Kimi en doğru olanı yaptı, Hamilton da yakında doğru yolu görecektir.
Konudan da sapmaya başladık, ilkokul çocukları gibi kavga etmeye başlarız birazdan benimki iyi, hayır benimki iyi diye.![]()
Kimi en doğru olanı yaptı, Hamilton da yakında doğru yolu görecektir.
Konudan da sapmaya başladık, ilkokul çocukları gibi kavga etmeye başlarız birazdan benimki iyi, hayır benimki iyi diye.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
McLareN'i durdurabilirsiniz ama pilotlarını asla![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
McLaren`i sevmem,zaten aldiklari ceza da adil bence.Iyi olmus![]()
Sen ne anlarsın F1'den![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Baran bırak yalandan tartışma yaratma
Neyse görecez bakalım Ferrari ne yapacak.
PiLotLarın puanLarı da siLinmeLiydi.Sonuçta onLarda eLde ediLen veriLer sayesinde yarışLarı kazandıLar.Yani toptan götürü oLmaLıydıAma bu da iyi sonuç.En azından geLecek yıLLar için akıLLanırLar beLki.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ne akıllanması Hayrettin ağabey, adamlar bilgileri aldılarsa Ferrarinin bunda eksik yanı yokki.Sadece benim elimdeki bilgiyi sende almışsın.Sen bu bilgiden faydalanıp daha iyi yerlere getirdiysen suç bende.Ben de demekki o bilgileri kullanacak akıl/mantık/zeka yok.Sende varki sen onları değerlendirmişsin.
Ben olaya bu yönden bakıyorum.