Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 92 sonuç

Konu: Nobre kadro dışı!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

O zaman hayırlısı olsun diyelim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Ne demek Nobre 1-2 dakikalık adam değil Aygün? Yeri geliyor dünyanın en büyük futbolcuları dediğimiz adamlar yedek kalıyorda Nobre mi yedek kalacak adam değil. Hocan eksik görmüşse seni oturacaksın kenarda gir dediğinde gireceksin. KApris yapacaksan eğerde yolun açık olsun. Beşiktaş sen varsın diye Beşiktaş olmadı Nobre olmasada olur yani.

Kararının arkasında durur umarım yönetim. Bu saatten sonra Nobre ne verecek takıma???
    Emre abi dakika 90'larda birşeydi.Ve Nobre'de 1-2 dakika için oynamaz..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ne demek Nobre 1-2 dakika için oynamaz. Ertuğrul sağlam değil mi bu takımın teknik direktörü. 90. dakikada oynatmayı uygun görmüş 90. dakikada oynatır. Senin futbolcu olarak oynamıyorum demeye hakkın yok. T.D belki taktiksel birşey yapıyor zaman öldürmeye çalışıyor vs. Kimse o hakkı Nobre'ye vermez. Yapıyorsan sonucuna katlanacaksın. Umarım kararlarının arkasında durur teknik heyet ve yönetim.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ne demek Nobre 1-2 dakika için oynamaz. Ertuğrul sağlam değil mi bu takımın teknik direktörü. 90. dakikada oynatmayı uygun görmüş 90. dakikada oynatır. Senin futbolcu olarak oynamıyorum demeye hakkın yok. T.D belki taktiksel birşey yapıyor zaman öldürmeye çalışıyor vs. Kimse o hakkı Nobre'ye vermez. Yapıyorsan sonucuna katlanacaksın. Umarım kararlarının arkasında durur teknik heyet ve yönetim.
    Bende olsam aynı şekilde girmem oyuna.Son dakikada zaman geçirmek için boş yere alıyo adamı..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Boş yere oldugunu düşünüp oyuna girmiyorsan kapı orada...Kaprisli oyuncularda hep bizi buluyor...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

PAF'ta kendine gelir o zmn.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

son dakikada oyuna girmeyecek adam PAF takımlada idmana çıkmaz hadi çıkmasında göreyim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Aygün ne demek bende girmem oyuna, giremezsen o takımda bidaha hiç oynayamassın !!!

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

2. sınıfın, vasatın altında bir santrafor zaten, Beşiktaş'ın ona ihtiyacı yok, Beşiktaş değil Nobre kaybeder.

Bobo, Higuain, Delgado, İ.Akın, Batuhan, Burak gibi gol silahları var zaten, Nobre'ye hiç gerek yok.

Sözleşmesini feshetmeliler, bir Anadolu kulübü alır belki.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Aygün ne demek bende girmem oyuna, giremezsen o takımda bidaha hiç oynayamassın !!!
    Adam beni resmen orda zaman geçirme aracı diye kullanıyo..Ayağıma top gelmeden oyun biter.Futbol mu şimdi bu ?

Ayrıca Gol atınca Nobre Nobre Nobre diye bağırdığınızı ne çabuk unuttunuz..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Adam beni resmen orda zaman geçirme aracı diye kullanıyo..Ayağıma top gelmeden oyun biter.Futbol mu şimdi bu ?

Kaç haftadır ilk 11.Hiç gol atabildi mi?Hayır.Zaman geçirme bile olsa oyuna girmek zorunda!!!
    Evet bağırırz.Baki atarsa ona da bağırırız.Ne alaka bununla.

Zaman geçirme amaçlı tabii ki teknik direktör oyuna birilerini alacak. 7 tane yedek var, 7'si de "ben girmem bu saatten sonra" derse ne olur takımın hali? Bence yönetim iyi yaptı, güzel bir karar aldı. Eğer bu karardan cayarlarsa, bundan sonra her oyuncu ben girmem der son 1-2 dakika kala ve kriz çıkar.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post

Allah Allah zaman geçirme aracı olarak kullanmak ne demek yahu?? Takımın bir parçası değil misin sen gireceksin hocan oyuna gir diyorsa.

biz birşeyi unutmadık Aygün merak etme sen

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    2. sınıfın, vasatın altında bir santrafor zaten, Beşiktaş'ın ona ihtiyacı yok, Beşiktaş değil Nobre kaybeder.

Bobo, Higuain, Delgado, İ.Akın, Batuhan, Burak gibi gol silahları var zaten, Nobre'ye hiç gerek yok.

O kadarda değil.Ben Nobre'nin bu sezon iyi performans göstereceğine inanıyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Aygün emin ol ki, bu hareketi Bobo'da yapsa, Rico'da yapsa aynı şeyi derdim.

Ayrıca Nobre gol atsın, yine Nobre Nobre derim

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Yok daha neler . Bu adam fenerde her sene 20-25 gol atardı . Bu mu vasatın altındaki forvet.

Fenerbahçe'de de iyi değildi. 20-25 gol atsa atardı ama öyle bir kapasitesi yok.

Nobre bu sene iyi performans gösteremez zira kadro dışı kaldı Verin bir Anadolu ekibine, Türk pasaportu var nasıl olsa...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Valla Egemen duyduğum kadarıylar Nobre'nin satılması durumunda, G.Saray bile sırada imiş

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

yalan haber onlar Murat ne Galatasaray'ı Özhan Canaydın'ı tefe koyarlar valla.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Nobre fenerbahçeyi geçmişte şampiyon yapan adamlardandı . Şimdi vasatın altındaki forvet oldu . Gerçekten gülmemek elde değil . Nobre'ye bir maçta kaç orta yapılıyoki nobre gol atsın . Nobre pivot santrafor tarzı oyuncudur . Nobre'den
    top sürüp gol atmasını beklemek saçmalık olur nobre'ye adam gibi orta açacaksın gol olup yağacak başka türlü hiçbir işe yaramaz . Zaten fenerbahçe'deyken de yapılan ortaları gole çeviriyodu.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Nobre pivot santrafor mu???

Nobre karambollerin adamı Nobre'ye 100 tane orta yapsan 10 tanesine vurur yada vuramaz. Nobre'den verim almak istiyorsan karambol yaratacaksın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pafta biraz burnu sürtünür sonra As takıma döner satılırsada sıradaki ilk takım Fener'dir...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Nobre pivot santrafor mu???

Nobre karambollerin adamı Nobre'ye 100 tane orta yapsan 10 tanesine vurur yada vuramaz. Nobre'den verim almak istiyorsan karambol yaratacaksın.
    Tabiki pivot santrafor . Fenerbahçe'de karambolden mi attı onca golü ?

Ben beşiktaş'ta nobre'ye orta yapıldığını görmedim . Görmediğim içinde gol atmasını beklemiyorum .

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Valla benim fenerbahçede de attıgı golleri hep hatırladıgım karambolden dönen toplara vurdugu.

Benim gözümde öyle bir imajı var yani. neyse konuya dönelim. Yönetimden kararının arkasında durmasını bekliyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Tabiki pivot santrafor . Fenerbahçe'de karambolden mi attı onca golü ?

Ben beşiktaş'ta nobre'ye orta yapıldığını görmedim . Görmediğim içinde gol atmasını beklemiyorum .
    Allah aşkına nasıl yapılmaz?Delgado'ya bile 2 tane orta yapıldı 2 sınıde affetmedi Nobre paso forvette duruyo bir orta gelmiyomu...

Quote Originally Posted by welet View Post
    Pafta biraz burnu sürtünür sonra As takıma döner satılırsada sıradaki ilk takım Fener'dir...
    Aynen oyle olur...Kac tane Fenerbahceli Nobre nin eski gunlerini ozlemez ki...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by welet View Post
    Allah aşkına nasıl yapılmaz?Delgado'ya bile 2 tane orta yapıldı 2 sınıde affetmedi Nobre paso forvette duruyo bir orta gelmiyomu...
    Delgado'ya yapılan iki ortayımı baz alıcaz şimdi , ben genelden bahsediyorum . Bizde maç izliyoruz ben kanatlardan geldiğimizi pek görmedim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Tam bize gereken adam işimiz gücümüz karambol yaratmak içlerinden bir kişi ayağını sokup vuramıyor topa Nobre o işi gayet iyi yapar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Delgado'ya yapılan iki ortayımı baz alıcaz şimdi , ben genelden bahsediyorum . Bizde maç izliyoruz ben kanatlardan geldiğimizi pek görmedim.
    Ben sadece örnek verdim ama daha veriyim bobo neden atıyo ? Nobre dengesiz bi futbolcu rakip defansı yormaktan top indirmekten baska yaptıgı iş yok bende nobre'den cok sey beklıyodum bu sene ama netice hala 0.Gaziantep macında kacırdıgı goller sac bas yoldurdu.Ama hakkını vermek lazım calıskan bi futbolcu..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Takas yapalım Umut ile Serhat abi?

Nobre bu sene daha iyi performans gösterecektir.Geçen sene kanatlardan ortalar "0" dı hakikaten.
    So what?
    Saike

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri