Yarın her zamanki gibi maçtayım.Gelemeyen arkadaşlar için de bağıracağım,bu sefer rahat geçeriz diye düşünüyorum ..![]()
Yarın her zamanki gibi maçtayım.Gelemeyen arkadaşlar için de bağıracağım,bu sefer rahat geçeriz diye düşünüyorum ..![]()
ANTRENMANDA TAKIMLA ÇALIŞTI!..
28 Ağustos 2007 23:20
Beşiktaş, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda İsviçre'nin FC Zürih takımı ile yarın yapacağı rövanş maçının hazırlıklarını tamamladı.
Siyah-beyazlılar, bu karşılaşmayla ilgili son çalışmasını, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptı. Akşam, basına kapalı olan antrenmanda futbolcular, taktik çalışma gerçekleştirdi.
Antrenmana, Murat Şahin dışındaki tüm futbolcular katılırken, bir süredir sol dizindeki ödem nedeniyle ayrı çalışan Bobo, takımla birlikte idmana çıktı. Bobo, FC Zürih maçının kadrosuna alındı.
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın idman sonrası açıkladığı 18 kişilik FC Zürih maçı kadrosunda şu oyuncular yer aldı:
Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, İbrahim Kaş, Diatta, Gökhan Zan, İbrahim Toraman, Serdar Kurtuluş, İbrahim Üzülmez, Cisse, Serdar Özkan, Ali Tandoğan, İbrahim Akın, Ricardinho, Tello, Bobo, Nobre, Delgado, Batuhan
Koray Avcı, kart cezalısı olması nedeniyle, Higuain ise ismi UEFA'ya bildirilemediğinden, prosedür gereği kadroda yer almadı.
Bu Bobo'nun sakatlık ciddi herhalde.Kaç maçtır oynamıyor.Bu maçta ona ihtiyacımız çok olacak.
İnşallah oynayabilir.
So what?
Saike
İnşallah Bobo bu maçta oynar Beşiktaşın ihtiyacı olacak ve inşallah Beşiktaş geçen maçtaki gibi öne heçip zaman geçirmeye çalışmaz maçını büyük bi takıma yakışır şekilde oynar.
Bobo oynmazsa bence Batahuan oynamalı.Tek forvet ile pozisyon bulamıyoruz...![]()
Bir Galatasaraylı olarak Beşiktaş'ın CL'ye katılmasını çok istiyorum.![]()
Bu akşam Beşiktaş turu galibiyetle geçer diye tahmin ediyorum.Zorlanacağını düşünümüyorum.Umarım diğer takımlarımızda turu geçerler ve uzun süre sonra Avrupa'da 4 takımla mücadele veririz..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Kartal İnönü'de uçacak!
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında İsviçre'nin Zürih takımıyla İstanbul İnönü Stadı'nda karşı karşıya geliyor. İsveç Futbol Federasyonundan Peter Fröjdfeldt'in yöneteceği karşılaşma saat 20:15'te başlayacak ve D Spor'dan naklen yayınlanacak.
İsviçre'de oynanan ilk maçta 90+7. dakikada yediği golle sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan Kara Kartal'da tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor. Siyah-beyazlılarda sarı kart cezalısı Koray ile yeni transfer Higuain, maçta forma giyemeyecek, sakatlığı bulunan Bobo'nun durumu ise henüz netlik kazanmadı.
BEŞİKTAŞ, 4. KEZ DEVLER LİGİ'NİN KAPISINDA...
Beşiktaş, İsviçre'nin FC Zürih takımını yapacağı 3. ön eleme turu rövanş maçının ardından elerse, tarihinde 4. kez Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde gruplarda mücadele etme hakkını kazanacak.
AVRUPA ŞAMPİYONLAR LİGİ KARNESİ
Beşiktaş, daha önce 3 kez mücadele ettiği Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde gruplarını 2 kez 3., 1 kez de 4. sırada tamamlarken, ilk 2 sırayı alıp, 2. turu henüz göremedi.
Siyah-beyazlılar, Devler Ligi'nde 3 sezonda yaptığı 18 maçta toplam 5 galibiyet, 2 beraberlik, 11 yenilgi alırken, 15 gol atıp, kalesinde 33 gol gördü. Beşiktaş, gruplarda en fazla 7 puana ulaşabildi.
ERTUĞRUL SAĞLAM, TARİHİ SINAVDA
Beşiktaş'ın genç teknik adamı Ertuğrul Sağlam, kulüp tarihine geçmeye hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar, FC Zürih'i eleyerek, Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanırsa, Sağlam, Beşiktaş'ın başında gruplarda mücadele edecek ilk Türk teknik adam olma unvanını alacak. Beşiktaş, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde daha önce İskoç John Benjamin Toshack, İtalyan Nevio Scala ve Rumen Mircea Lucescu ile mücadele etmişti.
BEŞİKTAŞ
Rüştü
S. Kurtuluş
İ. Toraman
Gökhan
İ. Üzülmez
S. Özkan
Cisse
Ricardinho
Tello
Delgado
Bobo
ZÜRİH
Leoni
Stahel
Barmettler
Tihinen
Rochat
Abdi
Aegerter
Tico
Chikhaoui
Raffael
Alphonse
STAT: İnönü
HAKEM: Peter Fröjdfeldt
SAAT: 20:15
YAYIN: D SPOR
TIHINEN: "TURU GEÇECEĞİMİZE İNANIYORUM"
FC Zürih takımının kaptanı Hannu Tihinen, maçtan galibiyetle ayrılarak turu geçeceklerine inandığını söyledi. Tihinen, şanslarının iyi olduğunu ifade ederek, "Çok genç bir takım olmamıza rağmen kalitemiz, kazanmamıza yetebilir. Turu atlayacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
Savunma oyuncusu Florian Stahel de maçı kazanmak istediklerini dile getirerek, "Kazanmak için sahaya çıkacağız. Çok iyi hazırlandık. Gol atmasını çok iyi biliyoruz. Umarım yarın da gol atacağız" diye konuştu.29.08.2007
Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar
So what?
Saike
Kadro çok iyi.Turu geçeriz.Uçarız ŞL ye doğru
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
S. Özkan'ın 11'de olması çok gzl iyice yükseltiyo performansını...
Ricardinho'nun yerine Nobre oynamalıydı bence.Tel forvetle gol atamıyoruz![]()
Bence Tello'yu BAck'e cekıp Mehmet Yozgatlı'yı sagda Serdar Özkan'ıda sola cekicek...
Şampiyonlar Ligi'nde kura heyecanı
Futbolda Avrupa Şampiyonlar Ligi grup maçlarının kura çekimi yarın Monaco'da yapılacak. Grimaldi Forum binasında gerçekleştirilecek kura çekimi TSİ 19.00'da başlayacak.
Türk takımlarından Beşiktaş ile Fenerbahçe, bu akşam yapacakları 3. ön eleme turu rövanş maçlarının ardından turu geçmeleri durumunda gruplarda mücadele etme hakkını kazanacak. Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları 18 ve 19 Eylül'de yapılacak ilk hafta karşılaşmalarıyla başlayıp, 11 ve 12 Aralık'ta oynanacak 6. hafta maçlarıyla sona erecek.
Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 2007-2008 sezonu finali 21 Mayıs'ta Rusya'nın başkenti Moskova'da yapılacak.
Kura çekimi her zamanki gibi an be an Sporx'te olacak, kullanıcılar eş zamanlı olarak kura çekimini sitemizden takip edebilecek..
29.08.2007
Kaynak : AA
insallah turu gecer de Fenerbahce il birlikte..
uzun bir sure sonra cl de 2 Turk takimi our..
Maçı yine TSR2 'den izleyeceğiz galiba![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Şimdi bizim bu akşam ki maçı hangi radyo veriyor.Yine radyo ya taLim...
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Abi, eğer dijital varsa, TSR2 diye, İsviçre kanalı veriyor maçı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu maçı staddan izliyeceğim. Babamın arkadaşı götürüyor.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Tosun işte gerçek Beşiktaşlı oluyorsun![]()
Bende ilk lig maçına gitmiştim İstanbul'dayken.Görülmesi gereken bir atmosfer.
FM Gazetesi
İŞTE 11 KARTAL...
(CANLI) Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında İsviçre'nin Zürih takımıyla İstanbul İnönü Stadı'nda karşı karşıya geliyor. İsveç Futbol Federasyonundan Peter Fröjdfeldt'in yöneteceği karşılaşma saat 20:15'te başlayacak ve D Spor'dan naklen yayınlanacak. İlk maç 1-1 eşitlik ile sona ermişti. Beşiktaş'ın 11'i...
BEŞİKTAŞ
Hakan
S. Kurtuluş
İ. Toraman
Gökhan
İ. Üzülmez
S. Özkan
Cisse
Ricardinho
Tello
Delgado
Bobo
Yedekler:
Rüştü
Ali Tandoğan
Diatta
Batuhan
İbrahim Kaş
Nobre
İbrahim Akın
29.08.2007
Kaynak : Sporx.com
Maç başladı,başarılar Beşiktaş..
başarılar......
Bir radyo linki verirmisiniz arkadaşlar.Aramıyayım.
Beşiktaşımıza başarılar.
So what?
Saike
12'Delgado ceza sahasına ortaladı savunmadan dönen top Serdar'ın önünde kaldı...Barmettler'in sert müdahalesi Serdar ceza sahasında yerde kaldı... Hakem oralı olmadı... Devam dedi...
geliyoruz gumbur gumbur
En Buyuk Turkiye![]()
besiktas için rahat bir mac olacak basarılar bjk...
Çok top kapıyoruz dinlediğim kadarı ile ama şu ana kadar değerlendiremedik.Daha etkili olmalıyız.
So what?
Saike