Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 53 arası toplam 53 sonuç

Konu: Devre Arası Konuşmalar

ya arkadaslar bole yorum yapıcanıza arastırıp turkce anlamlarını karsılarına yazsanıza nasıl olur bn bıldım ıkı taneyı solım sıze
    show your anger at thr team:devra arasında ofkelı oldugunu goster(anlamında)
    show your dissappointment at the performance:3 puana ıhtıyacınız oldunu gosterır
    declore your self pleased: memnun etmesını bıldır yanı oyunculara memnun oldunu bıldır anlamında
    arkadaslar fm turkce cıkıomus ınsallah devra arası konsumaları ve mac sonu konusmaları haberler turkce olur oyun o zmn cok daha guzel olur sızce
    yorumlarınızı beklıorum
    sızde bıldıklerınızı yazarsanız nasılolur arkadaslar ne bılıosanız yazın gerekırse dissappoinment did well angry falan yazın ıste

devre arası skor ne olurssa olsun encourage deyrum pleased dedimi sapıtıolar 2. yarı

su modaratorler lutfen şu devre arasındakı konusmaların turkçe anlamlarını yazarsanız oyuna çok guzel renk gelmıs olcak lutfen arkadaslar...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

ben genelde devre arası bişey demiyorum...ama oyuna yeni oyuncu sokarsam ona "yapabilirsin-you can do it" diyorum...

tum devre arası konusmaların turkçe anlamlarını yollarsanız çok sevinirim çünkü bu konusmalar oyuncunun perfonmansını çok etkılıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Show dissappointed - Berabere ya da 1 farklı malubiyetlerde çok işe yarıyor. Oyunlarından dolayı hayal kırıklığı içerisinde olduğunuzu, daha iyi bir performans sergilemelerini beklediğinizi söylemektir.
    Show angry - Özellikle 2, 3 farklı yeniliyorsanız işe yarıyor. Oyunlarına kızdığınızı söylüyorsunuz anlayabileceğiniz gibi.
    Encourage - Berabere ya da 1 farklı galipseniz söyleyebilirsiniz. Cesaretlendirici bir konuşma yapmanız anlamına geliyor. Oyuncuları gaza getiriyorsunuz yani.
    Pleased - Skordan memnunsanız söyleyin. Yalnız bunu söylediğinizde genellikle oyunu rolantiye alırlar. Karşınızdaki takım tehlikeli bir takımsa sakın söylemeyin, sonu hüsran olur.
    Thrilled - Yüksek farklı galibiyetlerde söyleyin. Mükemmel, inanılmaz performans diyorsunuz bunu seçince.
    They can win - Mutlak kazanmanız gereken maçlarda söyleyin. Özellikle iki turlu eleme karşılaşmalarında çok faydalı oluyor.
    Tabi siz nasıl bir yönetim sergileyecekseniz ona göre şeçin konuşmanızı. Örneğin 1 farklı yenilirken cesaretlendirici bir konuşma da yapabilirsiniz. Bu da işe yarayabilir. Ben sert bir hoca görünümünde yönetmeyi sevdiğimden yukarıda verdiğim örneklerdeki gibi davranıyorum. Eklemek istedim.
    Şu anda aklıma bunlar geldi. Anlamını bilmediğiniz bir tane gelirse aklınıza yazın buraya, yardımcı olmaya çalışırım.

oyunun başında kızsak sorun çıkarmı. yani futbolcular "sen kimsin ki bana kızıosun sen benim kim olduumu bilionnu" mu derler yoksa "sert hocaymış sevdim keratayı" mı derler???????????????????

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by streetfox
    show your dissappointment at the performance:3 puana ıhtıyacınız oldunu gosterır
    speak english?i live in english..
    bu nası bi ingilizce acaba bize de nasip olacakmı
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Quote Originally Posted by Gravity
    Show dissappointed - Berabere ya da 1 farklı malubiyetlerde çok işe yarıyor. Oyunlarından dolayı hayal kırıklığı içerisinde olduğunuzu, daha iyi bir performans sergilemelerini beklediğinizi söylemektir.
    Show angry - Özellikle 2, 3 farklı yeniliyorsanız işe yarıyor. Oyunlarına kızdığınızı söylüyorsunuz anlayabileceğiniz gibi.
    Encourage - Berabere ya da 1 farklı galipseniz söyleyebilirsiniz. Cesaretlendirici bir konuşma yapmanız anlamına geliyor. Oyuncuları gaza getiriyorsunuz yani.
    Pleased - Skordan memnunsanız söyleyin. Yalnız bunu söylediğinizde genellikle oyunu rolantiye alırlar. Karşınızdaki takım tehlikeli bir takımsa sakın söylemeyin, sonu hüsran olur.
    Thrilled - Yüksek farklı galibiyetlerde söyleyin. Mükemmel, inanılmaz performans diyorsunuz bunu seçince.
    They can win - Mutlak kazanmanız gereken maçlarda söyleyin. Özellikle iki turlu eleme karşılaşmalarında çok faydalı oluyor.
    Tabi siz nasıl bir yönetim sergileyecekseniz ona göre şeçin konuşmanızı. Örneğin 1 farklı yenilirken cesaretlendirici bir konuşma da yapabilirsiniz. Bu da işe yarayabilir. Ben sert bir hoca görünümünde yönetmeyi sevdiğimden yukarıda verdiğim örneklerdeki gibi davranıyorum. Eklemek istedim.
    Şu anda aklıma bunlar geldi. Anlamını bilmediğiniz bir tane gelirse aklınıza yazın buraya, yardımcı olmaya çalışırım.
    ÇOOOK TESEKKUR EDERIM DOSTUM BAYA BI ISE YARADI

Quote Originally Posted by the_dunker
    ben sana rating lere göre söleyim hangisini dieceğini...

devre arası:

7 ve altı : encourge
    8 : pleased
    9 ve 10 : delighted

maç sonu:

4 ve altı : angry
    5 : disappointing
    6,7 ve 8 : welldone veya good result veya conguralitions
    9 ve 10 : delighted veya sensonital
    yanlış biliyosun abi 8 ve üstü delighted olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SeRcAn1985
    ÇOOOK TESEKKUR EDERIM DOSTUM BAYA BI ISE YARADI
    Rica ederim.

Quote Originally Posted by Hububat_Fiyatları
    yanlış biliyosun abi 8 ve üstü delighted olur
    o tablomsu şeyi türkçe yazarmısınız..

Nesil
    2005
    Yer
    SysteM otuZ2

ben normal sonuçlar alınan maçlarda takım konuşması yapmayın derim çünki kabak tadı veriri ben ya çok ii oynadıklarında yada çok kötü oynadılarında konuşuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben1-2-3-4 e kızgın 5- 6 cesaret ver, 7 ye memnun, 8-9-10 a da zevk aldım diyorum...

aynen de doorumu yapiorm die sordum

Nesil
    2005
    Yer
    SysteM otuZ2

Quote Originally Posted by LaKe
    ben1-2-3-4 e kızgın 5- 6 cesaret ver, 7 ye memnun, 8-9-10 a da zevk aldım diyorum...

1-2-3-4 mü 6 dan aşşağı oynayan adam kaldımı piyasada ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence devre arasını konuşma yapmadan geçin daha iyi, ters etkilenebiliyorlar.
    Eğer yenikseniz, devre arasında maçı kazanabiliriz seçeneği çıkarsa onu kullanın, iyi moral oluyor oyunculara. Sert şeyler söylerseniz stres altına girip daha da kötü oynuyolar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

devre arasına 2-0 galip girince takımınızdan memnun olduğunuzu mu soyluyorsunuz yoksa performansınız dusmemeli falan bi diye soyluyorsunuz.yani havaya girme durumu olup ikinci yarı ters bi durum ortaya cıkabilir mi?

Nesil
    2006
    Yer
    TAM35 izmir /KARABURUN

ben genelde takıma sölüyorum tek tek sölemiyorum.. yanlız ilk yarı en az 3 fark olması lazım ki memnunum diyim cesaretlendiriyorum fark 2 olunca memnunum dedğim zaman bende işler tersine dönüyo maçı mağlüp kapattığım oldu yani hawaya giriyolar gibi geliyo bana....

Nesil
    2006
    Yer
    FOOTBALL MANAGER BAĞIMLIS

Arkadaşlar Bende TeamTalk Gelmiyor.Bunun Sebebi Ne Olabilir

flake Misafir

Quote Originally Posted by eser_3131
    Arkadaşlar Bende TeamTalk Gelmiyor.Bunun Sebebi Ne Olabilir
    menejer ayarlarindan ayarlarda vardir ona yani team talk a isaretleme sanada gelir

Nesil
    2006
    Yer
    FOOTBALL MANAGER BAĞIMLIS

Yok be Dostum.Ayarlarda Olsa Görmemmi.Oyun Ayarlarında mı.Yoksa Manajer Seçeneklerindemi

ben o kadar uğraşmıyom.direk yardımcıya bırakıyom yoksa takım küsüyooo

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri