Ben bu tip kupaLarda banko oLarak bakmıyorum hiç bir takıma.Benim favorim Everton bu yıL için.GaLatasaray için ise çok iyi bir oran vermişLer bence.Bu da bizim ve ÜLke açısından güzeL.
Ben bu tip kupaLarda banko oLarak bakmıyorum hiç bir takıma.Benim favorim Everton bu yıL için.GaLatasaray için ise çok iyi bir oran vermişLer bence.Bu da bizim ve ÜLke açısından güzeL.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bence sadece Cahill kurtarmaz orayı..
Cahill tekrar sakatlandı. Yine tarak kemiğini kırmış.
3 ay daha yok
Yahu Bayern yeter olay bitmiştir.Bazı kardeşlerim A.Madrid'le Bayern'i eşit görüyorlar. Bence imkansız.
Bide tabi aman aman diyoruz ne zaman bizi favori görseler kötü olayur.En iyis olmayak. Ama tabi iyi yinede.
![]()
Erciyesede helal! İlk 36'ya girmiş![]()
ilk 36
Bayern silip süpürmesi lazım.
Ama kağıt üzerinde hesaplar tersine de çıkabilir.
Galatasaray'a 1'e 200 veriyorlardı galiba. Onun gibi birşeydi. Ama ne oldu gördük.
Eğer yanlış bilmiyorsam gerçi birsürü kişi sallama diyecek ama geçen sene Bwin bizi 3.favori olarak göstermişti yanlış bilmiyorsam.
"MeMo"'nun dediği yerde Geçen sene Ajax,W.Bremen ve Fenerbahçe favorileri gösteriliyordu UEFA Kupasında.
Atletico Madrid de olsa gayet doğru bir sıralama olurdu.Yalnız bişey dikkatimi çekti Galatasaraylı arkadaşlar bu sene çok fazla umutlu.Çeyrek final'den aşağısı olmaz gibi söylemler var.Bence zor bir Lincoln ile olkak iş değil bu![]()
Bu sene finale kadar yükseleceğimizi tahmin ediyorum.
uefa 2000 yılında da yarı fınal oynarken Galatasaraya sans vermiyorlardı........
8 tane sampiyonlar liginden takim gelcek bence yari final ceyrek final zor gibi gorunuyo o zaman bi hagi vardi lincoln haginin sol bacagi olamaz bence popescu vardi tafo vardi emre vardi onlar gibi hirsli,yetenekli adamlar yok gibi gorunuyo bence 3.tura gelir galatasaray hata payi katarak 4.tur diyorum.
Online iPhone Screensaver - be the first to win!
myscreensavers.info/media/iphone.scr
Kalli takımı iyi oynatırsa yeni transferler takıma uyum sağlarsa neden olmasın ben bu sene bir çeyrek final bekliyorum
Bayern Münih eze eze kupayı alır.Ayrıca GS Everton'dan da üstte olabilirdi.
Erciyes'te iyi yerdeymiş..
Bu sene kupa, Bayern dışında bir takıma gidecek..
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Ayrıca belki CL den güçlü bir takım gelebilir UEFA ya o takımda olabilir...
1-Bayern ( size göre )
2-Villarreal
3-Fiorentina
4-Tottenham
5-GALATASARAY..
Olmaması için bir sebep yok bence..
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
uefa kupasına clden de katılım olduğundan bu sıralamanın çok ta bir anlamı yok aslında.gruplara katılan takımlar arasında sıralama yapıldığından mantıklı gözüküyor ama bir galatasaraylı olarak ben henüz takımımın bu kadar üst düzey takımlar arasında yer bulabileceğine ihtimal vermiyorum.
aslında 2000 yılındaki kadronun 1 numaralı forveti olan hakan şükürün hala bu takımın 1 numaralı forveti olarak durması bile galatasarayın durumunu sanırım özetler nitelikte.muhteşem başarılar elde edildi ama hala üstüne bir şeyler konulmuş değil.biraz bekleyip yeni takımın neler yapabileceğini gördükten sonra uefa hakkında daha net bir tablo elde edebilriz ancak.sonra bu kadar umut bağlandıktan sonra hayal kırıklığı daha da büyük oluyor.
Geçen sene de fenerbahce 2.ydi unutmayalim kupa ilerledikçe düşürdüler sırayı. Ayrıca daha buna şl den gelecek takımlar da eklenecek.
edit: Bazıları 3. gösterildi demiş hayır sıralamayı cok iyi hatırlıyorum ayrıca şl den de takımlar düşmediği için werder bremen o sıralamada yoktu.
1.Sevilla 1e 8
2. Fenerbahçe, Ajax, Schalke 04 1e 14
Bayerne kupa mupa gitmeyecek Tothenham zorlar diyorum..
bi aksilik olmazsa kupa banko munihin ama atleticoda alabilir
kupa tottenham yada bayernin
Bayern'i oradan çıkaralım. Bayern, Barça kısaca Avrupa'nın bir numaralı kulüpleri UEFA'ya katıldıkları zaman kazanamıyorlar. O yüzden GS 8. olur. Ama G.Saray'ı ben bu listede ilk beşe sokuyorum.
alletico madrid de favorilerden biri olmalıydı vıllarealı hic iyi bulmuyorum bence de gs ilk beste olmalıydı
kalliye bagli bu takimi yari finale de tasiyabilir gruplarda da birakabilir.. umarim ulke ouani acisindankritik olan bu sene de iyi bisiler yapariz