Yine tek forvet takıma forvet alınıyor kendi sahamızdaki maçta tek forvet oynuyoruz...
Diatta oynamalı bence . Marsilya maçında son dakikalara kadar iyi oynadı ve topu oyuna çok iyi sokuyor.
Hadi bakalım yine maçtayız da artık galibiyet yüzü görmek istiyoruz taraftar olarak ..![]()
Kendi sahamıza tek forvet çıkmayız artık..:S
3 maçtır gol atamıyoruz ve hala tek forvet olacağına inanmak istemiyorum.Umarım da öyle olmaz.
tek forvet oynanıcaksa iş zor denizli 10 kişi defans yapar çünkü...
Bize sol bek lazım artık İ.Üzülmez yoruldu 10günde 3maç kaldıramıyor bek olduğu bindirmeler vs.. maçlarda da belli oluyor zaten... Denizlispor maçında da gözükecektir... Tek forvet ile başlarsak zor işimiz karşı takım çok savunma yapıcak çünkü...
Besıktas gol atmakta sıkıntı cekiyor..Buna ragmen tek forvet cıkıyor aynı bizim ordu gibi..Besıktasın her macı kısır gecer..Artık denizliyede 2 gol atamassa![]()
Yalnız biz tek forvet oynamıyoruz.Delgado forvet tarzı oynuyor.Alex gibi.
So what?
Saike
Besiktas alir bu maci. Marsilya macinda alinan sonuctan sonra kendi taraftari onunde kazanmak zorunda zaten.
Enazından besiktas artık 2 gol atmalı...
BEŞİKTAŞ:
Hakan
İbrahim Kaş
İbrahim Toraman
Diatta
İbrahim Üzülmez
Mehmet Y.
Cisse
Serdar Kurtuluş
Tello
Bobo
Nobre
DENİZLİSPOR:
Souleymanou
Bülent
Kratochvil
Allyson
C. Alberto
Zafer
Fatih
Yusuf
Caner
Abraham
Selahattin
So what?
Saike
Çift forvet çıkıyoruz demek ki.. İlk dakikalarda gol bulursak maç çok daha kolay geçer..
bence gayet iyi bir 11 çıkarmış Ertugrul Hoca..
Serdar Özkan'ın olmaması güzel, havaya giren oyunculara bir yeni bir zincir eklenmişti çünkü..
Beşiktaş kazanacaktır..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Kadro iyi, sonunda 4-4-2 var. Ancak Kurtulus simdi yedeklerle top donduruyor, baska bir kaynakta Ozkan 11de deniyor, nedir ya?
Ulan dershane diye gidemedik maca ama hadi bakalim.
Serdar Özkan 11de benim başka sitede gördüğüm
İlk 11 ler az önce açıklandı ve Beşiktaşın İlk 11'i
1. Hakan
2. İbrahim Kaş
3. İbrahim Toraman
4. Diatta
5. İbrahim Üzülmez
6. Mehmet Yozgatlı
7. Cisse
8. Serdar Özkan
9. Tello
10. Bobo
11. Nobre
YeDEkler
12. Atilla
13. Serdar Kurtuluş
14. Koray
15. Delgado
16. Higuain
17. İbrahim Akın
18. Gökhan Zan
Ne guzel Kurtulus'u onliberoda gorecektik be.
LİG TV' şimdi ilk11'i söyledi
Hakan
Kaş,Diatta,Toraman,Üzülmez
Cisse
Yozgatlı,Tello
Serdar Özkan
Bobo,Nobre
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bakalım bol gollü maç olacakmı..Bence Besıktas 3 gol üzeri atacak
tamam kadroları gördüm şimdi besiktas kazanır diyorum..
M.Yozgatlı nın 11 de olmasına sevindim...
Maç başladı.İki takımada başarılar...
beşiktaş alır...
Maç Başladı.. Haydi Beşiktaş..
Saldırsana Saldırsana Sladısana Karakartal Bizim İçin Kupaları Kaldırsana Karakartal....
6' Beşiktaş baskılı başladı... Denizlispor kendi yarı sahasında kabul ediyor oyunu ilk dakikalarda...
denizlispor gol attı fatih dakika 6...