Galatasaray kazanacaktır..
Bu maçta Lincoln ve Nonda'nın gösterecekleri performans önemli.Bu arada bu sezon ilk defa seyredeceğim Galatasaray'ı bu maçta..
Galatasaray kazanacaktır..
Bu maçta Lincoln ve Nonda'nın gösterecekleri performans önemli.Bu arada bu sezon ilk defa seyredeceğim Galatasaray'ı bu maçta..
Maçı alırız.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bu maci alacagiz.Hemde zorlanmadan..!
Tahmini skor : 3-0,4-1
Galatasaray favori.Beraberlik de kötü sonuç değil...
Berabere kalacağız gibi geliyor bana, ikinci maçta fark bile atabiliriz..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
İsvicrede Yasayan Türklerin Maç hakkında düsünceleri !!!
Burada Sion`un haftasonunda 7-0`lik galibiyetinden ve bundan bir kac hafta önce Zürich`e kendi evinde 5-0 yenilmesinden cok bahsediliyor. Sunu söyleyebilirim; iki macida ölcü olarak sayamayiz. Zürich`e kendi evinde yenildikleri macta takimin yarisi sakat veya cezaliydi. Haftasonunda galip geldikleri macta bir, iki, üc diye siralarsak ligleri rakip ücüncü lig takimiydi. Yani Türkiye`de bu TFF 2. lig oluyor (gecen sene 2. lig B kategorisi).
Sion`un bizden cok cekindigi kesin bir sey. Isvicre basininda Isvicre takimlarindan en zorlu kurayi Sion`un cektigi yazildi. Ayrica 1997`de hedef mutlak Sampiyonlar ligi deyip bir cok transfer yapilmasina ragmen ön elemede her iki mactada bizden feci bir sekilde tokatlandirildiklari akillarda.
O zamandan bu zamana cok seyler degisti. O zamanlar Sion Isvicre liginde her sene sampiyonluga oynayabilecek takima sahipti. 2003`de maddi durumlardan dolayi Sion takimi yine ligleri bir, iki, üc diye siralarsak Isvicre futbol federasyonu tarafindan ücüncü lige gönderildi. Bu karari Sion kulübü kabul etmedi ve uzun süren mahkeme savaslarindan sonra 2003-2004 sezonuna 3 ay gecikmeyle Isvicre ikinci liginde basladilar. Isvicre federasyonu mahkemeden cikan karardan dolayi mecburen takim sayisini o sezon 19`a cikartip Sion icin yogun gecen bir mac programiyla o sezon lig 19 takimla tamamlandi. Baskanlari Constantin teknik direktör kovmakla meshurdur. Gecen sene lige yeni cikmis bir takim olmasina ragmen Sion hemen hemen her hafta üst siralarda yerini aldi. Ama buna ragmen bir kac kötü sonuctan sonra devamli teknik direktörler kovuldu. Yanlisim yoksa gecen sene tam 4 degisik teknik adamla calistilar. Ayrica baskanlari baska ters hareketlerinden dolayi Isvicre`de ona kötü adam gözüyle bakilmasina sebeb oldu. Örnegin bir kac sene önce bir kupa macinda hakemi dövdügü icin bir cok kisinin antipatisini kazanmis oldu. Bundan dolayida mahkeme tarafindan cezalandirildi. Ama su da bir gercek; ne Sion Constantin`siz yapabilir ne de Constantin Sion`suz.
Takimin en etkili isimleri bana göre Saborio, Obradovic, Beto ve Wicky.
Biz biz olalim, rakibi kücümsemeyelim her iki mactada galip gelip turu atlayacagimiza inaniyorum.
Yahu arkadaşlar yapmayın!!
Rakip Sion (=
Yine mi felç olacak Türk futbolu bu takıma karşıda tur geçilmezse kimse bişe demesin.Herkes alsın çantasını gitsin..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
bu macta kilit oyuncu servet mac berabereyken falan bi hata yapip gol yersek isimiz zora girer lincoln nonda falan kilit degil hersey servette bitiyor![]()
3-1 alırız alamazsak ayıp zaten
Galatasaray rahat kazanır diyorum.Kazanamasa bile İstanbul'da rahat kazanır.
en az 2-0 bekliyorum
Arkadaslar bunu ATV AVRUPA gosterecekmi ? bilginiz varmi?
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Sion'a zorlanmayız heraldeBu maçı da rahat kazanırız Sion maçına Konya maçındaki kadroya Servet'in yerine Bouzid'i koyarsak daha iyi olur Servet'in nerede ne yapacağı belli değil.
Galatasaray 3:0 kazanır diye düşünüyorum
Atv göstercek maçı..Saati de ya 21.30 yada 21.15 olmalı...
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
bence galatasaray kesin gol yiyecektir ama gs nin kalitesinde bi takim degil o yuzden 1-2 1-3 gibi skorlar bekliyorum
Yolun açık olsun Galatasaray.Türkiye arkanda.
FM Gazetesi
Galatasaray rahat kazanıcaktır bence başarılar...
mac 21.15 basliyacak. daha demin bakkaldan geldim, hersey hazir. Artik mac basalayana kadar Kavak Yellerine bakacagim.
Bu Aksam Galatasaray küllerinden yeniden dogacak. Bu yil Uefa'da i-d-d-a-a-l-i-y-i-z!!!
İlk 11
1. Orkun
2. Uğur
3. Song
4. Servet
5. Volkan
6. Carrusca
7. Lincoln
8. Linderoth
9. Hasan
10. Hakan Şükür
11. Nonda
Galatasaray zorlanmaz.. 4 atar inşallah..
Galatasaray'ımıza başarılar. İnşallah galibiyetle ayrılacağız.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
fenerbahceli olarak basarılar diliyorum galatasaraya turu rahat geceriz bence
1-0 oldu yahu dk:7...
Golü yedik.Geçmiş olsunAma daha erken
![]()
Gol dk7 ...
Haydaaaa........