Uygulama çok güzel ve doğru olmuş...
Uygulama çok güzel ve doğru olmuş...
I'm back...
mantıklı bir uygulama teşekkürler
Her şey mantıklı güzel ama ben basvurdum ne zaman kurtulacam okur grubundan![]()
uzun bir süre ve cezadan sonra tekrar yazabilmek çok güzel sağolun..ayrıca önceden kalbini kırdığım arkadaşlar da varsa kusura bakmasınlar...
Yazar Grubuna Katılmak Için :
1. Adım : Profil Ayarlarınıza giriniz.
2. Adım : TC Kimlik numaranızı gereken yere yazınız.
3. Adım : Kaydedip profil ayarlarınızdan çıkınız.
4. Adım : Diğerleri bölümüden Grup Üyeliklerine tıklayınız.
5. Adım : Üyelik başvurunuzu yapınız.
ne diyebilirimki
Çok Süper bir uygulama
Artık kimse kimseye küfür yazmamyacak
Yanlız ilk başta Volkan Abi T.C Kimlik No alınacağını söylemedi ve bazı kişilerde birşey değişmeyeceğini düşünerek yeni uygulamayı eleştirdi ama artık tc kimlik no sayesinde Gerçek kişiliğimizle burada olacağız
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Yeni sistem hayırlı olsun....
Yeni sistem hepimize hayırlı olsun.
Yeni sistemimiz hayırlı olsun.Katkısı olacağına inanıyorum.
So what?
Saike
Hayırlı olsun bakalım![]()
Yalnız bu sistemmi yavaşlatıyor bilmiyorum ama çok yavaş forum...
Yeni sistem hayırlı olsun.
yazar grubundan hiç çıkmamak dileğiyle![]()
hayırlı olsun...
Turksportal bunun için diğer forum siteleri gibi değil.Her zaman kalite ön planda.Üye kaygımız yok...
Yeni sistem çok güzel bence ve herkese hayırlı olsun.
guzel bi sistem hayırlı olsun hepimize
Hayırlı olsun.
Mustafanın yazdıklarına ek olarak zaten TC Kimlik Numarasının bir gizliliği bulunmuyor. Sonuçta sizden isteniildiği zaman verebildiğiniz bir numara, birinin eline geçtiğinde size bir zararı da olmaz. Yine de Turksportal yönetimi bu bilgilerinizi hukuki bir durum olmadığı takdirde hiçbir şekilde 3. şahıslarla paylaşmıyor, bu da size verdiğimiz önemden kaynaklanıyor.
İşte benim burada yazdığım herşeyin güzel bir özeti, bundan böyle sanal kişiliklerinizle değil gerçek kişiliklerinizle burada olacaksınız ve gerçek hayatta bir şeyi nasıl düşünüp uyguluyorsanız burada da aynısı olacaktır.
Şunu da belirteyim, yanlış TC kimlik numarası verenler eğer ileride IP yolu ile tespit edilirse sahtecilikten, başkasının kimliğini kullanmaktan haklarında işlem başlatır. Girişlerinizi bunu göz önüne alarak yapın.
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
<a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive – l – <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>
__________________________________________________ _______________
Ben verilmeyeceğinden eminim. Asıl sorun şu eğer birisi benim T.C mi bilirse, Kredi Kartı başvurus, elimimdeki bütün mal varlığı hatta sicil kaydıma kadar her bilgiye ulaşabilir. Herneyse ben TSİ sonsuz güveniyorum benim kaygım yeni üyeler vermek istemeyebilir o yüzden.
çok teşekkürler başvurumu kabul ettiğiniz içinbi an kendimi dilsiz birisi gibi hissettim cewap yazamamak ne kadar kötüymüş
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Bu sistem site için en iyisi..
Yeni Sistem Herkeze Hayırlı olsun
Forum için hayırlı olsun bu uygulama ile zaten kaliteli olan forumumuz dahada kaliteli olacaktır. emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim
T.C Kimlik nomu hiç tereddüt etmeden verdim buraya güvenim sonsuz ve geçilen yeni sistem konusundada hayırlı olsun diyorum![]()
Güvenimiz tamdır Turksportal'a.
Tebrik ederim.![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Hayırlı olsun..Güzel oldu güzel.