Bence de İ.Üzülmez bırakana kadar milli takımda da oynamalı.Sonra Volkan Yaman orayı devralır.Zaten İbrahim bırakana kadar Volkan da tecrübe kazanmış olur.
Bence de İ.Üzülmez bırakana kadar milli takımda da oynamalı.Sonra Volkan Yaman orayı devralır.Zaten İbrahim bırakana kadar Volkan da tecrübe kazanmış olur.
Mehmet Topuz'u cagiriyor Halil'i cagiriyor daha 1 kere oynadiklarini görmedik, adamlar ya sakatlaniyor yada yedek? hakan gelmis 37 yasina hala milli takimda forma giyiyor rüstü kendi takiminda yedek ve sakat hala cagiriliyor, defansta servet i oynatiyor oysaki orda ibrahim toraman gibi bir oyuncu var, tümer cagiriliyor hic ihtiyac yokken,Tümer'in yerine fenerden yasin'i cagirabilirdi yada Ugur Boral'i
Volkan Yaman,İbrahim Üzülmez'den cok daha iyi bir sol bek bence.
Ibrahim'in hirsindan isteginden baska bir + si yok, oysaki volkan bir cok seyi ibrahimden daha iyi yapabilen bir oyuncu 100% forma giymeli.
İ.Üzülmez gibi bir oyuncuyu Vederson dan kötü gösterilirse, bende Serdar ı eleştiririm hemde doğru bir eleştiri Serdar ın yediği bir çok golde hep ortada bekliyor yanlışmıyım maçlarda izledim yediği gollerde genelde ortada duruyor v bence vasat bir kaleci...
Vasat kaleci ? Hakan,Rüstü zaten dünya capinda kaleciler, orkun 2. sinif serdarda vasat bi kaleci.
Yok ben diğer kaleciler süper demedim ama msla Serdar Rüştü nün gençliğindeki gibi değil yani malesef kale bizim zayıf noktamız diyebilirim... Süper kalecilerimiz şu an için yok...Msla Volkan çıktı bir ara o da düşüşe geçti...
Bence olamaz hem Milli Takım hemde Fenerbahçe nin As kalecisi olamaz... Fenerbahçe de 3.kaleci idi Rüştü nün sakatlığı Volkan ın nerdeyse taraftarın linç ediceği formu sonucu kaleye geçme sırası ona geldi Serdar da Volkan ın ardından kaleye geçince tabiki daha iyi oldu ama biraz keçi -ARahman Çelebi olayı gibi geliyor...
Serdar ın Buffon Cech olmasına gerek yok ama vasat bir kaleci... Elbette arada iyi maçlar çıkarıcaktır ama genelde bence yeterli değil... Milli Takımın kalecileri Rüştü-Hakan Arıkan-Orkun olmalıdır [Serdar ın daha gelişebilceği yok Orkun u kazanmak lazım]
Kalecinin 38yaşına kadar başarı ile oynayabilceni varsayarsak 27çok ta geç sayılmaz önemli olan potansiyel bence...Orkun belki çok daha iyi olucak anlatmak istediğim bu...![]()
Su anda Volkan Yaman Türkiye`nin en iyi sol beki ve onun mutlaka Milli takimda as oynamasi gerekiyor.
Bence Rüstü cagirilmamaliydi,artik birakmali o.Son Bosna macinda gördükki artik yararindan cok zarari var.Yerine Orkun cagirilabilirdi.
Hakan Sükür artik birakmali milli takimi,yerine ondan daha iyi oynayabilecek futbolcularimiz var.
Ayrica Tümer,Ibrahim Üzülmez,Hüseyin,Servet gibi isimleri milli takimda görmek istemiyorum ben sahsen.
Yani kisacasi bende Egemen gibi düsünüyorum ve Milli takimdaki yaslilarin artik devrinin kapandigini ve yerlerini genc futbolculara birakmasi gerektigini düsünüyorum.
Volkan Yaman oynar solda.İbrahim'den cok cok daha iyi bir oyuncu.
Nasıl tutamadı.Nihat sakatlanmadan önce süperdi.Halil şans bile bulamadı Milli takımda Hakan sağolsun.Ümit Karan şans bile bulamadı en iyi oynadıgı zamanda bile almadı Terim.Tam formda bi Tekke cok faydalı olur.
yahu başlık Türkiye-Romanya ben Romanya ile ilgili söylediğiniz birşeyi görmedimBırakın yahu Rüştü'yü Hakan'ı İbrahim Üzülmez'i Fatih Terim'in bir bildiği vardır. Burada bile GS-FB-BJK ayrımı yapıyorsunuz adı üstünde Milli Takım bırakın bunda bu ayrım çıkmasın!!!!!!
Ben gollü beraberlik bekliyorumGollerimizi Kral ve Tuncay atar (gol olursa
)
Romanyadan ise Zicu-Mutu ikilisine dikkat![]()
I'm back...
Milli takımın defansını beşiktaş oluşturuyor.
Gökhan Zan
İbrahim Toraman
Başka hangisi?
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Tamam arkadaşlar.Kendi takımımızın oyuncuları savunmayı bırakalım.Fatih hoca en iyi olmasada en iyiye yakını çıkarır sahaya.