4 te 4 inş
çok oldu yapamayalı
: )
4 te 4 inş
çok oldu yapamayalı
: )
Rakip biraz zor gibi ama, bunun da üstesinden gelip, 3 puanı alırız.
Lincoln alır..
Rahat bir maç çıkartırız..
Artık Galatasaray'a birileri dur demeli.![]()
Vestel'in 1 puan almasını diliyorum ama Galatasaray'ın yakaladı bu formla kaybedeceğini sanmıyorum. Galatasaray kazanacaktır.
"YÜCE ATATÜRK"
Galatasarayda moraller cok yuksek, oyuncularin ve taraftarin ozguveni yerinde...Biri buna dur diyene kadar onune geleni supurcektir...Ve bence Manisaspor buna dur diyebilecek bir takim degil......Tahminim 2-0...
Valla zor olacak kupa yorgunuyuz ama kalıtelı kadromuzla bence bu macı 1-0 ya da 2-0 alırız.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Galatasaray formda ama Avrupa maçlarının yorgunluğu olacaktır.Berabere biter yada GS alır.
İş Lincoln'de bitiyor.Bu adamı durdurursa Manisa bir şansı olur.
So what?
Saike
Durdursunlarda sakatlamadan durdursunlar
Her mac bılegıne darbe alıyor sonrad abasın sakat geldı diyor
Hakemin koruması lazıminsallah hakem sertlige müsade etmez...
G.Saray'ın çok zorlanacağını ancak 3 puanı alacağını düşünüyorum.Maçın kilit adamı Ayhan Akman bence...
Nonda da oynarsa çok güzel olur.
Galatasaray ile Vestel Manisaspor takımları, Turkcell Süper Lig'de yarın 5. kez karşı karşıya gelecek.
Lig tarihinde ilk kez 2005-2006 sezonunda karşılaşan eki ekip arasında geride kalan 4 maçtan 3'ünü Galatasaray kazandı, 1'i ise berabere bitti.
2005-2006 sezonundaki maçları Galatasaray, İzmir'de 4-1, İstanbul'da da 4-2'lik skorlarla kazanırken, geçen sezonun ilk yarısında Manisa'da oynanan mücadele 2-2 bitti, İstanbul'daki karşılaşmada ise Galatasaray 4-0 galip geldi.
4-1 biter ama kim kazanır bilemem.![]()
Galatasaray yakın galibiyete.
Lincoln'den şov bekliyorum..
Herşeyi bu kadar Lincona bağlamak ne kadar doğru olur Gs için bilmiyorum. Özellikle bu maçta Vestel çok yoğun baskı altında tutacaktır Linconu. Ve kadrosu müsait buna.
Burad aiş forvetlere düşüyor daha doğrusu Hakana. İlk pozisyodna atarsa devamını getiriri ve gece onu gecesi olur. Ümitinde vestele karşı ayrı bir oynadığını düşünürsek zor do ola Gs alır
Gol sıkıntısı çekmeyeceğimiz bir maç olacaktır. Fakat şu var ki defansımız gerçekten sıkıntılı. Şu ana kadar ciddi bir rakiple karşılaşmadığımızdan defansımızın hataları aman aman fark edilmiyor. Slaven maçında defans adeta kırmızı alarm verdi. Öncelikle Slaven maçından ders çıkararak başlamalıyız. Bunu yapıp kendimizi düzeltirsek maçı alabilecek kapasiteye sahip bir takımız.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Moraller yerinde büyük ihtimalle kazanırız
Eski Vestel de olsa Galatasarayı Şu sıralar durduramaz...Zor ama İmkansız değil =)
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Evet bizi durdurmaları biraz zor.
Galatasaray'ın puan kaybedeceği maç bu maç olamaz...
Nonda kadroya alırnırmı acaba
mert kardes suanda zor mac olarak bursa ile karsılastık ordavergimiz pozisyonlar belli..
linderoht gelince rahatlarız egerki kallinin istedigi defansif oyuncuda gelir ortasaha tamamlanır..
Çok zor bir maç olacak. Takımdan değil, yorgunluktan zor bir maç olacak. Eğer bu maçıda alırsak bizi kimse durduramaz bence...
Çok zor olmaz bence çünkü ofansif gücümüz çok iyi.3 maçta ise ligde gol yemedik bence 2-0 alırız.
Linderoth oynar umarım..
Linderoth ve Volkan Yaman oynayamayacakmış bir gazetede okudum bugün ama Fotomaç değil.
Mehmet Güven'in tekniği de sağlam aslında, ama bu ara pek formda olduğu söylenemez.. Bursa maçında Sabri ile birlikte beni çıldırtmıştı..
Mehmet Topal ilk tercih olmalı, ama Kalli yine Ayhan'ı oynatır göbekte.. Arda'yı sola çeker, sağda Sabri olur.. Lincoln zaten malum..![]()