Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 40 arası toplam 40 sonuç

Konu: Manisa'da şok! Vestel çekiliyor

Sanki Manisaya cok sahip ciktilarda ne yaptilar kocaman vestel sirketi yildiz oyuncu mu aldilar?

Quote Originally Posted by Peshayat View Post
    Sanki Manisaya cok sahip ciktilarda ne yaptilar kocaman vestel sirketi yildiz oyuncu mu aldilar?
    Cevap....

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Vestel'in 7 yıldaki harcaması 70 milyon YTL V.Manisaspor için, dolayısıyla da Türk futbolu için. Katkısı tartışılmaz, kaybeden Türk futbolu oldu. Vestel'in çekildiğini gören diğer firmalar, kendi sponsorluklarını da gözden geçirirler mutlaka
    Bu cekilmeden Vestel hicbir sey kaybetmeyecek...Vestel hala kac tane televizyon satiyorsa, ne kadar kar yapiyorsa devam edecek...Burdan kaybi olacak tek taraf Manisa olacak...Bunu ilerleyen sezonlarda rahatca gorecegiz....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bunun Federasyonla ilgili oldugunu hiç zannetmiyorum.İstediklerini aldılar çekildiler.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Vestel haklı çifte standartı gördüler çektilar gittiler.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yazık......!

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

welet adamlar 70 trilyon harcamışlar...ne kazançları olmuş olabilir sence bu sponsorluktan?istediklerini aldılar derken neyi kastettiğini bi açıklarmısın...ben de çekilmeye bahane arıyorlardı diyordum ama sağı solu okuyunca anladım.

kesinlikle haklılar çekilmekte...yukarıda trabzonsporlu bir arkadaşın yorumunu okudum...gerçekten teşekkür ediyorum objektif yorumu için...

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Türkiye'de futbol sponsor olmadan nasıl gelişebilir?Kulüplerimizin durumu çok mu iyi.Hep kaybeden bizim futbolumuz olacak.Bu olayların sorumluları da belli ama onlara da çare yok maalesef...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Wink

Quote Originally Posted by comandante View Post
    welet adamlar 70 trilyon harcamışlar...ne kazançları olmuş olabilir sence bu sponsorluktan?istediklerini aldılar derken neyi kastettiğini bi açıklarmısın...ben de çekilmeye bahane arıyorlardı diyordum ama sağı solu okuyunca anladım.

kesinlikle haklılar çekilmekte...yukarıda trabzonsporlu bir arkadaşın yorumunu okudum...gerçekten teşekkür ediyorum objektif yorumu için...
    70 trilyon'u Vestel gibi firma kazanc saglayamadısya harcamaz..İstediklerini aldılar Reklamlarını yeteri kadar yaptılar çekildiler.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Vestel'in futboldan gelicek reklama pek ihtiyacı olduğunu sanmıyorum Vestel zaten Dünya piyasasasına girmiş bir marka onların sponsor olmalarının tek nedeni Vestel,Manisa'dan çıkmış bir marka olduğu için Manisa'nın adını duyurmak Türkiye'ye

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Yahu beyler 70 trilyon çok büyük bir para olsada Vestele koymaz.Adamlar saniye başı bir ürün satıyorlar.Bu onları etkilemez...
    Gelelim çekilme konusuna valla çok iyi yaptılar zaten birazda haksız rekabet gibi birşey söz konusu oluyordu diğer anadolu takımları açısından durumları eşitlendi.Ama böyle bir federasyon nasıl olur anlamıyorum bu federasyonu Türk futbolunun şikayet etme gibi bir hakkı yok mu?FİFA ya UEFA ya filan bunlar futbolumuzu baltalıyorlar ya.Bir takımdan puan nasıl çalınır uygulamalı gösterdiler.Sivas nasıl isyan etmedi bu duruma.Gerçekten yazık.Ama olan Manisaya oldu.
    Not:Birde şöyle birşey duydum bugün Bülent Arınç'a tepki olarak mı ne çekilmişler filan diye ama konunun aslını bilmiyorum....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri