basarilar eray abi çok iyi baslamissin
basarilar eray abi çok iyi baslamissin
basarilar gercekten cok iyi baslangic
7.Hafta
Kendi sahamda her maçı kazanmalıydım. Sonuçta neresi olursa olsun İngiltere Lig'inde oynuyorduk ve her an herşey olabilirdi. Beklenmeyen bir beraberlik aldık, iyi oynayan taraf bizdik fakat kaçırdığımız çok gol vardı. 0-0
8.Hafta
Deplasmanda Fisher takımından 3 puan cepte diye çıktık fakat yine kendi sahamızda oynadığımız maç gibi birçok pozisyonlardan yararlanamadık ve yine berabere kaldık.
9.Hafta
Ligin güçlü ekiplerinden Newport Co takımıyla deplasmanda karşılaşıyordum. Bu maçtan sonra futbolcularıma ilk defa bu kadar sinirlendiğimi hatırlıyorum. Çok net pozisyonlar kaçırdılar fakat sonuç bizim için kaçınılmaz oldu ve ilk yenilgimizi aldık. 1-2
10.Hafta
2 beraberlik, 1 yenilgi benim canımı sıkmıştı, kendi sahamda kesin kazanmalıydım. Orta saha futbolcularımın harika futboluyla 3-1 maçı kazanmasını bildik.
11.Hafta
Lewes maçınıda kazanıp artık atağa geçmek istiyorduk, beklediğimiz oldu ve net bir skorla 3-0 kazandık.
Bu maçlar sonunda ligde 2.durumdaydım, arkadaşlar puan tablosunu 24.hafta koyacağım çünkü en son o zaman almışım. Şuan için benimle yarışan takımlar, Sutton Utd, Cambridge City, Eastbourne Boro ve Welling
bundan sonraki 7 maç sizlerle olacak..
İyi gidiyor Eray abi.
Türk oyuncun vardı bir tane galiba. İş izni aldın mı ona?
Devamini bekliyorum Eray Abi
tek kelimeyle harika bir kariyer oluyor anlatım ve gidişat bakımından zevkle takip ediyorum.
Harıka gıdıyorsun Eray abi tebrikler puan durumunu sezon sonu mu koyacaksın
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Başarılar Eray... Farklı bir kariyer...![]()
Başarılar ilginç bir kariyer oluyor..Anlatımı çok iyi ve zevkle okunuyor..![]()
FA Cup - 1.TUR
FA Cup başladı, zorlu bir deplasman maçıydı ama futbolcularım harika bir maç çıkardı ve 3-2 yenerek adımızı bir üst tura yazdırdık.
12.Hafta
Deplasmanda zorlu bir maça çıkıyorduk. İngiltere'de her maç zorluydu, kesinlik yoktu! Harika bir futbolla yine kazandık, 3-1
FA Cup - 2.TUR
Deplasmanda Douglas fırtınası esti, 4 gol atarak, hem formayı kaptı, hemde harika bir form grafiği yakaladı..
13.Hafta
İyi oynayan taraf bizdik, şans yanımızda değildi, beklemediğim bir yenilgi aldık ve bu yenilginin ardından üçüncülüğe düştük.
FA Cup - 3.TUR
Stuart Douglaaaaaaas! EZDİK! 4-1
14.Hafta
Lig'de kötü gidiyorduk, sebebini bir türlü anlayamadım. Üçüncü yenilgimi almıştım ve dördüncülüğe geriledim, bir an önce toparlanmalıydık.
15.Hafta
Kendi saham yenmem gereken bir takımdı, hem moral açısından hemde ligden kopmamak istiyordum. Fakat istediğim olmadı ve yine berabere kaldık. Lig'de son maçlarda 2 beraberlik, 2 yenilgi almıştım.
FA Cup - 4.TUR
Lig'de aldığım yenilgiler, beraberlikler yetmezmiş gibi FA Cup'tanda elenmiştik, buraya kadarmış...
Not: bundan sonraki 11 maç sizlerle olacak ve ligdeki 24.hafta puan durumu koyulacak.
Hayır almadım, bedava aldığım için hiç sormadılar iş iznini, ayrıca takımda bir tane Türk isimli bir futbolcum var fakat kendisi İngiliz, Türk vatandaşlığı yok![]()
başarılar takipçinim
başarılar.süper gidiyorsun.
Evet harika giden bir oyunun sonu bu mu olacaktı? Oyun hata vermeye başladı, save açılmıyor.
Sanırım oyun gitti. Kusura bakmayın arkadaşlar, en heyecanlı kariyerim yarıda kaldı. Konuyu malesef kilitlemek zorunda kalıyorum.![]()