Tebrikler Cumhur iyi başlamışsın.
Tebrikler Cumhur iyi başlamışsın.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
PRM 2. Hafta
PRM 3. Hafta
Puan Durumu
![]()
Guzel baslamissin da transferler de cok gereksiz paralar harcamissin
tebrıkler Cumhur iyi başlamışsın
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Tebrikler iyi baslamissin insallah boyle devam eder//
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Süpersin açıkçası beklemiyordum böyle.
Hehe.Hedefim ilk sezonda şampiyonluk.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Devamı geliyooooor...
PRM 4. Hafta
PRM 5. Hafta
Puan Durumu
Carling Cup
![]()
City şampiyon olacak inşallah.![]()
5'te 5 yapmışsın.Başarılarının devamı dileğim ile.
Hangi skin'le oynuyorsun bu arada?
True Colors adlı bir skinin grafiklerinde ve fontunda değişiklik yaptım ve maçlara tam ekran özelliği ekledim.![]()
![]()
Tebrikler çok iyisin.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
tebrikler Cumhur
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
bi kisi de su kariyerlerden birinde iverseni almasa![]()
Açıkçası transferlerini beğenmedim, başarılar.
kazik yemisin![]()
![]()
premier Ligde 5'te 5 Hmm cok GüseLL.. Devamını DılerımanCak David Nugent , Kameni Bu 2 transferın sacma bence. kaLecın Zaten Cok guzel. ıKısıne verdıgın parayla Cok ıyı bır santrafor alabılırdın. eğer Santrafor alacaKsan emiLe mpenza'yı tavsiye ederim
Ba$arıLar
![]()
çok iyi gidiyorsun Cumhur Başarılar...
cok iyi gidiyor ama daha iyi transferler olabilirdi neyse transfer parasi da artik sampiyon olunca karsilanir
Kazık yemediğime emin olabilirsiniz. İkisi de iyi performanslar sergileyecek. Her şeye rağmen transferlerimin arkasındayım Ayrıca. Son maçlarda sakatlıkları sebebiyle Isaksson ve Kameni dönüşümlü oynadılar...
Yeni maçları bekliyorum.Başarılarının devamı dileğim ile.
Böyle şans olur mu ya! West Ham maçında 1-0 öne geçiyorum. Binbir kesin gol kaçırıyorum. İlk ataklarında kornerden gol atıyorlar. Ben yine tonla gol kaçırıyorum. Yine geliyorlar ve yine atıyorlar. Bir daha gelip 3-1 yapıyorlar. Böyle şans olur mu yahu! İzninizle, bu konu altında daha doğru transferlerle yeniden başlayacağım... Transferlerim yakında sizlerle...
(Not: Takımım Marsilya olacak)
Ayıpsın Cumhur bekliyoruz yeni transferlerini.
kapanıcak mı konu yanii bu kadar kolay mı pes ettin?
Kapanmayacak. FB ile yeni oyuna başladım.Onu yazacağım.
Çok iyi başladım. Okul sebebiyle çok aktif olamayacağım demiştim!
Yeni maçları bekliyorum
maçları bekliyorum.....
Gelenler:
Gidenler:
Güncel yama ile oynuyorum...
Başarılar..Sanırım bu sene sende OKS'ye hazırlanıyorsun..Başarılar her alanda..![]()
Evet ben de OKS'ye hazırlanıyorum.Rakibime başarılar.
![]()
Ucuza satmışın oyuncularını.