Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 74 sonuç

Konu: [TSL] Bursaspor Araştırması 2008

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Sercan Yildirim "Wonkerkid"i hak etmeye basladi. ligde yine atti.

Bu gidisle bu yil en az 10 gol atar gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Volkan Şen seyrettiğim kadarıyla geleceği çok parlak bir oyuncu. Bileklerine çok hakim son maçta Mehmet Topuzu yatırıp kaldırdı. "Bakkala" gönderdi. Ayağında çok top tuttuğu doğru ca' sı en az 95 olur 80 çok az. Zaten kriterlere göre bu adam 80 ca alamaz. Mustafa Sarp geçen sene Mehmet Eren, İlhan Özbay ve Orkun' la birlikte Erciyesspor' un en etkili ismiydi. Bu sezonda performansını sürdürüyor. Çok güçlü bir orta saha oyuncusu. Olay Tv' de bir programda izlemiştim çok da muhabbet bir kişi. Dengeli de bir oyuncu.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

geçenki kayseri-bursa maçında beğendiğin en iyi kişi volkan şendi az sayıdaki bursasporun her pozisyonunda o vardı iyi bir oyuncu olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

lig tv yanlis yazmis o zaman...

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Sercan Yildirim -9 PA ve Fatih Kurtulus -8 PA hak etmiyor mu sizce?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hakediyor da bu araştırma şefine sorulması gereken birşey. Coşkun dediğin gibi ayarladı onları.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Su arastirma sefi dediginiz Head Researcher mu oluyo? Degistirelim onu bitsin ya SI'a topluca bi mektup bi sey yollasaniza bu imza kampanyasi falan. Olmuyo bu is bole... Daha adamin UEFA icin yazdigi yazilarda hayir yok orda bile yanlis yanlis bilgiler yazip cizip duruyo.... Gerci benim bunlari anlatmama gerek yok herkez heseyin farkinda olmali artik ama kimse gelip SI'in resmi forumunda bisey demiyo orada 2-3 kisi kaliyoz SI da ne yapiyo bu deliler deyip geciyor...

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Su arastirma sefi dediginiz Head Researcher mu oluyo? Degistirelim onu bitsin ya SI'a topluca bi mektup bi sey yollasaniza bu imza kampanyasi falan. Olmuyo bu is bole... Daha adamin UEFA icin yazdigi yazilarda hayir yok orda bile yanlis yanlis bilgiler yazip cizip duruyo.... Gerci benim bunlari anlatmama gerek yok herkez heseyin farkinda olmali artik ama kimse gelip SI'in resmi forumunda bisey demiyo orada 2-3 kisi kaliyoz SI da ne yapiyo bu deliler deyip geciyor...

evet bu işe kafa ormaya başlayıp pndan sonra asıl sorun nedir diye düşünmeye başlayınca ..anlıyosunuz ki asıl sorun tüm yapıp edilenlerin ilgisiz bir türker tozar yüzünden boşa gitme korkusudur.

zamanında peluk olsun deza olsun az söylemediler hatta ben oturum 2 sayfa yazı yazdım ...tüm ekip şefleri ve araştırmacılar bir araya toplanıp birlikte bir şeylr yapsınlar dedikte biz tabi daha o kadar etkili değiliz..ama sende katıl aramıza dostum...kamuoyu oluşr belki..

ama SI nin forumuna katılıpta oralarda birbirimizi çekiştirmenin de çok faydası olmayacaktır. yapılacaksa bişey topluca başvurulur..ama anladığım kadarıyla herkes bizim gibi düşünmüyor dostum menun olan bir gurupta varki fazla ses çıkmıyor...

türker tozar gider yaparız perpetua yı ekip şefi bazı fikirlerine katılmasakta en azından yazdıklarımıza bir cevap verir anlının akıylada yapar bu işi ömer türkerden debinkat iyi yapar ....

burası çok alakalı bir yer değil bu konuda yazışmak için yazdıklarına destek olmak için yazmak zorunda kaldım..ama genel tartuışmalar bölümünde bu konuda fikirlerini söyleyen bizimle aynı düşüncede olan bi çok arkadaşımız mevcut licentie ...
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

coşkun kardeşim mustafa sarpın 13 te 13 yapmasını şöyle önemsiyorum..bir kere sürekli oynayan bir oyuncunun bazı özellikleri olması gerek mesela...sürekli oynayan bir oyuncu fizik gücü iyi demektir..fazla kart görmediği için centilmen demektir istikrarlı demektir..vs.vs.vs.

gerçekten mustafa bu yıl harika

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Volkan Sen'de ankaraspor macinda bayaa etkilidi. Sercan Yildirim güzel oynadi, ayrica 2 kere sagdan 3 kisiye gecip tehlikeli geldi.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Evet öyle Sercan kıvrak fakat,rakibin defansı arasında eziliyor çok,fizik gücü düşük. Volkanda sol kanatta etkiliydi. İyi bindirmeler yaptı.
    Sercanin dribllingi, hizi ve teknigi iyi. Fizik acidan kendini gelistirmeli.

Gelecekyil Galatasarayda görmek isterim

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

yok yok, bu Sercan gelecek yil avrupada oynayacak..

Ca:115
    Pa:-9 yada -10

Dribbling'i en az 13 olmalidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ayrıca Bursaspor Kolombiyalı orta saha oyuncuları Macnelly Torres ve Johnnier Montano ile Perulu forvet Miguel Mostto`nun Antalya kampına katılması bekleniyor.

Johnnier Montano hakkında sizlere biraz bilgi veriyim arkadaşlar. Eğer Bursaspora gelirse süper olur . Genç ve iyi bir futbolcu. 14.01.1983 Cali(Colombia)doğumlu.23 yasında, 5 defa milli olmuş 1 golu var. Orta saha da onuyor en iyi mevkisi ofansif orta saha arkadaşlar,yani 2 forvetin arkası. Arjantin,katar,italya ,peru gibi liglerde topkoşturdu. Eğer Bursasporumuza gelirse Türkiyide eklenecek.

En iyi özellikleri tekniği,top sürmesi,özel yeteneği. Eğer gelirse taraftarı çok coşturacak. Ek olarak iyi orta açıyor iyi penaltı ve iyi şutlar çekiyor. Artık gelirse siz ozaman görün...süperr,süperr
    Montano CM 99-00 versiyonunda oyunun en çok gelecek vaat eden yeteneğiydi. Ama sonraki versiyonlarda düşürülmüştü. Mental açıdan zayıf olduğunu duymuştum.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

sercanı dün izledim gerçekten baya yetenekli birisi güzel adam geçiyor

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Sizlere Sercan ile Volkanın profillerini koyuyurum. 8.0.3 de olacak. Burada düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

Volkan Şen

Sercan Yıldırım

GS karsisinda ilk defa izleme sansi buldum Sercan´i. Yetenekli bir genc. Bir mactan sonra hemen pek dogru fikir sahibi olamazsiniz, ama yine de gözlemledigim birkac seyi yaziyorum.

Adam gecme özelligi var Sercan´in. Bunu hizi ve hizlanmasiyla yapiyor. Topu iyi sürebilmesi ve teknigi de buna katki sagliyor. Coskun, Acc. ve Pace verileri iyi bence, belki Acc. 1 puan yukari, Pace 1 puan asaga cakilebilinir. Ilk metrelerde geciyor karsisindakini. Dribbling ve Technique bence dogru.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Şu jonnier Montona bir zamanLar Parmada oynayan eLeman sanırım. Çok hızLı ve teknik bir oyuncu.

Birde anLamadığım Sercan her iki ayağınıda mı kuLLanıyor
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Şu jonnier Montona bir zamanLar Parmada oynayan eLeman sanırım. Çok hızLı ve teknik bir oyuncu.

Birde anLamadığım Sercan her iki ayağınıda mı kuLLanıyor
    Hayır.

Sercan Yıldırım;

Right Foot = 20
    Left Foot = 0

Volkan Şen; iki ayağını birden kullanabiliyor.

Right Foot = 20
    Left Foot = 20

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Genç takımdan Selcan Pekkanlı A takıma yükseltildi.

kaynak: http://www.goal.com/tr/Articolo.aspx?ContenutoId=529706

Ayrıca tüm takımların su ana kadar yaptıkları transferlerde var her baslıga koymayım burdan görülür heralde

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Sercan Yildirim'in sol ayak mesela 7 olabilir. ayrica Flair'i 12 ve Movement'i 11 olabilir. Deza'nin dedigi gibi pace'yi 1 rakam indirip, acceleration'u 1 rakam cikarta biliriz. Ca: 115 olarak girilebilir.

Fatih Serkan Kurtulus'un profili'nide hazirlaya bilirmisin?

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Selcanı girmiştim zaten.Aslında Sercan Yıldırımada sol ayak ekliyebilieriz biraz.
    Sevgili Coşkun Volkan ve Sercan' ı mını edıtorde yapıp buraya koymuşsun. Öncelikle ellerine sağlık ama dikkatimi çeken bir şey var. Volkan' ı bazı maçlarda izledim ama Sercan' ı tam olarak izleme şansım olmadı. Senın yaptığından anladığım kadarıyla bu arkadaşlarımız hızlı oyuncular. Acc' leri 16-15 olurken agilty leri neden bu kadar düşük? Çok hızlı bir oyuncu aynı zamanda hızı kadar olmasa da az çok çeviktir. Mantıken böyledir. Bazı oyuncular için anlarım mesela Mehmet ERen 187 boylarında uzun bacaklarıyla iyi hızlanıyor ama vücudu ağır o kadar çevik değil. Bu arkadaşların ne sıkıntısı var da çevik değiller. Şimdiden teşekkürler.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Zuniga Yares Bursaspor'da

Bursaspor İkinci Başkanı Osman Çelik, Perulu forvet oyuncusu Ysrael Zuniga Yares ile her konuda anlaştıklarını bildirdi.

Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, teknik heyetin raporu doğrultusunda, sıkıntı çekilen bölgeler için yerli ve yabancı oyuncu transferi konusunda gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Bir süredir görüştükleri Zuniga ile tüm pürüzleri giderdiklerini anlatan Çelik, "Perulu oyuncuyla her konuda anlaştık. Zuniga'ya resmi sözleşme imzalatmak için ülkesinden evrak bekliyoruz. Evrak, iki ülke arasındaki saat farkı nedeniyle gecikti. Sanıyorum bugün yarın gerekli evrak gelir" diye konuştu.
    Çelik, orta saha için düşündükleri Kolombiyalı Johnnier Montano konusunda da kendilerinin dışında gelişmeler olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:
    "Montano ile yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlandı. Bizim açımızdan transferi konusunda bir sıkıntımız yok. Kendi kulübüyle ilgili sıkıntısı var. Sözleşmesini fesh ettikten sonra menajeriyle birlikte Bursa'ya gelecek. Bu akşam veya yarına kadar bize haber vereceklerini bildirdiler."
    Bursa'ya gelerek takımla birlikte çalışmalara başlayan Jason Lee'nin gönderilip gönderilmeyeceği yönündeki soruya ise Çelik, "Öncelikle Jason çalışmalara geç katıldığı için kendisi hakkında rapor tutturduk. Durumu daha sonra netlik kazanacak. Bu oyuncunun eski kulübünün yetiştirme bedeli talebi vardı. Ancak, sözleşmesi kulüp tarafından fesh edildiği için böyle bir haklarının olmadığını öğrendik" yanıtını verdi.
    Çelik, "Bursasporlu oyunculara transfer teklifleri var mı?" sorusu üzerine, "Evet var, ama biz geri çeviriyoruz. Biz gelecek sezon çok daha fazla başarılı olacak bir takım oluşturmak istiyoruz. Bunu da futbolcu satarak gerçekleştiremeyiz. Örneğin İbrahim Dağaşan'ı isteyen takımlar vardı, ama teknik heyet satılmamasını istedi" değerlendirmesinde bulundu.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu zuniga bir araLar İngiLterede Coventry de oynayan Zuniga mı ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kardeşim Eren için iki ayağını da iyi kullanıyor yazmışsın, olabilir. Ancak ikisine de 20 vermek doğru değil. Asıl hangi ayağını kullanıyorsa 20 verelim, diğerine de 15 verelim bence.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Kardeşim Eren için iki ayağını da iyi kullanıyor yazmışsın, olabilir. Ancak ikisine de 20 vermek doğru değil. Asıl hangi ayağını kullanıyorsa 20 verelim, diğerine de 15 verelim bence.
    İkisinede 20 verilmiş bir adam denk gelmişti bi kere.. Çok şaşırdım.. 19 - 20 olsa yine bir derece neysede bi frikik olsa adam iki ayağıylada atabilecek demekki çok interesting

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Genc oyuncularin PA'leri 20-21 yasina kadar bence eksi seviyelerde ayarlanmali neredeys tum dunya'da bole degil mi? Mesela bi Manchester United'da oynayan ve bu oyunculardan yasca buyuk olan Nani ve Anderson'a bile eksi verilirken onlara kesin PA vermek bana dogru gelmiyor. Mesela 165 verilen Sercan'a -9 PA, Fatih Kurtulus , Volakan Sen, ve Eren Albayrak gibi 145 verilenlere -8 PA cunku bu oyuncular halen cok gencler zanedilenden daha iyi ya da daha kotu de olabilirler eksi PA'lerin de amaci zaten bu olasiliklari yansitmak degilo mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Bende o kadar ayni PA'de gorunce bi gariplik tahmin etmistim. Calismalarin cok iyi gorunuyor yamayi sabirsizlikla bekliyorum hadi hayirlisi sana da kolay gelsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Coskun abi:

Sercanin ca'si 115 olmasinda israrliyim
    Ayrica Fatih Serkan Kurtulus'unun profilini hazirlaya bilirmisin?

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Oyunda adi Serkan mi yoksa Fatih mi olucak yani full adi Fatih Serkan Kurtulus'da hani profilde basta gozuken ad olarak?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kanka kusra bakma ama Egemen bence çok fazla.

Max. 120 olur diyorum ben Egemen için.

Kesilen 8 puanın 1-2 si Eser'e.Yenal'a,Volkan Şen'e,Yavuz'a falan dağıtılabilir diye düşünüyorum.

Egemen'in ben bu kadar yüksek değer alacağını sanmıyorum ama patron sensin

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Egemen bence iyi daha az olması kötü olur.Bence ulusal takımda yer alması gereken bir oyuncu

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Ömer Aysan bence 2-3 puan ca daha eklenebilir.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri