Evet takımının ss sini atar mısın?
Evet takımının ss sini atar mısın?
ben daha ileri vadedeki hedeflerini yazdım Fıratcan![]()
I'm back...
hedef 3007 desene![]()
hırvatistan mağlubiyeti jötü olmuş
Güzel gidiyosun Can , Hırvatistana yenilmen iyi olmuş rehavete girmessin![]()
kadro müthiş downing,wright-philips,carrick gibi isimler takıma giremiyorşampiyonluk neden olmasın..
Andorra maçı biraz takımı zora sokabilir ama altından kalkarsın..Crouch'u denemeni tavsiye ederim target için biraz güçsüz ama olsun![]()
Bencede Can Crouch diyorum oynat artık![]()
Andorra maçına ne olmuş yawgalibiyet almış işte
Evet Crocuh u denicem... Target Men olarak hiç şans vermedim çünkü bakalım Crouch neler katıcak takıma...
Başarılar Fıratçan abi kadro çok zengin ve çok yönlü oyunculardan kurulu Alan Smith'i hiç bu kadar iyi performans sergilerken görmedim![]()
Andorra'ya az atmışınayrıca Smith benide çok şaşırttı
Fıratcan, Euro 2008'i alamazsın 2010 Dünya Kupası olurİnşallah onu da alamazsın bu böyle uzar gider umarım
şaka şaka
Euro 2008 senin olur inşallah kardeşim ne diyim
Daniel Sturridge..![]()
(/s)
Sturridge'yi iyi kullan Fırat, başarılar..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
İyi bir başlangıç olmuş Fıratcan abi,Smith gerçekten iyi performans gösteriyor tabi bunu değelendirenede bakmak lazım![]()
![]()
A.Smith, Rooney - Owen sakatlıklarından şans buldu kendine çokta iyi değerlendirdi...
Yok yok EURO 2008 alsakta alamasakta bırakcam...
Sağol Tarık bu arada...
Estonya 0-4 İngiltere
Rooney ( 2 ), Crouch v Terry nin golleri ile sahadan 4-0 lık galibiyetle ayrıldık...
İngiltere 3-0 İsrail
Crouch un 2 v Gerrard ın golüyle sahadan 3-0 galip ayrıldık...
Grupta oluşan son durum;
V bu arada sıcak bir gelişme Dyer i kadroya çağırdımda teklifi kabul etmedi... İşte gelişmeler ama daha sonra pişman olup özür diledi bende yeniden takıma aldım...
![]()
o fırat can abi dyer afralar tafralar apmış şimdide özürmü diliyor![]()
Ben olsam almazdım millî takıma
Bende de İbrahim Akın gelmemişti. Özür diledi kabul etmedim. Ben işi bıraktım benden sonraki hoca ilk maçına çağırdı İbrahim'i![]()
Fıratcım iyi başLamıssın ve iyi gidiyorsun.İngiLtere miLLi takımı iLe 2010 ve 2012 de ben başarıLı oLabiLmiştim.2008 de işin gerçekten çok zor oLucak.Ama başarıLı oLabiLeceğine inanıyorum ben
Dyer oLayına benzer bir oLay benimde başıma geLmişti.Defoe iLe 30 yaşındaydı miLLi takıma bi ara sakatLığı nedeni iLe kadrodan çıkarmıştım daha sonrada aLmayı unutmuşum tabi.Daha sonra ki kadro seçiminde çağırdığımda red etti.Bende senin gibi ben oLduğum sürece kadroya giremez dedim tabi o özür diLemdi ve miLLi takımı bıraktığını açıkLadı![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Sonuçlar çok güzel Fıratcan abi![]()
başarılar!!!
Başarılar Dilerim Fıratcan Abi.
başarılar euro 2008 senin diyebiliriz bu arada devam et ülke kariyerinasıl zevkli oluyor mu?
Gruplardan lider çıkarsın kupadada en az yarı final bekliyorum.Zaten bu kadroyla fazla zor olmaz bunları yapmak...![]()
Kardeş çok gzl bence ne transfer derdi n sakatlık biri sakatlandımıı onun kadar yetenekli başka oyncuyu kadroya alıyosun...
Yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar sağolun...
Dyer olayında affettim ama EURO 08 23kişilik kadrosuna almicam büyük ihtimalle...
Serhat bakalım gruptan büyük ihtmal lider çıkıcam...
Bu arada aradaki boşluğu değerlendirip Romanya ile bir hazırlık maçı yaptım...
İngiltere 2-0 Romanya
David Beckham çok gzl bir frikik golü attı... 2.golde Owen den geldi...
Crouch kendini göstermiş,Dyer'in fişini kes.Hazırlık maçı da güzel olmuş.
İsrail'e fark atmalıydın fark![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.