Bence bu turkuaz forma alternatif forma olmalı.Diğer iki formamız şeritli kırmızı-beyaz forma olmalı.
Bence bu turkuaz forma alternatif forma olmalı.Diğer iki formamız şeritli kırmızı-beyaz forma olmalı.
Adam gibi kırmızı-beyaz forma yapsınlar. Desen yapmak istiyorlarsa turkuazla değil kırmızıyla yapsınlar çok zor iş mi?
Mantık çerçevesi içinde bakarsak defile hazırlanmıyor. Rengi ismi belli olan bir takıma forma yapıyorsunuz. Bakıyoruz renkleri içinde turkuaz yok o halde beyaz forma üzerine kırmızı renklerden desen yapılmalıdır.
bence ay yılduız şeritlü formaya biraz daha estetik katarak yeniden onu kullanmalıyız
yenilik lazım takıma, mental olarak da değişiklik getirir..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Yenilik yaparsın bu futbolcu çeşitliliğiyle olur. Antreman formasını değişirsin yada kamp elbiselerini vs. vs. vs.
Şimdi Fenerbahçe'ye değişiklik diye içinde kırmızı geçen bir forma yapsalar ortalık ayağa kalkar ki Ümit Özat Kadıköy'de kırmızı terlikle sahaya çıkmış ve tepki almıştı. Ne demeye getiriyorum. Takımın değişmez şeyleriyle oynanmaz. Bunuda kaldıracak bir toplum değiliz. Nike takım renkleriyle uğraşacağına farklı formalar yapmayı denese nasıl olur. Birde bunu tartışmak gerekir.
Türkiye için önemli olan renkler değil, o renklerin anlamı.
bu yüzden Kırmızı ve Beyaz bizim için önemli. turkuazla işimiz ne? yemişim başka ülkeleri. başka ülkelerin bayrakları bizim bayrağımız kadar anlamlı değil. onun için Kırmızı ve Beyaz'dan başka renk olmaz. olmamalı.
"Agzindan cikani kulagin duysun" ne demek oluyor? 6 yas kucugumsun biraz buyuklerine saygili olmayi ogren. Atam izindeyiz yazmakla olmuyor bu isler. Eger benim fikrime katilmiyorsan adam gibi anti-tezini aciklarsin kendi fikrini savunursun.
70 milyonluk ulkeyiz. Tekstil dalinda dunya ile yarisiyoruz ama gel gorki formamizi Nike diye yabanci bir firmaya yaptiriyoruz. Asil sourun bence burada basliyor.
Nike'nin ne kadar is etigine saygisiz, insan haklarini hice sayan bir sirket oldugu malum (ilgilenenler icin: http://knowmore.org/wiki/index.php?title=Nike%2C_inc.). Boyle bir kurulus benim cok deger verdigim sirf renk olmakla kalmayan, ulkemizin sanli tarihini sembolize eden kirmizi-beyazimizi degistirmek isterse ben tabiki bunun arkasinda bir sebep ararim. Eger sen aramiyorsan ya 15 yasindasindir ya kompradorsundur yada adam sen decisindir.
Turkuaz renkli Türk Milli Takımı forması, internette ortaya çıktı. İşte o forma;
Nike'ın hazırladığı turkuaz renkli Türk Milli Takımı forması, internette ortaya çıktı. Formanın, tasarım ya da Euro 2008'de Millilerimizin giyeceği forma olup olmadığı henüz belli değil. Kırmızı tonların kullanılmadığı formanın göğsünde bayrağımız var.
İŞTE O FORMA
Internethaber
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Saka olmali bu ?
Forma tek kelime igrenc ...
Bu ne ya.Antreman forması olarak bile kullanılmaz bu forma..
So what?
Saike
Yunanistan..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Gerçekten müthiş desen yapmışlar
Federasyon bizi sponsorların oyuncağı yaptı valla
Ben hic begenmedim bu formayi. Milli takimimizin kullanicagi formanin bu oldugunu da düsünmüyorum. Herhalde 2008´de baska bir forma kullanilacaktir.
Ben eski klasik formamizin, kirmizi serit icinde ay-yildiz, uygun ve güzel bir tasarimla cok güzel olacagini düsünüyorum.
Kırmızıyıda pembeye açsınlar 2,formamızda pembe olsun
Tebrik ederim bu Turkuaz formayı yapanları, iğrençlikte son nokta.. Turkuaz'ın kötü olmasını bekliyordum ama bu kadar kötü olabileceği aklıma gelmemişti..
Bu kadar berbat bir forma olamaz.
Formayı çok beğendim, tek kelimeyle harika olmuş. Ellerine sağlık Nike...
İğrenç ötesi."Kırmızı beyaz renklerimizi geri istiyoruz"
Mükemmel olmuş bence.Turkuaz Türk rengi arkadaşlar.Kırmızı beyaz formada olcak sonuçta.
kırmızz formanın altına sort olarak olabilri ama unutmayın ki!!! turkuaz dünyada türk rengi olarak biliniyor yani benliğimiz kaybetmiyoruz aksine dahda belli ediyoruz
PSV dış saha formaına benziyor bence...
Kırmızı-Beyaz çok güzeldi... Turkuaz da bizle anılan bir renk ben beyendim formayı Avrupa Şampiyonasında giyilcekmi acaba..
Formayı beğendim, hoş olmuş.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Ben hic begenmedim,cok sade olmus.Güzel olmamis.
Hem beğendim hem beğenmedim.Kararsızım.Maçta görüp fikrimi değiştiririm.
Ben beğendim ama biraz sade olmuş sanki.Onun dışında Turkuaz seçimini doğru buluyorum.Bence yapılan en önemli şey tişörlte şortun aynı renk olmaması.Eski formalarda ikiside hatta çorapta aynı renkti.Gözüme hoş gelmiyordu...
Formayı beğenmedim.Bence çok sade olmuş.Milli takımımızın elemelerde giydiği formalarıda beğenmiyordum.Çuval gibi duruyorlardı oyuncuların üstünde.Ne zaman güzel bir forma dizaynı görebileceğiz acaba..
So what?
Saike