Bu sefer iyi Başladık İlk Çeyrek 28 - 15 öndeyiz..
Bu sefer iyi Başladık İlk Çeyrek 28 - 15 öndeyiz..
Brava Türkiye Brava.Süper gidiyoruz![]()
Hayret öndeyiz.......Tanjevic yakında gider bu takımdan
Takımda birseyler kötü gidiyor..
Başladık yine saçmalamaya![]()
20 - 5 iken skoru
31-26'ya getiriyoruz ne diyeyim ben bu takıma !
Zırt pırt oyuncu değiştirilirse böyle olur.
41-28 oldu hadi şu maçı olsun yenelim yaa.
44-28 coştuk yine![]()
15 sayı far k![]()
yeniden dogduk bu macta özellikle hidayet super
2. Çeyrek bi ara bocalasakta düzeltik umarım alırız artık maçı..
Böyle oynarsak bu maçı götürürüz.Slovenya ile eşleşicez eger gecersek biz slovenlere ters geliriz her zaman
51-59 yeniyoruz.Son 9 dakika.
İlk yarı nasıldık bilmiyorum, izlemedim ama; yine potaya yakın bölgeden sayı bulamıyoruz, bütün sayılarımız dış şut yoluyla geliyor, onu da attırmadıklarında sonuç malum...Çek Cumhuriyeti'ni yensek bile daha ileri gidemeyiz.
Tanjevic hata yapıyor ama oyuncular da oynamıyorki yahu...
80 - 72 Kazandık..
Kazandık.İnşallah Madrid'de gerçek 12 dev adamı seyrederiz.
So what?
Saike
Yeterki yenelim diyorduk yendik. Umarım milli takım aklını başını toplar. Madrid'e tarih yazar. Ama ben pek sanmıyorum. Serbest atışlarda çok kötü performans gösteriyoruz. Üçlüklerde daha isabetli atış yapmalıyız. Gereksiz faul ve hamlelerden kaçınmalıyız.
Madrid'de daha iyi oluruz inşallah.
Üst turda rakip D grubunun 1.si Slovenya .Çok zor geçmemiz.
Milliler ikinci turda: 80-72A Milli Basketbol Takımı, kötü başladığı Avrupa Şampiyonası'nda grubundaki son maçını kazanarak, ikinci tura yükselmeyi başardı.
A Milli Basketbol Takımı, C Grubu'ndaki son maçında Çek Cumhuriyeti'ni 80-72 yenerek Eurobasket 2007'de ikinci tur gruplarına yükseldi.
C Grubu'ndaki üçüncü ve son maçında Çek Cumhuriyeti ile karşılaşan 12 Dev Adam, rakibini 80-72 yenerek ikinci tur gruplarında yer alma hakkı kazandı.
ÇEK CUMHURİYETİ: 72 - TÜRKİYE: 80
Salon: Palma Arena
Hakemler: Dubravko Muhviç xx (Hırvatistan), Antonio Coelho xx (Portekiz), Zoran Sutuloviç xx (Karadağ)
Çek Cumhuriyeti: Barton xxx 22, Benda xx 14, Houska, Whitfield xx 6, Welsch x 5, Sokolovsky x 4, Necas xx 3, Benes x, Kraus xx 9, Vrubl xx 9, Starosta, Kremen
Türkiye: Mehmet xxx 16, Hidayet xxx 22, Ersan x 1, Ender xx 6, Kaya xx 7, Engin x, İbrahim xxx 17, Kerem xx 4, Ermal xx 7, Cenk x, Semih x, Hakan x
1. Periyot: 15-28
Devre: 31-46 (Türkiye lehine)
3. Periyot: 49-59
Beş faulle çıkanlar: Houska (Çek Cumhuriyeti), 39.45 Ermal (Türkiye)
kazandık ama umut vermedık ya yıne ıstıkrar yok bı ıyı bı kotuyuz bekledıgım hırsıda goremedım bı rakıbı ısırma her topa baskı yapma yok kendımıze falan gelmedık bence yıne 2 turda aynı tas aynı hamam olucak
ÇEK CUMHURİYETİ: 72 - TÜRKİYE: 80
Maç sonucu.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"