Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 109 sonuç

Konu: Milliler de Turkuaz forma giyecek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Bence bu turkuaz forma alternatif forma olmalı.Diğer iki formamız şeritli kırmızı-beyaz forma olmalı.

Adam gibi kırmızı-beyaz forma yapsınlar. Desen yapmak istiyorlarsa turkuazla değil kırmızıyla yapsınlar çok zor iş mi?

Quote Originally Posted by mitat View Post
    valla bizim formalar kırmızı beyaz olmalı ama olursa kalecinın forması olabılır
    . Bencede cok dogru soyluyorsun. Volkan'a yakisiyor zaten mavinin tonlari.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Mantık çerçevesi içinde bakarsak defile hazırlanmıyor. Rengi ismi belli olan bir takıma forma yapıyorsunuz. Bakıyoruz renkleri içinde turkuaz yok o halde beyaz forma üzerine kırmızı renklerden desen yapılmalıdır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bence ay yılduız şeritlü formaya biraz daha estetik katarak yeniden onu kullanmalıyız

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

yenilik lazım takıma, mental olarak da değişiklik getirir..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    yenilik lazım takıma, mental olarak da değişiklik getirir..
    Yenilik yaparsın bu futbolcu çeşitliliğiyle olur. Antreman formasını değişirsin yada kamp elbiselerini vs. vs. vs.

Şimdi Fenerbahçe'ye değişiklik diye içinde kırmızı geçen bir forma yapsalar ortalık ayağa kalkar ki Ümit Özat Kadıköy'de kırmızı terlikle sahaya çıkmış ve tepki almıştı. Ne demeye getiriyorum. Takımın değişmez şeyleriyle oynanmaz. Bunuda kaldıracak bir toplum değiliz. Nike takım renkleriyle uğraşacağına farklı formalar yapmayı denese nasıl olur. Birde bunu tartışmak gerekir.

Quote Originally Posted by remake View Post
    Bunlar sistematikman milli degerlerimizi bize yabancilastirmaya and icmis batili neo-kolonialist sirketlerin basinin altindan cikiyor sizlere soyliyeyim.

Turkuaz formayi kabul etmememiz gerek. Halk arasinda bir soylem vardir, hepiniz bilirsiniz: "Bugun elini veren, yarin ... verir." diye.

Degerlerimize sahip cikalim.
    Kendimi tekrarlama ihtiyaci duydum.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

çok fazla ülkenin renkleri kırmızı-beyaz. bi fark olmalı. değişik olur.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by remake View Post
    Bunlar sistematikman milli degerlerimizi bize yabancilastirmaya and icmis batili neo-kolonialist sirketlerin basinin altindan cikiyor sizlere soyliyeyim.

Turkuaz formayi kabul etmememiz gerek. Halk arasinda bir soylem vardir, hepiniz bilirsiniz: "Bugun elini veren, yarin ... verir." diye.

Degerlerimize sahip cikalim.
    kırmızı-beyaz giymedik diye benliğimizimi kaybetcez. ağzından çıkanı kulağın duysun.önemli olan renkler olsaydı ....

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Türkiye için önemli olan renkler değil, o renklerin anlamı.

bu yüzden Kırmızı ve Beyaz bizim için önemli. turkuazla işimiz ne? yemişim başka ülkeleri. başka ülkelerin bayrakları bizim bayrağımız kadar anlamlı değil. onun için Kırmızı ve Beyaz'dan başka renk olmaz. olmamalı.

Quote Originally Posted by sonOsmanLI View Post
    çok fazla ülkenin renkleri kırmızı-beyaz. bi fark olmalı. değişik olur.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

kırmızı-beyaz giymedik diye benliğimizimi kaybetcez. ağzından çıkanı kulağın duysun.önemli olan renkler olsaydı ....
    "Agzindan cikani kulagin duysun" ne demek oluyor? 6 yas kucugumsun biraz buyuklerine saygili olmayi ogren. Atam izindeyiz yazmakla olmuyor bu isler. Eger benim fikrime katilmiyorsan adam gibi anti-tezini aciklarsin kendi fikrini savunursun.

70 milyonluk ulkeyiz. Tekstil dalinda dunya ile yarisiyoruz ama gel gorki formamizi Nike diye yabanci bir firmaya yaptiriyoruz. Asil sourun bence burada basliyor.

Nike'nin ne kadar is etigine saygisiz, insan haklarini hice sayan bir sirket oldugu malum (ilgilenenler icin: http://knowmore.org/wiki/index.php?title=Nike%2C_inc.). Boyle bir kurulus benim cok deger verdigim sirf renk olmakla kalmayan, ulkemizin sanli tarihini sembolize eden kirmizi-beyazimizi degistirmek isterse ben tabiki bunun arkasinda bir sebep ararim. Eger sen aramiyorsan ya 15 yasindasindir ya kompradorsundur yada adam sen decisindir.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Turkuaz renkli Türk Milli Takımı forması, internette ortaya çıktı. İşte o forma;
    Nike'ın hazırladığı turkuaz renkli Türk Milli Takımı forması, internette ortaya çıktı. Formanın, tasarım ya da Euro 2008'de Millilerimizin giyeceği forma olup olmadığı henüz belli değil. Kırmızı tonların kullanılmadığı formanın göğsünde bayrağımız var.

İŞTE O FORMA

Internethaber
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Saka olmali bu ?

Forma tek kelime igrenc ...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu ne ya.Antreman forması olarak bile kullanılmaz bu forma..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Yunanistan..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Gerçekten müthiş desen yapmışlar
    Federasyon bizi sponsorların oyuncağı yaptı valla

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Ben hic begenmedim bu formayi. Milli takimimizin kullanicagi formanin bu oldugunu da düsünmüyorum. Herhalde 2008´de baska bir forma kullanilacaktir.

Ben eski klasik formamizin, kirmizi serit icinde ay-yildiz, uygun ve güzel bir tasarimla cok güzel olacagini düsünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kırmızıyıda pembeye açsınlar 2,formamızda pembe olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tebrik ederim bu Turkuaz formayı yapanları, iğrençlikte son nokta.. Turkuaz'ın kötü olmasını bekliyordum ama bu kadar kötü olabileceği aklıma gelmemişti..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Bu kadar berbat bir forma olamaz.

Formayı çok beğendim, tek kelimeyle harika olmuş. Ellerine sağlık Nike...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

İğrenç ötesi."Kırmızı beyaz renklerimizi geri istiyoruz"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mükemmel olmuş bence.Turkuaz Türk rengi arkadaşlar.Kırmızı beyaz formada olcak sonuçta.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

kırmızz formanın altına sort olarak olabilri ama unutmayın ki!!! turkuaz dünyada türk rengi olarak biliniyor yani benliğimiz kaybetmiyoruz aksine dahda belli ediyoruz

PSV dış saha formaına benziyor bence...

Kırmızı-Beyaz çok güzeldi... Turkuaz da bizle anılan bir renk ben beyendim formayı Avrupa Şampiyonasında giyilcekmi acaba..

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Formayı beğendim, hoş olmuş.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Ben hic begenmedim,cok sade olmus.Güzel olmamis.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hem beğendim hem beğenmedim.Kararsızım.Maçta görüp fikrimi değiştiririm.

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Ben beğendim ama biraz sade olmuş sanki.Onun dışında Turkuaz seçimini doğru buluyorum.Bence yapılan en önemli şey tişörlte şortun aynı renk olmaması.Eski formalarda ikiside hatta çorapta aynı renkti.Gözüme hoş gelmiyordu...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Formayı beğenmedim.Bence çok sade olmuş.Milli takımımızın elemelerde giydiği formalarıda beğenmiyordum.Çuval gibi duruyorlardı oyuncuların üstünde.Ne zaman güzel bir forma dizaynı görebileceğiz acaba..
    So what?
    Saike

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri