Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 232 sonuç

Konu: Türkiye - Macaristan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

yıldıray sakatmı ya sakat degilse kesin oynaması lazım bide bence servet oynamamalı bu takımda emreyi cagırıyosun(buda yanlıs ama) neden serveti oynatıyosun hiç bisey bilmiyosan denizi stoper oynat onuda kabul etmiyosun cagır kolnden umiti alpayı ikiside servetten iyi oynar

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Hamitle Toraman sakat mı neden oynamıyor ki?Server kabusu hala bitmedi mi?Defansta Hakan Baltayı koyucaksın sol kanata Volkan Yamanı.Kazanmamız gereken maç niye tek forvet çıkıyoruz.Macarların fizikli defansına Hakan Şüküre ihtiyacımız olucak öyle bir futbolcuyu kapanan Maltaya karşı oynatıcaksın 2008e gitmek isteyen Macarlara karşı oynatmıyacaksın şaşılacak şey.Emre Belezoğlu niye oynuyor orda koy oraya canavar gibi oynanayan (bu sene) Ayhanı sağ kanata Hamiti oynat orta sahan daha güzel olur.Ama ara toplar atacak adam lazım bize (Lincoln Alex gibi) ama oda şu anki kadroda yok.Sanki biraz Emre o kadar ama oda formunun en kötü zamanında.Aynı şekilde ne Rüştüsü?Kendi takımında bile yedek oynayan adamı ne diye 11e sokarsın.Bu maç bence bu kadroyla zor.Oyuncuların çok iyi motive olması lazım.Yürekleriyle oynarlarsa çok güzel olur ama sıradan oynarlarsa çoook zor...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

servet geçen maç gol attıya 5 yıl daha banko atık

Halil Altıntop neden oynamıyor? Geçen maç gol attı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Hamit sakatmış :S Sağ kanatta problem yaşayabiliriz ama Mehmet Topuz'a güvenim tam. Nihat'ın kadroda olması sevindirici.Aynı şekilde Gökdeniz'inde bu takım galibiyeti alır Macar'lar karşısında...
    I'm back...

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Halil Altıntop neden oynamıyor? Geçen maç gol attı.

Gol atmasinin disinda cok iyi oynadi,gecen macta takimin en iyisiydi kendisi.Mutlaka ilk 11de olmaliydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Evet Halil kesin oynamalıydı bence Gökhan'ın yerine ama Gökhan'da iyi oynayacaktır...
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

bence kadro iy guveniyorum takimimiza macarlari yenerler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ben kendi adıma halil in olmamasına sevindim bence gecen macta iyi deildi golude zaten kalecinin sırtına carpıp girdi gokhan unal tercihi dogru bence keske umit karanda olsaydı.yıldıray sakatmı bilmiyorum ama oynamasını isterdim yada en azından tümer oynasaydı cok defansif bi takım kurmus bu mac

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Servet-Emre Aşık mı yok artık!

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Servet-Emre Aşık mı yok artık!
    herkes fatih terim emreyi servetin yerine cagirdi diye dusunuyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Servet ve Emre birlikte oynarsa defansımız çok açık verir Emre Servete göre daha iyi bence Emre Servetin yerine oynamalı Hakan Balta'yı takip etmedim hakkında pek bilgim yok ona bişe diyemicem Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ın oynamasıı iyi olur Aurelio'nun milli takımda oynamasına karşıyım ama şuan elimizdekilerin en iyisi onun da oynaması iyi olur.

Nesil
    2006

Avrupa Şampiyonası grup eleme maçında geçtiğimiz cumartesi günü Malta ile 2-2 berabere kalan ve eleştiri oklarının hedefi olan A Milli Takım'da yarınki maç öncesi Fatih Terim ilk 11'de değişikliğe gidiyor.
    Son kararını bu akşamki antrenman sonrası vereceği belirtilen Fatih Terim'in Malta maçı 11'inden sadece Servet ve Emre Belözoğlu'na şans vermesi bekleniyor.
    Sakatlanarak kadrodan çıkartılan Sabri'nin yerine Mehmet Topuz ya da Hamit'e görev vermesi gündemde.

İşte Macaristan maçının muhtemel 11'i:
    Rüştü, Mehmet Topuz (Hamit), Servet, Emre Aşık, Hakan Balta (Deniz) Aurelio, Gökdeniz, Ayhan, Emre Belözoğlu, Nihat, Gökhan ünal.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Emreyi forvet arkasına oynatmaya baslayınca emre cok iyi oynadı dün gece 6 pas izleyen oldumu analiz yaptılar.....

Kaleci hakan arıkan olması lazım.....Rüstüden artık vazgecmemiz lazım..

Sol kanat ayhan olursa süper olur ayhan sol bekete cok yardım ediyor...

Halil oynamaması dogal gecen macta sahada yok gibi idi....Emreye kötü diyorsunuz halil iyi oynadı diyorsunuz halil golden baska hiçbirsey yapmadı..

Deniz barıs sakatlanmıs sol bekte hakan oynarsasüper olur deniz zaten sol bekte dökülürdü.....

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Ayhan'ın Galatasaray'da da milli takımda da işi yok kişilik olarak ve futbol olarak kalitesi düşük daha yanındaki adama bile doğru düzgün top atamıyorken Galatasaray'da :S ağladı sızladı kendini milli takıma da aldırdı helal olsun :S Emre bence fena oynamadı geçen maç gerçi o maçta iyi oynayan pek kimse yoktu o iyi bu kötü demek pek doğru olmaz. Halil'i geçen maçta Ümit Karan'a benzettim topları bencilce kullanıyordu forvetimiz Gökhan-Hakan olmalı bu maç

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

2.golde Rüştü olsa bence çıkar alırdı topu Hakan karar veremedi kaleci dediğin sert çıkar topa ben Rüştü'yü karşı karşıyada hala en iyi kaleci oalrak görüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by aix2 View Post
    Ayhan'ın Galatasaray'da da milli takımda da işi yok kişilik olarak ve futbol olarak kalitesi düşük daha yanındaki adama bile doğru düzgün top atamıyorken Galatasaray'da :S ağladı sızladı kendini milli takıma da aldırdı helal olsun :S Emre bence fena oynamadı geçen maç gerçi o maçta iyi oynayan pek kimse yoktu o iyi bu kötü demek pek doğru olmaz. Halil'i geçen maçta Ümit Karan'a benzettim topları bencilce kullanıyordu forvetimiz Gökhan-Hakan olmalı bu maç
    Ayhan son haftaların en yüksek performans ile oyuncusu Galatasaray'da.Ezbere konuşma, izle ve öğren.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ayhan'a yapılan olumsuz eleştiriler bence yersiz, şuan da altın dönemini yaşıyor gibi birşey.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Ayhan'a yapılan olumsuz eleştiriler bence yersiz, şuan da altın dönemini yaşıyor gibi birşey.
    Kesinlikle cok iyi bir performans sergiliyor yoksa adamı 30 undan sonra kac yıldır cagrılmamısken tutup cagırmazlar

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Fatih Terim'in Hakan Şükür'ü oynatma inadı olmazsa maçı büyük ihtimal kazanırız.Mehmet Topuz,Nihat Kahveci,Gökhan Ünal,Fatih Tekke,Ümit Karan,Koray Avcı,Serdar Kurtuluş gibi isimler neden kadroda yok anlamıyorum.Hatta Uğur Uçar'ı bile alabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya yenilcez yada berabere kalıcaz.Gruptan cıkamıycaz.Fatih Terim emekli olucak...

Bugünkü maç Fatih Terim'in son şansı, futbol hayatı bitebilir bu maçtan alınacak bir kötü sonuç ile...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeneceğiz....

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Farklı galibiyet beklemek yanlış olur.Bu akşam Norveç-Yunanistan maçının da olması kaybettiğimiz şansı tekrar geri getirmemize yardımcı olacak.Norveç'in kazanamaması dışındaki 2 sonuç bizi çok avantajlı duruma getirir.Ama herşeyden önce kendimiz kazanmalıyız..

Bu arada Norveç-Yunanistan maçı 19.00'da başlıyor..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet norveç-yunan macıda önemli.biz ilk kendi işimize bakalım..1-0 olsun bizim olsun..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Muhtemel 11'imiz...

Bu akşam İnönü Stadı'nda saat 20:30'da Macaristan ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Futbol Takımımız'ın 11'i şekillendi. Bu kritik mücadelede Millerimiz'in sahaya şu 11 ile çıkması bekleniyor:
    Hakan, Hamit, Servet, Emre Aşık, İbrahim Üzülmez, Gökdeniz, Aurelio, Ayhan, Tuncay, Nihat ve Gökhan Ünal

12.09.2007
    Kaynak : Sporx.com

Bugün seyircimizle birlikte bu maçı alacağımızı düşünüyorum.. En korktuğum şeylerden biri defansın aksaması umarım bugün defansımız iyi oynar ve bu maçı alırız..

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

hamitin oynamasina sevindim .
    insallah farkli yeneriz

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Mehmet Topuzu neden kadroya almıyor bu adam anlamıyorum.Anadolu takımında oynamak suç mu?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Güzel Hamit'ten fayda sağlayabiliriz bu maç

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Buyuk duayen efsane t.direktor baziLarinin deyimiyLe imparator fatih terim takimi 2-2-2-2-2 sekLinde cikarirsa yine acik ve net maci aLamayiz ! boyLe bir taktik yeryuzunde yoq nasi buLmus bunu bu adam anLamiyorum bu oyuncuLar taktiksiz macaristani yenecek gucte

Emre Asik kadroya cagriLiyor ise bak bu ne bicim hocaLik sen miLli takim hocasinin klub hocasi deiL galatasarayin yoLladigi bir oyuncuyu usteLik 33 mu ne olmus yasi ligde maca cikmamis kondisyonsuz idmansiz bir adami uLusal takima cagiriyorsun cagir 23 yasinda genc birini hicmi adam yoq emre asiktan baska en azindan formda birini cagir be adam

ama sende suc yoq tabi bu uLke oyle insanLari harcadiki hakan sukure zorla rekor kirdirdiLar e birak artik su turk futboLunun yakasini rezil haldesin adim atcak haLin yoq Turkiyemi izlerken utaniyorum ya koskoca Turkiye 36 yasindaki forveti oynatiyor sanki biz moldova san marino tarzi takimizda tek bir yildizimiz var yahu koy Gokhan unaL i oynasin adam Umut var adam formda miLli takima oyuncu neye gore cagriLiyo neye gore sahaya suruLuyo !

Ibrahim uzuLmez hakan sukur emre sabri bunLarin ne isi war ya emre asik fln oLdu olacak bari sergen bulent korkmaz tolunay ogun fln da cagir hay aLlam ya senoL gunesi karizmasi yoq die koLay takimlarla oynadik sans eseri dunya kupasinda 3.olduk diyen istanbuL basini simdi nerdesiniz !! 400 bin nufusLu futboL ozurlusu maLtayi yenemiyoruz bosnayi yenemiyoruz iyi o zaman norvec danimarka cek cumhuriyeti rusya tarzi bizim gucteki takimLarla hic maca cikmayaLim o zmn hele hele brezilya aLmanya ingiLtere fransa gelirse 4-5 0 a razi oLalim

22 yasindayim kendimi biLdim bileli hakan sukur oynuyor rekoru kirdi kirdi ama ortaLamada 8. sirada ancak SImdi hakana veriLen sans ona taninan sabir Fatih Tekke Oktay gibi oyunculara taninsa 200 kusur deil 300 den fazLa atarLardi ama yoq haKANsiz oLmaz adiL ol birazda volkan yaman serdar ozkan gokhan unal mehmet topuz gbileri oynat emre gibi gobek yapanLari deil !

Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri