2.lige cikman super olmus . maclarin devamini bekliyoruz...
2.lige cikman super olmus . maclarin devamini bekliyoruz...
Benim kariyer fazla ilgi cekmedi heralde:S
başarılar iyi gidiosn =)
sagolun maclarin devaimini birazdan ekleyecegim. yorumlarininizi eksik etmeyin lutfen ...
maclari eklememissin ...
Maclara Devam Ediyorum iste maclar ----->>>
Liverpool maci haric cok güzel sonuclar aldik. Bu sonuclardan sonra Premiere Lig puan durumu ---->>
2. sıradayim ama 1 macim eksik onu da kazanirsam liderlige yukselecegim ...
Devam et böyle gidersen We Are the Championss![]()
takipteyiz.
başarılar...
Sagolun arkadaslar . Dun aceleden UEFA grup Maclarinin Sonuclarını ve Yeni Eslesmeleri eklememisim simdi onlari ekliyorum ...
UEFA GRUP MACLARI PUAN DURUMU --->>>
4 Macta 3 galibiyet 1 Maglubiyetle Lider Olarak Gruptan cikiyorum.
ESLESMELER ----->>>
Eger Rangersi Elersem rakibim "Nancy - Litex" Macinin Galibi olacak ...
Kura Cekiminden Sonra Mikrofonlar Tottenham Menajeri Emre Bey'e Ceviriliyor
Muhabir : "Efendim eslesmeler Belli oldu. Eslestiginiz takim Rangers. Öncelikle Bunun Hakkinda ne düşünüyorsunuz ? "
Mr. Emre: "Tabi Rangers güçlü bir rakip onlarin da UEFA da hedefleri var ; Ancak biz Hedefimizi Belirledik . Bu Hedef ugruna da önümüze cikan her takimi eleyip ulasacagimiza inaniyorum."
Muhabir: " Peki efendim Hedefiniz ne ? "
Mr . Emre : "Hedefimiz Artık bu saatten sonra UEFA kupasini İngiltere'ye getirmektir. Tottenham Müzesine bu kupayi kazandirmaktir."
Muhabir: " Eger Rangersı Elerseniz rakibiniz "Nancy - Litex" Eslesmesinin turu geceni olacak bunun Hakkinda ne düsünüyorsunuz ?"
Mr. Emre : "Öncelikli hedefimiz tabii ki Rangersi elemek , Rangersi eledikten sonra hedefimiz UEFA sampiyonlugu oldugu için önümüze cikan her takimi yenmektir. Cevabi anladiniz umarim. ( Sİnsi Sinsi Güler)"
Muhabir : " Anladim Efendim!!!"
Mr. Emre: " Peki o zaman baska sorunuz yoksa izninizi Rica ediyim. "
Muhabir: " Cevaplariniz için tesekkur ederim. UEFA yolunda Basarilar. "
Mr . Emre : " Sagolun. "
Birazdan Maclarin Devamini ekleyecegim. Yorumlarinizi ve Desteklerinizi Eksik etmeyin !!!
Rangersi ele Lİtex veya nancy yi kolay elersin . Bu arada röportaj süper
Böyle enstantaneler okumak cok zevkli oluyor![]()
arkadaslar yorumlarizi eksik etmeyin ltff..
Maclarin devamini yarin ekleyecegim buyuuuuk sürprizler var
Rangers'i eleyeceksin gibi bir his var içimde..
Litex ve Nancy kolay rakiplerdir zaten..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Ve İşte Bütün maclarim bitti ve sonuclari veriyorum --->>>
Maclarin devami --->>
Carling Cup ta ceyrek finalde Wigan Athletic'e FA Cup ta da 5. Tur da Manchester City ye elendim...
Bu Maclardan sonra Premiere Lig de Manchester United in ardından ligi 2. sırada bitiriyorum. Şampiyonlar Ligine Gitmeye Hak Kazandım. İste Premiere Lig Puan Durumu --->>
Premiere Lig de oynadigim Birkac unutulmaz maci ayrintılı veriyim --->>
İşte İlk MaC Arsenal Maci . Bu macın Öncesinde Arsane Wenger bizi yenecegini iddia etmisti. Sagolsun oyuncularimi cok hırslandirdi. Benim ona vermis oldugum sahada görüsecegiz karsiligindan sonra oyuncular hırs küpü olduve iste sonuc. --->>
Arsenal ile oynadigim Rövans maci da süper gecti oyun zevki acisindan . O mac da 3-3 lük skorla sona erdi.
Diger Unutulmaz mac bu macin hemen ardindaki haftada Chelsea Macı oldu. Oyuncularim Arsenal i yenince kendilerine güvenleri geldi ve Chelsea yi White Hart Lane in Cimlerine gömdüler. Mac Boyunca Chelsea ye 1 pozisyon verdim. Tamamen hakim bendim ancak Cech i Anca 90 da Defoe ile vurabildim ..
Son unutulmaz macımız ise Liverpool ile olan macimizdi . İlk yaridaki macı Liverpool kendi sahasinda 4-0 gibi farklı bir skorla almisti . Bizde en azindan kazanarak rövansı almak istiyorduk . İşte sonuc --->>
Şimdi Gelelim UEFA kupasinda NEler yaptigimiza. Hedefimizi Sampiyonluk olarak belirlemistik . Rangers ı Beklenildigi gibi eledik ve Turu gectik . Deplasmanda 0-3 Kendi sahamizda da 2-0 lık Galibiyetlerle Rangersi eledik.
Bir dahaki Turdaki rakibim Grupta da Rakibim olan Litex idi. Onu da deplasmanda 0-1 Kendi sahamda da 5-1 lik skorlarla yenip Çeyrek Finale gectim.
Ceyrek Finalde Rakip Benfica idi. Benfica yi da Deplasmanda 1-2 Kendi sahamda da 4-3 yenip Yari finale yukseldim.
Yari finalde Rakip Leverkusen idi. Leverkusen Gruplar da da Rakibimdi. Onlari da Deplasmanda 0-3 Yendim, Kendi sahamda da 3-3 lük beraberlik ile Finale Adimi Yazdirdim ...
Finaldeki Rakip Celtic idi. Ve İşte Sonuc --->>>
Ve işte bu sonucla Asagidaki UEFA Kupasi Kaptan Paul Robinson un Ellerinde Yukseliyordu.
Bu Müthis bir sevinc ve gurur kaynagiydi. İlk Sezonumda Ligdeki 2. ligim ve UEFA kupasini kazanmis olmam cok büyük bir basariydi.
Bu Basarilardan Sonra Tarihin en basarili Türk Teknik Direktörlerinin arasina adımı Yazdırmıstım.
Bu Basarilardan Sonra Tottenham Baskani Sözlesmemi Uzatma Teklifi yapti. İlk Teklifinde Yıllık Maas olarak 2.300.000 € ve Transfer Butcesi olarak da16.000.000 € önerdi.
Ben Yıllık maasa kabuldum amaaa Traansfer Butcesinin yukseltilmesini talep edip bu rakami da 26.000.000 € ya yukseltip 1 yıllık daha anlasma sagladik.
Yıl sonunda Gecen sezon Degerlendirmesini Yaptıgım Basın Toplantısı
"Öncelikle Cok Mutlu oldugumu belirtmek isterim. Ligde Beklentileri asıp 2. olmamiz. UEFA da Kupayi Kazanmamiz Cok büyük bir mutluluk ve basaridir. Bana bu zamana kadar destek olan basta yönetimime , Taraftarlarıma ve Futbolcularima Tesekkur ederim. Hiçbiri beni yanıltmadı sonuna kadar arkamda durdular bana destek oldular. Cok güzel bir sezon gecirdik.
Gelecek sezona da en iyi bir sekilde hazirlanıp bu basarıyı daha yüksek seviyeye cıkarmak için elimizden geleni yapacagız. Tesekkurler "
Son olarak gecen sezon oyuncularimin attıgı goller , ve Degerlerinin Tablosunu vereyim -->>
GOLLER
Ayrıca Berbatov Attıgı 18 golun yanısıra 18 asistle de takımın en cok asist yapan oyuncusu oldu ayrica 10 kez Macin Adami secilip bu alanda da Üstünlügü elinde Tuttu.
DEGERLER
Degerler de Bu sekildeydi.
Suan Elimde 26.000.000€ Degerinde bir Transfer Butcesi var. 1-2 ve ya 3 oyuncuyu satip bu Rakami Yükseltip en az 1 yıldız isim alacagim. Yıldız oyuncu sayisi 2 hatta 3 de olabilir. Bizden Ayrilmayin , Yorumlarinizi , Önerilerinizi Eksik Etmeyin.
Bi dahaki Bulusmamizda Transferler ve Hazirlik Kampi Hakkında Bilgi Verecegim...
ooo süper bi sezon olmus senin için. Ligde ilk sezonda 2. olman hemde Chelsea nin önünde olman büyük basari. UEFA da da sampiyonluk süper.
Transfer bütcen de ii Yıldız transfer bekliyoruz![]()
Bu arada anlatimin, imla kurallari , yazi font ve renklerine önem vermen cok güzel . Okumasi daha zevkli oluyor.
Transferleri ve devamini bekliyoruz. ....
Sadece 1 kisi cevap yazmis
Konuyu okuyupta cevap yazmayanin FM deki Takimi iflas etsin , Küme Düssün
Neyse ben Devam ediyim...
Eveet yönetim 26mn € transfer bütcesinden sonra Stadyumu da Büyütecegini acikladi. Yönetim bos durmuyor calisiyor
Artık Stad kapasitesi arttıgına göre Taraftari stada cekmek için YILDIZ Transfer yapmak gerekir. Bu Dogrultuda ilk hedefim Sol beke iyi bir Yıldız aramak oldu. Ve Görüstügüm ilk isim LEIGHTON BAINES oldu. İşte Sonuc :
Flaş Flaş Flaş !!! Tottenham ilk bombasini Wigan Athletic in gecen sezon harikalar yaratan Leighton Baines i alarak patlatti. Bu transfer için Wigana 6 mn € pesin 8,5 mn€ da 24 ay taksitle 14,5mn€ ya aldi.
Baines İmza Töreninde Tottenham gibi büyük bir kulube geldigi için Cok mutlu oldugunu Formayi giymek için sabırsızlandigini söyledi.
Tottenham in Transfer ettigii Baines Gecen sezonki performasi ile Avrupada Yılın Defansı ödülünü Kazandi !!!
Tottenham 2. Transferini Hamit Altıntop u alarak yapti. Bu transfer için Tottenham herhangi bir bedel ödemedi. Transfer Bedelsiz gerceklesti.
İmza töreninde Hamit Mutlu oldugunu Söylerken Formayi kapmak için elinden geleni yapacagini söyledi.
Tottenham Transferde hız kesmiyor. Simdi de Brazilya li Defans oyuncusu Roque Junior u Bedelsiz olarak transfer etti .
BU transferden sonra Emre 'nin acıklamalari :
"Önemli bir oyuncuyu kadromuza kattık. Bu transferi Kadro derinligiini arttırmak için yaptik . Ama bu Roque hep yedek oturacak demek degil. Cok calisan , Formayi hakeden formayi alir. Transferlerimiz devam edecek . 2 ya da 3 oyuncu daha alacagiz. "
Tottenham Nani ile ilgileniyor iddiasi !!!
Edinilen İstihbarata göre Tottenham in Brezilyali genc yıldız Nani ile ilgilendigi ve Bu transferi büyük ölcüde bitirdigi ögrenildi. Nani ile anlasildigi Sporting Lizbonla Bonserviste Pürüzlerin oldugu bu pürüzler cözülürse Nani nin De seneye Ada 'ya Tottenham'a gelecegi Söyleniyor. Bakalim zaman neyi gösterecek.
Şimdilik Bu kadar. Arkadaslar Lütfen yorum ve önerilerinizi eksik etmeyin. Konuyu okuyup yorum yapmayanin FM de Takimi iflas etsin küme düssün
Yarin Hazirlik maclari sonuclari ve Transferdeki son durum Eklenecek.
Lütfen yorumlarinizi ekleyin Bu kadar emek verip ugrasiyoruz. Sadece Konuyu okuyup cıkmayin yorum yapin !!!! LTF
Lig süper olmuş UEFA yı alman seneyye CL yi evine getirmen demektir.
Bu sene hedef Ligde Sampiyonluk. CL de en az Ceyrek final. Duruma göre hedefimiz yükselebilir
Transfer calismalarina devam ediyorum.
Yaptigim Transferler nasil sizce yorumlari bekliyorum...
E hadi bekliyoz![]()
Flas Flas Flas Nani Tottenhamda !!!
İddialar gerceklesti ve Tottenham 20 yasindaki Genc Portekizli Nani'yi Kadrosuna Katti. Bu Transfer için Sporting'e 6mn€ Pesin 6.25mn€ 24 ay taksitle ödenecek. Resimdeki resme bakip Resmin ters cekildigini Düsünmeyin Nani Yercekimine Meydan okuyor
Tottenham Teknik patronu Emre Yaptigi basin toplantisinda Sunlari söyledi:
"Nani gibi genc bir yıldızı kadromuza kattigimiz için mutluyuz. Kendisi de Tottenham'a geldigi iiçin oldukca mutlu. Transferlerimiz devam edecek. 1 transfer daha yapacagiz ama Cok önemli bir yıldız olacak bu isim. Transfer bittiginde bu yıldız ismi acıklayacagim. "
Su ana Kadar Gelen ve Giden oyuncular :
Gelenler:
Gidenler:
Hazırlık Kampı:
Ve Hazırlık Kampı Sona ermis Super Kupa macı Günü geldi. Rakip Sampiyonlar Ligi Sampiyonu Chelsea idi.
II.Lui Standında Zorlu bir mucadele bizi bekliyordu . İste Sonuc :
Macta 1-0 yenildik. Lampard in Frikikten 30 metreden attigi gole Hic birsey yapamazdik. Mucadelede pozisyonlarimiz vardi ama Cech i Gecmek mümkün olmadi...
Arkadaslar Yukarida Basin Toplasında da belirttigim gibi cok önemli bir yıldızla görüsüyorum. Anlastigim taktirde duyuracagim. İsmini Simdi vermiyorum. Bizden ayrilmayin. Yorumlarinizi Eksik Etmeyin.
Konuyu okuyup yorum yapmayanin FM deki Takimi İflas etsin Küme Düssün
başarılar iyi gidiosun. alabilirsen defansa micah richards - schmoller ikilisinden birini al.
forvete cavenaghi - mokoena ikilisinden birini
orta sahaya guardado - cardenas ikilisinden birini al...
Yeni sezonda ilk resmi maçta Nani sakatlanmış,birde üstüne kaybetmişsin.Ne diyelim sağlık olsun.Bu arada bir daha behdua okumazsan sevinirim.
helal wlla ii bi basari ama roque junior trnsfrini bi acikla allah askina
Uçan adam Nani gelmiş
Bravo iyi transfer. Sonuçlar da güzel![]()
Nani süper transfer..
başarılar tottenham güzel takım
takımını sampiyonluga götürcek bi transfer bekliyorum senden![]()
güzel kariyer başarılar
Nani nin sakatlıgı Kötü oldu 1 ay sahalardan uzak kalacakmıs. Kaybetmem sürpriz olmadi sonucta rakip chelsea. Gecen sezon Kaka yi almıstı Bu sezon da Torresi aldi. O beddua degil arkadasim. sadece bi espri. ama bundan sonra yazmam
Roque Junior u da Defans alternatifi olsun diye alldım. Herhangi bir bedel ödemedim bedava. Tıpkı Hamit gibi . Hazırlık maclarında da hiç fena degildi.
Macların devamini birazdan ekleyecegim. Yorumlar için sagolun.
yıldız transferini merakla bekliyoruz
Sizleri Daha Fazla Merakta Bırakmamak İçin Bomba Transferi Acıklıyorum !!!!
İste Müthis bomba!! Sevilla nin Yıldız Sagbeki Daniel Alves Tottenham da !!! Tottenham Bu transfer için Sevilla ya 14 mn € Pesin 6.5 mn€ 24 ay Taksitle olmak üzere Toplam 20,5mn€ ya transferi Bitirdi. Daha Önce Leighton Baines ile Sol Beki Saglama alan Tottenham Chimbonda nin Satilmasi ile Birlikte Sag Beki de Mevkiisinin En iyisi Brezilya Milli Takim formasini da giyen Dani Alves'e Teslim ederek birnevi Sag ve Sol Şeridi Saglama Aldi
Dani Alves Gecen Sezon Avrupa da Yılın Defansi Oylamasinda 3. olmustu. Bu Ödülü ise yine Tottenham in Transferi Leigton Baines Kazanmisti.
Dani Alves İçin Real Madrid, Milan , Chelsea, Roma da Teklif yapmis Bu teklifler Sevilla Tarafindan Kabul edilmis ; Fakat Dani Alves Bu dev kuluplerin Sözlesmesini Degil Tottenham Hotspurs Takiminin Sözlesmesini kabul etti.
Transfer sonrasi Tottenham'ın Teknik patronu Emre ' nin görüsleri su sekildeydi :
"Muazzam yetenekli bir yıldızı kadromuza kattigimiz için mutluyuz. Bu transferle birlikte transferi bitirdik. Artık Bu sezonda Hedeflerimize ulasmak için elimizden geleni yapmamiz lazim. Tottenham ve taraftarlarimiza hayirli olsun. "
24 yasındaki Dani Alves ise sunlari kaydetti :
"Tottenham in Hedefleri bu sezon cok daha büyük. Bende bu hedefler dogrultusunda elimden geleni yapacagim. Cok mutluyum. "
Tottenham in Bu sene ki Transferleri :
Tottenham dan Giden Oyuncular :
Böylece Transferi kapattim. Gelecek bulusmamizda maclari ekleyecegim.
Yorumlarinizi bekliyorum.