O zaman hayırlısı olsun diyelim.![]()
O zaman hayırlısı olsun diyelim.![]()
So what?
Saike
Ne demek Nobre 1-2 dakika için oynamaz. Ertuğrul sağlam değil mi bu takımın teknik direktörü. 90. dakikada oynatmayı uygun görmüş 90. dakikada oynatır. Senin futbolcu olarak oynamıyorum demeye hakkın yok. T.D belki taktiksel birşey yapıyor zaman öldürmeye çalışıyor vs. Kimse o hakkı Nobre'ye vermez. Yapıyorsan sonucuna katlanacaksın. Umarım kararlarının arkasında durur teknik heyet ve yönetim.
Boş yere oldugunu düşünüp oyuna girmiyorsan kapı orada...Kaprisli oyuncularda hep bizi buluyor...
PAF'ta kendine gelir o zmn.
son dakikada oyuna girmeyecek adam PAF takımlada idmana çıkmaz hadi çıkmasında göreyim...
Aygün ne demek bende girmem oyuna, giremezsen o takımda bidaha hiç oynayamassın !!!
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
2. sınıfın, vasatın altında bir santrafor zaten, Beşiktaş'ın ona ihtiyacı yok, Beşiktaş değil Nobre kaybeder.
Bobo, Higuain, Delgado, İ.Akın, Batuhan, Burak gibi gol silahları var zaten, Nobre'ye hiç gerek yok.
Sözleşmesini feshetmeliler, bir Anadolu kulübü alır belki.
Zaman geçirme amaçlı tabii ki teknik direktör oyuna birilerini alacak. 7 tane yedek var, 7'si de "ben girmem bu saatten sonra" derse ne olur takımın hali? Bence yönetim iyi yaptı, güzel bir karar aldı. Eğer bu karardan cayarlarsa, bundan sonra her oyuncu ben girmem der son 1-2 dakika kala ve kriz çıkar.
Aygün emin ol ki, bu hareketi Bobo'da yapsa, Rico'da yapsa aynı şeyi derdim.
Ayrıca Nobre gol atsın, yine Nobre Nobre derim![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Fenerbahçe'de de iyi değildi. 20-25 gol atsa atardı ama öyle bir kapasitesi yok.
Nobre bu sene iyi performans gösteremez zira kadro dışı kaldıVerin bir Anadolu ekibine, Türk pasaportu var nasıl olsa...
Valla Egemen duyduğum kadarıylar Nobre'nin satılması durumunda, G.Saray bile sırada imiş![]()
yalan haber onlar Murat ne Galatasaray'ı Özhan Canaydın'ı tefe koyarlar valla.![]()
Nobre fenerbahçeyi geçmişte şampiyon yapan adamlardandı . Şimdi vasatın altındaki forvet oldu . Gerçekten gülmemek elde değil . Nobre'ye bir maçta kaç orta yapılıyoki nobre gol atsın . Nobre pivot santrafor tarzı oyuncudur . Nobre'den
top sürüp gol atmasını beklemek saçmalık olur nobre'ye adam gibi orta açacaksın gol olup yağacak başka türlü hiçbir işe yaramaz . Zaten fenerbahçe'deyken de yapılan ortaları gole çeviriyodu.
Nobre pivot santrafor mu???
Nobre karambollerin adamı Nobre'ye 100 tane orta yapsan 10 tanesine vurur yada vuramaz. Nobre'den verim almak istiyorsan karambol yaratacaksın.![]()
Pafta biraz burnu sürtünür sonra As takıma döner satılırsada sıradaki ilk takım Fener'dir...
Valla benim fenerbahçede de attıgı golleri hep hatırladıgım karambolden dönen toplara vurdugu.
Benim gözümde öyle bir imajı var yani. neyse konuya dönelim. Yönetimden kararının arkasında durmasını bekliyorum..
Tam bize gereken adam işimiz gücümüz karambol yaratmak içlerinden bir kişi ayağını sokup vuramıyor topa Nobre o işi gayet iyi yapar...
Ben sadece örnek verdim ama daha veriyim bobo neden atıyo ? Nobre dengesiz bi futbolcu rakip defansı yormaktan top indirmekten baska yaptıgı iş yok bende nobre'den cok sey beklıyodum bu sene ama netice hala 0.Gaziantep macında kacırdıgı goller sac bas yoldurdu.Ama hakkını vermek lazım calıskan bi futbolcu..
Takas yapalım Umut ile Serhat abi?![]()
Nobre bu sene daha iyi performans gösterecektir.Geçen sene kanatlardan ortalar "0" dı hakikaten.
So what?
Saike