Emrah, Özgür'de oynadı ancak çok etkili değildi,
Serhat'ın dediği gibi kazansak tam süper olacaktı![]()
Emrah, Özgür'de oynadı ancak çok etkili değildi,
Serhat'ın dediği gibi kazansak tam süper olacaktı![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat Özgür penaltı acısından dedim.....Cok iyi penaltı atar
İnsallah boluyu yenersiniz ama işiniz cok zor nedenmi; bolu yenildi haftaya daha hırslı olacak bence yenmenizde zor gibi 1 puan iyidir kardesce![]()
Şu anda Eskişehirspor 2-0 önde golleride Serkan Özdemir ve Ömer attı ve ilk yarı bitti
I'm back...
Penaltıyı İNANÇ değil de ŞEHMUS ÖZER kaçırdı arkadaşlar orada bi yanlışlık yapmışım![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Karşıyaka yenseydi keşke birde penaltı kaçmış galiba
Evet Penaltıyı,Şehmus vurdu ama Ünal çıkardı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
marmaralı çotanaklar
kapalı dağ tarafı
kale arkası
tribünlerden pankartlar
biz kutsal sayarız onlar popolarının altına bez parçası yaparlar
ve şampiyonluk kupamız kaptan bize getirmedi ama olsun
işte bir avuç karşıyaka taraftarı 20 saatlik yol geldiler maç boyu uyudular
ve videolara geçiyorum
marmaralı çotanakların tribüne giriş görüntüleri
http://www.youtube.com/watch?v=LhftvBZeeYM
mehmet zengini çağırıyoruz
http://www.youtube.com/watch?v=zZHJvxeE8VI
İlk maçtan dolmuş stat.İnşallah Giresun seneye Süper Lige çıkarda statlara gelen seyircilerin olduğu bir lig seyrederiz..
Giresun'un stadı da çok güzelmiş bu arada.
ben antalyanın farklı galibiyetine sevindim. antalya geçen sene şansız düştü. bence bu sene tekrar çıkar. her ne kadar volkan, ali bilgin, ilyası kaybetmişsede......
antalyaspor bu sene şampiyon hahaha 6-0
Altay 0-1 Ordu
DK.32 GOL CAFERCAN (Frikik)
İlk yarı sonucu.
Ordu genç ve iyi bir takım kurmuş ama bunların çoğu kiralık oyunculardan oluşuyor. Cafercan'ın golü güzeldi ondan gol bekliyordum.
Orduspor Suat Hoca ve genç talebeleriyle bu sene Süper Lig'e göz kırpıyor...
cafercan süper bi yetenek bence orduspor alır maçı zaten öyle gözüküyor
Altay 1-2 Orduspor(Devam Ediyor)
32'(0-1)Cafercan
61'(1-1)Mehmet Şen
68'(1-2)Cafercan
dk 80 oldu..Ordu kazanacak gibi..
Altay 1-2 Orduspor
Maç Bitti, Tebrikler ORDU !
Ordu çok önemli bir galibiyet almış Altay deplasmanında.
Zor bi deplasmandan galibiyetle ayrıldı Ordu..Bu sene iddiasını ilk maçtan ortaya koydu..
tebrikler Orduspor..
Altay kendi sahasında ne zaman kazanmış ki
Ne goller attık be....
Takımımız cok genc oldugu için süreli ortsahada bastık rakibe pozisyon vermedık.Aydın ortsahada pas hatası yaptı gol böyle geldi..Bizim ise bir cok net gollerimiz var...
Attıgımız goller parmak ısırtıcak cinsden idi..Cafercan süper gol attı..Aydın hata yaptı ardından süper frikik golü attı..
Takımımıza tebrik ediyorum Haftaya insallah sakaryasporu yenicez zaten seyirci atmosferi yine olur...
Macı gece cıplak gözle izleyin..Altay Top oynatmadıkOnlarda sürekli faul yaptılar..
Cafercan süper yau. Galatasaray eger Lincolne yedek ariyorsa Cafercani geri cagrsinlar.
Haftaya Ordu-Sakarya maçındayım, bakalım bide canlıcanlı izleyelim Ordu'yu.
Orduspor İzmir'de güldü
TFF 1.Lig'de ilk haftanın son maçında, İzmir Alsancak Stadı'nda oynanan mücadelede, Orduspor Altay'ı 2 serbest atış golüyle geçmeyi başardı. Karşılaşma Orduspor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.
İlk yarısı Cafercan'ın serbest vuruştan attığı golle konuk Orduspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona eren kaşrılaşmanın, 61. dakikasında hızlı gelişen Altay atağında ceza sahasına sağ çaprazdan giren Aydın Çetin, arka direkte bekleyen Mehmet Şen'i topla buşuşturdu. Mehmet Şen'e sadece dokunmak kaldı ve bu golle karşılaşmaya beraberlik geldi.
67. Dakikada Altay kalesine uzak bir mesafeden kullanılan serbest atışta orduspor kaptanı Aydın'ın dar yaptığı vuruşta top ağlarla buluştu ve Orduspor bu golle karşılaşmayı 2-1 kaznamayı başardı.
Orduspor Teknik Direktörü Suat Kaya cezası nedeniyle saha içinde yer alamadığı için maçı (A) Protokol tribününden izledi.
ALTAY: 1 - ORDUSPOR: 2
STAT: Altay Alsancak
HAKEMLER: Oktay Demiray, Arif Çelik, Volkan Akçit
ALTAY: Süleyman, Erdi (Dk. 46 Adem), Hakan, Recep, Emirhan, Merter, Yakup (Dk. 84 Enis), Yasin, Volkan (Dk. 70 Muzaffer), Aydın, Mehmet Şen
ORDUSPOR: Şenol Karagöl, Uğur Akdemir, Yiğitcan, Cihan, Mahmut Hanefi, Emre (Dk. 85 Mehmet), Ali, Serkan, Cafercan, Aydın, (Dk. 90 Şenol Demirci), Cem (Dk. 67 Uğur Erdoğan)
GOLLER: Dk. 32 Cafercan, Dk. 67 Aydın (Orduspor), Dk. 61 Mehmet Şen (Altay)
SARI KARTLAR: Dk. 33 Mehmet Şen, Dk. 40 Aydın, Dk. 50 Recep, Dk. 86 Emirhan (Altay), Dk. 40 Uğur Akdemir, Dk. 50 Cem, Dk. 61 Yiğitcan, Dk. 64 Şenol Demirci-yedek (Orduspor)
Su kadroya bakın 9 tane milli olan oyuncu varGalibiyeti getiren faktör:PRES
Tebrikler Ordu...
Gollerin ikisini de uzak mesafeden duran toptan buldu Ordu.Şansı da yaver gitti bu gollerde.Altay'da ise iyi bi futbol göremedim.Tatsız tuzsuz bi maç oldu diyebilirim..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Sansla mı yendik diyorsun
Goller de sans olarak aydının golü neysede ama aydın gecen sene de frikikten 3 gol attı
cafercan zaten frikik gollerini sever..bir cok golleri var
Kacırdıgımız net golleri gördünmü..Adamlara net pozisyon vermedık tek golleride pas hatasından geldi..İyi bir golcü olsa 4-0 biterdii..eze eze galip geldikBen bu kadar pres yapan takım görmedim sanki fifadayız 3 kişi basıyor abartmıyorum egemen falan macı cıplak gözle izlemiş bende tv de izledim
Egemen cok iyi oynadıgımızı söylüyor hatta ordu cıkar diyor![]()
Ordu zor bir maçta gzl bir galibiyet almış Tebrikler Orduspor...
Gollerde şans vardı diyorum maçın genelinde zate Ordu iyiydi![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]