Es Es'de Sergen Sov basladi
Es Es'de Sergen Sov basladi
Erciyes 1-0 Karşıyaka
Dakika 2 Ömer Közen.
İlk yarı sonucu
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kocaeli cikisa gecti insallah devam eder dunku mac ilk yari atak bakimindan iyi gecti ama ikinci yari kisirdi.Bakalim Kocaeli insallah boyle devam eder.Kac senedir galatasaray maci izleyemiyom.
Erciyes 1-2 Karşıyaka
DK-2 ÖMER
DK 47 ve 58 Özgür Karakaya
Dakika 77 maç devam ediyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Karşıyaka'ya bak be helal olsun.
Eskişehirspor deplasmanda yenmiş hemde, Sergen göstermiş kendini...
Dakika 90 Köksal Yedek ve 2-2 sona erdi...
Erciyes'e iddaa da bi daha veren ...
Sergen bu hafta klasını konuşturdu.Bence Sergen Eskişehir'i süper lige taşır![]()
Sergen'i bana sorun
Canlı izledim Sergen'i maç boyunca 3 şey yaptı,
1- Frikikten gönderdi kaleci kucağına gelen topu içeri aldı
2- Yine Frikik yolladı kaleci son anda çıkardı
3- Yine Frikik yolladı (35-40mt)'den kaleci seyretti.
Ve SERGEN oyundan çıktı
Saha içinde hiç görmedim, kıpırdamadan oynadı.Sadece 3 tane frikik attı o da yetti![]()
Bence 1-2 hafta sonra slar kendini dicem ama Murat arkadaşımın dediğigibi yerindne kıpırdamıyomuş zaten salmış frikikler olmasa demek...
Antalyaspor-Kartalspor maçında Antalya daha iyi oynadı.Kartalspor üç defa geldi biri gol oldu.Son dakikalarda Antalya kaleciye takıldı ve Uğur Kavuk'un frikiki direkten döndü.Ufuk Ateş ikinci yarıda boş kaleye top atamadı.
Bu arada hakem çok berbattı.Antalyaspor'un gollük dört pozisyonu ofsayt diyerek kesti ve hiç biri ofsayt değildi.
Eeeee boşu boşuna Sergen attı şampiyonluk geldi demediler![]()