Şampiyon olmanı umuyorum
Şampiyon olmanı umuyorum
başarılar...chievo iyi takım umarım iyi yerlere gelirsin.. maçlarına baktım baya güzel geçirmişsin
Misafir veled..![]()
Lazio ya mağlup oldum daha doğrusu Makinvayı durduramadım
[IMG][/IMG]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
harika oynadığım maçta geriden gelip beraberliği yakaladım ama kadro farkı beni italya kupasının dışına itti maç çıkışında Semioli ve Nedved yumruklaştı ve bir penaltı kurtaran kalecim sicignano çok mutluydu
Shot at 2007-08-05
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çok iyi bir maç çıkardım ama İnteri elimden kaçırdım 0-0
Shot at 2007-08-05
Hımmmm bıraz kotu ama ınsallah toparlanırsın
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Gerçeği söylemek gerekirse o kadar iyi değilsin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Takımın da iyi değil tabii bunu hesaba katmak lazım![]()
iii transfer istiyosan benim önerim Jorge Torales
oyunda BAŞARILAR dilerim
Basarilar...
başarılarda puan durumunu bi gorebilseydik
ıns ılk 6 ıcınde yer alırsın.pek ıı performans gosteremeyosun bence bunda yapmadıgın yada yapamdıgın transferlerınde etkısı var.sabri sana ne katabılırkı
yıkamıyorsan yıkılmayacaksın transfer bütçem 2 m dolar ve buna kimseleri alamıyorum bana biraz transfer edebileceğim oyuncu söylerseniz çok ii etmiş olursunuz
Shot at 2007-08-06
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
beraberik serisi sürüyor
Shot at 2007-08-06
.
.
.
[b]Birleştirilen Mesaj:[/b
Güçlü Atalanta karşısında tutunamadık
Shot at 2007-08-06
Biraz daha itina ile oynarsan başarılı olabilirsin.Cardenas'ı al 1.4 milyon $'a geliyor.Onu alamazsan Didier Digard, Doudin, Cerci, Modric, Eduardo bu gençlerden istediğini al.![]()
Kötü giderken Sienayı yenerek birden çıkışa geçtik ama Semioli nin 2 3 ay arası oynayamayacak olması ve Obinna nın yeniden sakatlanması işleri bozdu eğer bunlar sakatlanmasaydı şimdi ilk 5 teydim
Shot at 2007-08-06
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
çok sinirlyim maç boyunca atağı yapan bendim ama son dakikada yediğim golle yenildim
Shot at 2007-08-06
bence kadrondan isine yaramayan oyuncuyu yolla gitsin ole kendienn butce sagla/ilk onbirinde oynayan ama iyi oynamayan oyuncularida salla boylece ii transfer yapabilrisn
söyleyecek tek kelimem yok ligin ilk yarısında ezdiğim takım şimdi beni ezdi takımda büyük bir form düşüklüğü var engelliyemiyorum![]()
Shot at 2007-08-06
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çok hakettim tam yine kazanamıyoruz derken son dakika golüyle maçı kazandım
Shot at 2007-08-06
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2-0 mağlupken 2.yarıda yaptığım konuşma etkili oldu ve hemen gol attık ama obinna gibi önemli bir golcünün olmayışı bizi mağlubiyete sürükledi
Shot at 2007-08-06
form dusuklugunun nedeni ap acik ilk 11ni hic degistrmyon gerci kadronda pek genis deil taktigini degistirmeye bak
Evet taktiğini değiştir ve altyapıdan çocuklara şans ver.
bu super olmus iste
toparlanmalısın hemen yoksa seni kötü günler bekliyor puan durumunu istiyoruz
Puan durumunu gösteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.
maalesef uefaya veda ettik şanssız bir biçimde
Shot at 2007-08-06
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
milan a ezildim
Shot at 2007-08-06
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ve yine kazandım
Shot at 2007-08-06
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
işte çıkış diye buna denir 2 hafta üst üste kazanmayı başardım son haftalarda büyük bir çıkış içerisindeyim uefadan elenmeme rağmen
Shot at 2007-08-06
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hedef ilk 6 hadi hayırlısı arkadaşlar ilk sezonu bitirdim ve maçları yazdığım için ancak lig sonundaki tabloyu gösterebilecem göstermediğim 6 7 maç kaldı sizlerin değerli yorumlarınızı bekliyorum
Shot at 2007-08-06
Sana güveniyoruz ilk 8'de bitirirsin ligi.![]()
valla super taktıgın bıde ılk 11 oyunuclraını degistrmsndr mutlaka.boyle devam et ıste......
başarılar patlamışsın yaw puan durumuuuuuuuuuuuuu meraktan
küme düşmeyi garantileyen ascoli yi yenerek ilk 6 hedefimi sürdürdüm
Shot at 2007-08-06
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
lig 4.sü parmayı evinde yıkarak büyük sükse yaptım
Shot at 2007-08-06
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
son 2 haftaya girerken atalantayla 1-1 berabere kalarak ligde 5.liğe yükseldim ilk 4 e girmek için son hafta kazanmam ve sampdorianın romaya yıkılması lazım
Shot at 2007-08-06
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
son maçta sienayı yenemeyince 6.lıkla tamamladım ligi
Shot at 2007-08-06