Milan'ın alacağını düşünüyorum. 3-0 Goller de Kaka, Kaka ve Kaka'dan gelecek.![]()
![]()
Milan'ın alacağını düşünüyorum. 3-0 Goller de Kaka, Kaka ve Kaka'dan gelecek.![]()
![]()
Sevilla 15ayda 5kupa aldı eğer bu Kupayıda alırsa 6.Kupası olcak rekor yahu resmen...
Ama ben Milan ın tecrübesiyle kazanacağını düşünüyorum...
Milan alır hemde rahat alır...Çünkü Sevilla'da Puerta'nın üzüntüsü yaşanıyor...Moral bozukluğundan dolayı kazanır Milan...
I'm back...
Arkadasim sacmaladiginin farkinda degilsin herhalde,oldu olacak hic cikmasinlar maca,bütün kadro toplucana hastanede adamin bas ucunda dursunlar
Bu maci Puerta icin de kazanmak isteyebilirler,ve galibiyeti ona hediye etmek isteyebilirler.Sevilla belki de 2 kati daha iyi futbol oynayacak macta.
Benim favorim Sevilla.Ama Pato`nun oynamasini cok istiyorum,cok merak ettigim birisi![]()
Ancelotti ne zaman genclerden kurulu bir kadro sahaya surdu yahu? Takimda 20 yas alti oyuncu yok ki. Olsa bile surmez zaten Carletto, onun oyle bir yapisi var.
Pato'nun da 3 Ocak'a kadar resmi maclarda oynamama olayi var.
4-3-2-1 ile sahaya cikacagimizi dusunuyorum. Kisir bir mac olabilir. Milan'a bagli. Milan rahat takilirsa gollu olur.
evet puerta nın hayati tehlikesi sürüyormuş sevilla bu sene zaten yeterince kupa kazandı uefa kupası ispanya kral kupası ispanya super kupası bu moralle bu maçı da alırlarsa helal olsun vallaha
Milan alır...
(/s)
milan alır kupayı
sevilla kupayı alıp puerta'ya hediye edebilir.
Sevilla döktürür.Anket koyulsa iyi olurdu.
![]()
Acaba bu maç oynanacak mı?
So what?
Saike
Ertelenmesi gündeme gelmiş ancak ertelenmedi.
Del Nido: "Süper Kupayı Puerta İçin Alacağız"
Sevilla başkanı José María Del Nido takımın Milan’ı yenerek Süper Kupa'yı alacağını ve bu kupayı hayatını kaybeden Antonio Puerta’ya ithaf edeceklerini söyledi.
22 yaşındaki Puerta'nın futbol dünyasını çok eden ölümü üzerine ertelenmesi gündeme gelen ancak Cuma akşamı oynanmasına karar verilen Süper Kupa finali öncesi, başkan Del Nido, "Bundan böyle her maçımızı 12 kişi oynayacağız. Antonio Puerta’nın anısına Süper Kupa'yı alacak ve bu kupayı ona ithaf edeceğiz," dedi.
Şu anda takımdaki herkesin moralinin çok bozuk olduğunu ifade eden Del Nido, "Ancak Antonio’nun ölümünü kabullenmeliyiz. Sevilla, Puerta’nın ruhu ile birlikte artık yenilmez bir takım olacak. Milan kulübü ve UEFA, maçın ertelenmesi konusunda kararı bize bıraktılar ancak biz oynamak istedik. Sevilla adına bize destek veren spor dünyasında, taraftarlara ve özellikle de ezeli rakibimiz Betis’e çok teşekkür ederim," diye konuştu.
Milan'la Sevilla'yı karşı karşıya getirecek olan Süper Kupa finali Cuma akşamı Monaco'da oynanacak.
En doğru karar.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
işte bu kötü oldu Puerta hayatını kaybetmiş maçın ertelenmesi gerekirdi zaten
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Maçın ertelenmemesi iyi oldu bence.Çünkü liglerde başladı.Bu maç bir an önce oynansaydı iyi olurdu.
So what?
Saike
Sevilla bu finali PUERTA için oynayacak ve kupayı kaldıracak.Bu maç banko Sevilla'nındır.Haydi Sevilla!!!
[SIGPIC][/SIGPIC]
Milan şov az sonra başlıyor..
Aygün sağol yav.Sen yazmasan unutmuştum maçı.![]()
So what?
Saike
Sevillalırıan hepsinin forması 16 Puerta..
Sevilla Puerta için alcak bu macı 4-1.
Ah be direk.![]()
Maç Puerta'nın olacak.
GOL be goool goooool Renato haydi koclarım 4 olcak.Puerta için![]()
Gooooooooool. Sevilla-Milan: 1-0
Gol Renato..MİLAN ŞOV şimdi başlıyor..!![]()