Bence Bianchi'yi al alabilirsen ya da Pazzini,Pazzini pahalidir ama kiralayabilirsin buyuk katki saglar...
Bence Bianchi'yi al alabilirsen ya da Pazzini,Pazzini pahalidir ama kiralayabilirsin buyuk katki saglar...
Baska transfer yapmadim.Yedek forvet aramadim ama bulamadim.
BIr takim analizi yapacak olursak
Kaleci Kalecimiz super. Yedegide var. Bu konuda rahatiz
Defans Bu sene iyi ama Ayalanin yas problemi var.Ayrica yedegi bulunmakta.
Orta SahaKanatlarda problem yok. Ama bir tane ofansif orta saha devre arasinda alinacaktir Su anda. Hugo kullanilmakta. Sizce nasil
Forvet 2li super ama atak oyuncunu yedegi olmamasi bizi tedirgin ediyor.
Hugo'yu ben begenmiyorum nedense, yedek forvette ise targetman deil gerci ama genc,hızlı ve ilerde potansiyeli olan dagoberto yu öneririm. ilk senede baya ucuza geliyo 1.8m euroya falan, Kariyerindede başarılar.
Başarılar dilerim villa morientes ikilisi iyidir ama arsenalde aliadiere kiralık oluyor onu kiralarsan güzel olacak
doruk kardesim basarılar diliyorum senin valencia yı ucuracagına eminim bu arada forvet istiyorsan iverson cidden ii alabilirsen takıma cok yarar saglar
AMC- mevkiisi için, Gonzalo Higuain'i kiralamanı önerebilirim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kariyerim Bitti! Arkadaşıma vermiştim bilgisayarımı FM oynasın diye. Saveli oyunumu silmiş![]()
yuh artık :S madem bilg. istiosun oynamak için ne die elealemin belgelerini silersin ki. sanane... allahım ya neler var şu dünyada.
güzeldi ama kısa sürdü
Ya kariyerinizn yedegini nasıl almıyosunuz ya ben ona şaşırıyorum