern ( size göre )

2-Villarreal

3-Fiorentina

4-Tottenham

5-GALATASARAY..

Olmaması için bir sebep yok bence..
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

uefa kupasına clden de katılım olduğundan bu sıralamanın çok ta bir anlamı yok aslında.gruplara katılan takımlar arasında sıralama yapıldığından mantıklı gözüküyor ama bir galatasaraylı olarak ben henüz takımımın bu kadar üst düzey takımlar arasında yer bulabileceğine ihtimal vermiyorum.

aslında 2000 yılındaki kadronun 1 numaralı forveti olan hakan şükürün hala bu takımın 1 numaralı forveti olarak durması bile galatasarayın durumunu sanırım özetler nitelikte.muhteşem başarılar elde edildi ama hala üstüne bir şeyler konulmuş değil.biraz bekleyip yeni takımın neler yapabileceğini gördükten sonra uefa hakkında daha net bir tablo elde edebilriz ancak.sonra bu kadar umut bağlandıktan sonra hayal kırıklığı daha da büyük oluyor.

22. Default

Geçen sene de fenerbahce 2.ydi unutmayalim kupa ilerledikçe düşürdüler sırayı. Ayrıca daha buna şl den gelecek takımlar da eklenecek.

edit: Bazıları 3. gösterildi demiş hayır sıralamayı cok iyi hatırlıyorum ayrıca şl den de takımlar düşmediği için werder bremen o sıralamada yoktu.
    1.Sevilla 1e 8
    2. Fenerbahçe, Ajax, Schalke 04 1e 14

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Bayerne kupa mupa gitmeyecek Tothenham zorlar diyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bi aksilik olmazsa kupa banko munihin ama atleticoda alabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by dick View Post
    1-Bayern ( size göre )

2-Villarreal

3-Fiorentina

4-Tottenham

5-GALATASARAY..

Olmaması için bir sebep yok bence..
    çok doğru bir sıralama aynen katılıyorum....
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

kupa tottenham yada bayernin

Nesil
    2006

Bayern'i oradan çıkaralım. Bayern, Barça kısaca Avrupa'nın bir numaralı kulüpleri UEFA'ya katıldıkları zaman kazanamıyorlar. O yüzden GS 8. olur. Ama G.Saray'ı ben bu listede ilk beşe sokuyorum.

alletico madrid de favorilerden biri olmalıydı vıllarealı hic iyi bulmuyorum bence de gs ilk beste olmalıydı

kalliye bagli bu takimi yari finale de tasiyabilir gruplarda da birakabilir.. umarim ulke ouani acisindankritik olan bu sene de iyi bisiler yapariz

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri