Sayfa 2 / 14 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 454 sonuç

Konu: Türkiye - Romanya

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bence de İ.Üzülmez bırakana kadar milli takımda da oynamalı.Sonra Volkan Yaman orayı devralır.Zaten İbrahim bırakana kadar Volkan da tecrübe kazanmış olur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Serdar Özkan Arda'dan kesinlikle ve kesinlikle çok daha iyi...

Quote Originally Posted by anilton View Post
    serdar kaç maç yaptı ki şu an arda'dan daha iyi olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Sizin oralarda havalar nasıl?

Bizde biraz kuraklık ve susuzluk varda..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Sizin oralarda havalar nasıl?

Bizde biraz kuraklık ve susuzluk varda..
    yorumsuz

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Mehmet Topuz'u cagiriyor Halil'i cagiriyor daha 1 kere oynadiklarini görmedik, adamlar ya sakatlaniyor yada yedek? hakan gelmis 37 yasina hala milli takimda forma giyiyor rüstü kendi takiminda yedek ve sakat hala cagiriliyor, defansta servet i oynatiyor oysaki orda ibrahim toraman gibi bir oyuncu var, tümer cagiriliyor hic ihtiyac yokken,Tümer'in yerine fenerden yasin'i cagirabilirdi yada Ugur Boral'i

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Volkan Yaman,İbrahim Üzülmez'den cok daha iyi bir sol bek bence.

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Volkan Yaman,İbrahim Üzülmez'den cok daha iyi bir sol bek bence.
    katılıyorum volkan uzun yıllar sol bek sorunumuzu gidereceğe benziyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Ibrahim'in hirsindan isteginden baska bir + si yok, oysaki volkan bir cok seyi ibrahimden daha iyi yapabilen bir oyuncu 100% forma giymeli.

İ.Üzülmez gibi bir oyuncuyu Vederson dan kötü gösterilirse, bende Serdar ı eleştiririm hemde doğru bir eleştiri Serdar ın yediği bir çok golde hep ortada bekliyor yanlışmıyım maçlarda izledim yediği gollerde genelde ortada duruyor v bence vasat bir kaleci...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Vasat kaleci ? Hakan,Rüstü zaten dünya capinda kaleciler, orkun 2. sinif serdarda vasat bi kaleci.

Yok ben diğer kaleciler süper demedim ama msla Serdar Rüştü nün gençliğindeki gibi değil yani malesef kale bizim zayıf noktamız diyebilirim... Süper kalecilerimiz şu an için yok...Msla Volkan çıktı bir ara o da düşüşe geçti...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Yok ben diğer kaleciler süper demedim ama msla Serdar Rüştü nün gençliğindeki gibi değil yani malesef kale bizim zayıf noktamız diyebilirim... Süper kalecilerimiz şu an için yok...Msla Volkan çıktı bir ara o da düşüşe geçti...
    serdar buffon veya cech olamaz fakat milli takim ve Fenerbahce icin yeterli. Mesela Hakan ileride cok daha iyi bir kaleci olabilir ama serdar olamaz cünkü yasi ilerlemis hakan ise daha genc ve henüz gelisme caginda.

Bence olamaz hem Milli Takım hemde Fenerbahçe nin As kalecisi olamaz... Fenerbahçe de 3.kaleci idi Rüştü nün sakatlığı Volkan ın nerdeyse taraftarın linç ediceği formu sonucu kaleye geçme sırası ona geldi Serdar da Volkan ın ardından kaleye geçince tabiki daha iyi oldu ama biraz keçi -ARahman Çelebi olayı gibi geliyor...

Serdar ın Buffon Cech olmasına gerek yok ama vasat bir kaleci... Elbette arada iyi maçlar çıkarıcaktır ama genelde bence yeterli değil... Milli Takımın kalecileri Rüştü-Hakan Arıkan-Orkun olmalıdır [Serdar ın daha gelişebilceği yok Orkun u kazanmak lazım]

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Bence olamaz hem Milli Takım hemde Fenerbahçe nin As kalecisi olamaz... Fenerbahçe de 3.kaleci idi Rüştü nün sakatlığı Volkan ın nerdeyse taraftarın linç ediceği formu sonucu kaleye geçme sırası ona geldi Serdar da Volkan ın ardından kaleye geçince tabiki daha iyi oldu ama biraz keçi -ARahman Çelebi olayı gibi geliyor...

Serdar ın Buffon Cech olmasına gerek yok ama vasat bir kaleci... Elbette arada iyi maçlar çıkarıcaktır ama genelde bence yeterli değil... Milli Takımın kalecileri Rüştü-Hakan Arıkan-Orkun olmalıdır [Serdar ın daha gelişebilceği yok Orkun u kazanmak lazım]
    Orkun 27 yaşında..

Kalecinin 38yaşına kadar başarı ile oynayabilceni varsayarsak 27çok ta geç sayılmaz önemli olan potansiyel bence...Orkun belki çok daha iyi olucak anlatmak istediğim bu...

Su anda Volkan Yaman Türkiye`nin en iyi sol beki ve onun mutlaka Milli takimda as oynamasi gerekiyor.

Bence Rüstü cagirilmamaliydi,artik birakmali o.Son Bosna macinda gördükki artik yararindan cok zarari var.Yerine Orkun cagirilabilirdi.

Hakan Sükür artik birakmali milli takimi,yerine ondan daha iyi oynayabilecek futbolcularimiz var.

Ayrica Tümer,Ibrahim Üzülmez,Hüseyin,Servet gibi isimleri milli takimda görmek istemiyorum ben sahsen.

Yani kisacasi bende Egemen gibi düsünüyorum ve Milli takimdaki yaslilarin artik devrinin kapandigini ve yerlerini genc futbolculara birakmasi gerektigini düsünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Su anda Volkan Yaman Türkiye`nin en iyi sol beki ve onun mutlaka Milli takimda as oynamasi gerekiyor.

Bence Rüstü cagirilmamaliydi,artik birakmali o.Son Bosna macinda gördükki artik yararindan cok zarari var.Yerine Orkun cagirilabilirdi.

Hakan Sükür artik birakmali milli takimi,yerine ondan daha iyi oynayabilecek futbolcularimiz var.

Ayrica Tümer,Ibrahim Üzülmez,Hüseyin,Servet gibi isimleri milli takimda görmek istemiyorum ben sahsen.

Yani kisacasi bende Egemen gibi düsünüyorum ve Milli takimdaki yaslilarin artik devrinin kapandigini ve yerlerini genc futbolculara birakmasi gerektigini düsünüyorum.
    Kimmiş Hakan Şükür'ün yerine oynayabilcek kişi???

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Hakan Şükür yüzünden bi sürü gencimiz oynayamıyor Milli takımda.Ayrıca Hakan oynadıgı zaman durmadan şişirme toplarla oynuyoruz bir sistemimiz olmuyor.

Fatih Tekke,Halil Altintop,Ümit Karan,Nihat Kahveci,Gökhan Ünal.

Bu 5li yeter Milli takima.Kral`in uzatmadan birakmasi gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Fatih Tekke,Halil Altintop,Ümit Karan,Nihat Kahveci,Gökhan Ünal.

Bu 5li yeter Milli takima.Kral`in uzatmadan birakmasi gerekiyor.
    O söylediklerin Gökhan ünal haricinde hepsini gördük hiç biri tutamas Hakan'nın yerini.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post

İbrahim Üzülmez forvetmi?

Üç tane defans yetmezmi istersen takımı getirelim
    Volkan Yaman oynar solda.İbrahim'den cok cok daha iyi bir oyuncu.
    O söylediklerin Gökhan ünal haricinde hepsini gördük hiç biri tutamas Hakan'nın yerini.
    Nasıl tutamadı.Nihat sakatlanmadan önce süperdi.Halil şans bile bulamadı Milli takımda Hakan sağolsun.Ümit Karan şans bile bulamadı en iyi oynadıgı zamanda bile almadı Terim.Tam formda bi Tekke cok faydalı olur.

Samet,objektif olarak bakmalisin konuya.Hakan bu yasindan sonra fazla verimli olamaz Milli takimda.Yerine Avrupa`da oynayan golcülerimiz ve Ümit Karan,Gökhan Ünal oynamali.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

yahu başlık Türkiye-Romanya ben Romanya ile ilgili söylediğiniz birşeyi görmedim Bırakın yahu Rüştü'yü Hakan'ı İbrahim Üzülmez'i Fatih Terim'in bir bildiği vardır. Burada bile GS-FB-BJK ayrımı yapıyorsunuz adı üstünde Milli Takım bırakın bunda bu ayrım çıkmasın!!!!!!

Ben gollü beraberlik bekliyorum Gollerimizi Kral ve Tuncay atar (gol olursa)
    Romanyadan ise Zicu-Mutu ikilisine dikkat
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    yahu başlık Türkiye-Romanya ben Romanya ile ilgili söylediğiniz birşeyi görmedim Bırakın yahu Rüştü'yü Hakan'ı İbrahim Üzülmez'i Fatih Terim'in bir bildiği vardır. Burada bile GS-FB-BJK ayrımı yapıyorsunuz adı üstünde Milli Takım bırakın bunda bu ayrım çıkmasın!!!!!!

Ben gollü beraberlik bekliyorum Gollerimizi Kral ve Tuncay atar (gol olursa)
    Romanyadan ise Zicu-Mutu ikilisine dikkat
    evet yahu kimse sonuç hakkında birşey dememiş..bence çok kolay maç olmayacak..Galip gelmemiz zor gözküyor beraberlik tahminim

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Milli takımın defansını beşiktaş oluşturuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Gökhan Zan
    İbrahim Toraman

Başka hangisi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökhan Zan
    İbrahim Toraman

Başka hangisi?
    Solda da Volkan oynar artık 2 tane kalıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Gökhan Zan
    İbrahim Toraman

Başka hangisi?

İbrahim Üzülmez forvetmi?

Üç tane defans yetmezmi? istersen takımı getirelim

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tamam arkadaşlar.Kendi takımımızın oyuncuları savunmayı bırakalım.Fatih hoca en iyi olmasada en iyiye yakını çıkarır sahaya.

Sayfa 2 / 14 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri