turu geçelimde kaç atarsak atalım
bu sene artık yeniden avrupayı titretmeye devam etsek ii olur
turu geçelimde kaç atarsak atalım
bu sene artık yeniden avrupayı titretmeye devam etsek ii olur
Turu rahat geçeceğimize inanıyorum.Kalli'nin fazla forma şansı bulamayan ama kaliteli oyunculara forma şansı vermesini bekliyorum
TV'de Lİg TV ve D SMART mı verecek yoksa sadece D SMART'mı gerçekten bilen bir arkadaş varsa bana söylerse iyi olur![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Sadece D-smart veriyor..
tüh be![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Galatasaray Store'dan Kırmızı Kampanya
Galatasaray Store, 30 Ağustos Perşembe günü, saat 21:00'de Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak olan NK Slaven Belupo maçında, ''Tek Yürek, Tek Renk Kırmızı'' sloganı ile bütün taraftarlarımızı kırmızı renkli kıyafet giymeye davet ediyor.
Maçta Ali Sami Yen Stadı'nın kıpkırmızı görünmesini amaçlayan kampanya kapsamında, 30 Ağustos Perşembe günü Mecidiyeköy Galatasaray Store mağazasındaki "Kırmızı Reyonu"ndan alışveriş yapanlara bir gün için %25 indirim uygulanacaktır.
Haydi hep beraber "Tek Renk, Tek Yürek" olalım.
Kaynak:Galatasaray.org
Taraftrarlar arasinda yaratilan birlik sahaya muthis bir sinerjiyle yansir....Akillica dusunulmus...![]()
5 cekecez 5![]()
Arkadaşlar Avrupa'daki Türk takımlarımızın kendi sahalarına oynadıkları maçları sadece D-SMART veriyor malesef ki. Ama deplasman maçlarında birden fazla kanal verebiliyor. Çünkü o zaman yayın hakları rakip takımın elinde oluyor.
Gelelim Ali Sami Yen'deki maça :
Ben taraftarımızın karşısına çıkacağımız ilk maç olduğu için biraz olsun heyecan ve panikleme yaşanacağını düşünüyorum. Hatta ilk yarı beklediğimiz futbolu bile göremeyebiliriz. Ama büyük ihtimalle ikinci yarı beklediğimiz futbolu görürüz ve takımımız sonuca gider.
Maç kaç kaç biter bu konuda bir fikrim yok ama 2-1'lik gibi bir avantajımız var. Rakip tkımın en az 2 gol atıp gol yememesi lazım. dolayısıyla açık futbol oynayacaklar. Böyle oynayacakları içinde Lincoln, Arda, Ayhan gibi silahlarımız üstlerine düşen görevi sonuna kadar yapıp takımımızı sonuca götüreceklerdir.
bence bu maçta serkana kesinlikle şans verilmesi gerekiyor. çünkü geçen sene ardanın ne olduğunu boleslav maçında anlamıştık. ben fazla bir fark beklemiyorum güzel futbol bekliyorum. ama güzel futbol ve fark olursada yemede yanında yat olur..
Bence GS turu geçti zaten bunu hepimiz biliyoruz. İnşallah başarılı olcak ama Bayern var.![]()
Gs rahat alır
Bayen favori gosterliyor dogal olarak da, CL den gelecek 3.ler arasinda cok kaliteli takimlar cikabilir...Galatasaray icin ceyrek final gercekci,tutarli ve mantikli bir hedef...Oraya kadar cikarsak gerisi de gelir bakarsiniz...
![]()
CL'den gelecek 3.ler bence Galatasaray ayarında takımlar olacaktır büyük ihtimalle. Çünkü açıkçası ben bu kadroyla CL'de olsak 3. olacağımızı düşünürdüm. Ayrıca Galatasaray'ın bir de seribaşı olma avantajı var.
sıra geldi bize
: )
Umarım galatasaray'da tur atlarda ülke puanı yükselir.
İnşaLLah Çok İii Bi FutboL Oynayıp FarkLı Bı SkorLa Kazanırızda İlerisi İçin Daa ÖzqüvenLi Oluruz (Gerci Çok Olcu Olamıcak Bı Mac Ama Olsun)
LincoLn Buqun BakaLım NeLer Yapacak
Carrusca v Bouzid'i Kadroda Gormek Istıorum Nası OynıcakLar
Haydi Galatasaray..![]()
lincoln un yogun markaj altında neler yapabılkecegını gorecegız...slavenın td sı lıncoln e ozel onlem alacagız dedı
beyler elediğimiz taktirde gruplara mı gidilcek?
Rakibimiz küçük olsada takımımızı izlemek için heyecanlanıyorum keşke bu maç Arda da oynayabilseydi güzel olurdu inşallah Kalli Carrusca'ya şans verir bu maç.
Haydi bakalım nasıl oynayacağız çok merak ediyorum.
Lincoln özellikle.
Arkama yaslanıp rahat bir maç izlemek isterdim ama d-smart sağolsun futbol keyfimizi de elimizden aldılar..
Galatasaray UEFA'da gruplara kaldığı takdirde Ali Sami Yen'deki maçları D-Smart mı verecek?..
sanırım uefadaki bütün maçlar d smartta
Çeyrek finale kadar d-smart verecek şeklinde bir yazı okumuştum sanki, umarım yanlış hatırlıyorumdur..