Bremen-Münih maçı gollü beraberlikle biter..Tahmini skor 2-2 yada 3-3..
Bremen-Münih maçı gollü beraberlikle biter..Tahmini skor 2-2 yada 3-3..
Yuh ya.Dünyanın en önemli derbilerinden Ruhr derbisini vermiyor.Yazık git Karlshure'un maçını ver..
[SIGPIC][/SIGPIC]
evet yahu..Schalke-Dortmund Almanya'nın en büyük derbisi nasıl vermez bu maçı..işte Derbi hakkında bir kaç bilgi, Buradan...
Karlshure 1-0 önde kapamıştı ilk yarıyı.Gerisini izlemedim.Yunanistan'ın EURO 2004'teki oyun tarzını benimsemişler.Bulursam bir gol bulup üstüne yatarım düşüncesi.Ama Hannover dün hakeden taraftı kutluyorum.
Bugün de çok önemli maçlar var.Merakla bekliyorum bu maçları..
[SIGPIC][/SIGPIC]
berk werder bremen-bayern maçı ne zaman?
Bayern müthiş oynadı ve 4-0 ile dağıttı Bremen'i 3.Gol Hamit'ten geldi.İlk gol penaltı Ribery 2.gol Hamit'in asisti Toni'nin golü 3.gol toni'nin asisti Hamit'in golü 4.gol Ottl'dan geldi uzaktan nefis bir şut vurdu tam 90'a Bayern ezdi geçti.Hamit 2.yarı girdi 1 gol 1asist.Hamit'in golünün başında Ribery'in müthiş bir hareketle geçti rakibini.
Bayern ve Schalke'de tahminlerimde yanıltmadılar beni..
Bu arada Hamit'i tebrik etmek gerekir.Mükemmel futbol oynadı..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Bremen yedek kadroyla çıktı neredeyse.En önemli oyuncuları yoktu.Tam kadroyla çıksa yenerdi..
Schalke'de parçaladı Ruhr derbisinde Dortmund'u..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bayern'i ilk kez canlı izledim.Mükemmek bir takım oluşturdular.Bu sene bütün kulvarlarda 1. numaralı favoriler.
Birde Ottl ne attı ama ya.Uff.Tam 90'a.Müthişti.Riberry'nin 3. golden önce yaptığı harekette çok güzeldi.
Şl'de değiller zaten.UEFA'dalar.Ondan dedim.Ama Şl'de olsalar yinede en büyük favorilerden olurdu bence.Gerçekten çok iyi bir kadroları var.
UEFA ve ligi rahat götürür Bayern..Almanya ligi sarmaz bu sene
Ribery 30
Toni 12
Klose 15
Jansen 10
Sosa 10
80 milyon euro harcadılar o kadarda olsun.
Bence Bundesliga onların ama Uefa'da sürpriz takımlar çıkabiliyor.Yinede Uefa'dada benim favorim takım çok iyi oynuyor 2maçtır bunu çok net görüyoruz.Bu arada bir diğer güzel maçı kaçırdık.Schalke-Dortmund Halil oynamadı sanırım
Bayern ezdi gecti Bremen'i özellikle A.Ottl golune bayıldım
kendine fm07' de de ilerleyen sezonlarda cok iyi bir oyuncu oluyor
bu sene
fcBayern bundesliga'yı bi problem cıkmazsa rahat alır
uefa için ise bayagı iddialı görüyorum
Not: Türk futbolunda son zamanların en buyuk kayıbı olarak goruyorum Ribery'i
Bu adam Gs'de oynamasa bile servet kazandıracaktı yazık oldu...
Bayern ezdi geçti Bremen i... Çok güçlüler...
Hamit te atmış golünü...![]()
Hamburg Rafael Van der Vaart'ın penaltıdan attığı golle Leverkusen'i geçti.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Rafael Van der Vaart yine sahnede..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Van Der Vaart maçta eski günlerini arattı sadece bir penaltı attı die adamı göklere çıkartmayın
Bayern öyLe gözüküyor ki güLe oynaya tabiri iLe ŞampiyonLuğa uLaşacak.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Werder Kloseyi çok arayacak.Hamburg geçen seneki kaosun etkisinde hala.Dortmund'da maziyi arıyor.Bayern Schalkeyle kapışır ama kupayı alır bence
Gerçekten bu sene Bayern'e kafa tutacak takım yok.Bayern hariç herkesin kadrosu yeterli değil şampiyonluk için.Ya da Bayern'i durdurabilmek için.
Hamburg 2/2 yaptı ama şanslıydı iki maçtada futbol adına yaptıkları bişey yok.Bu sene Schalke-Bayern yarışı olur.Umarım Schalke yine son haftalarda kaybetmez.Buna kimsenin yüreği dayanmaz heralde yazık o taraftara..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bu sene Bundesliga'da "şampiyon belli 2. kim?" sözü yaşanıyorŞampiyon Bayern Münih olur bu haftaki 4-0'lık Werder galibiyetide bunu kanıtladı
2. ise büyük ihtimalle Schalke-Stuttgart-Hamburg üçlüsünden biri olur
![]()
I'm back...