Berabere biter gibime geliyor.
Berabere biter gibime geliyor.
Berabere biter ama Gs'ninde alma ihtimali büyük.
Kayserispor akıllı oynarsa çok rahat kazanır.
Tanıdığım herkes berabere veya Kayseri diyor ama ben inanıyorum 4-2 alıcaz maçı...
Galatasaray güle oynaya kazanır.
Kayserispor ligin güçlü ekiplerinden.Evinde bu maçı alırlar...
formdayız iyide oynuyoruz bu maçıda alrız
-------------Orkun-------------
Ugur--Servet--Song----Hakan Balta
Baris-------Linderoth-----Arda
------------Lincoln--------
--------Ümit------Nonda---------
Böyle bir kadro ile cikarsak maci rahat aliriz,kanimca farkta gelir.
KA-ZA-NA-CA-GIZ. 2 gol farkiyla..
Galatasaraylılar ligin zorlu deplasmanlan maçlarından birinde bu kadar rahatsa demekki bildikleri bir şey var..
Halbuki bu sezon her maç kolay değil ligte.Bu Galatasaray için işlemiyor anlaşılan..
So what?
Saike
denildigi kadar kolay olması ilk 10dk da gelecek golle olur yoksa basa bas olur ama alırız
Galatasaray, yarın deplasmanda karşılaşacağı Kayserispor maçı için bugün öğle saatlerinde Kayseri'ye gitti. Sarı-Kırmızılı takımın kafilesine sakatlığı devam etmesine rağmen oynayıp oynamayacağı belli olmayan Lincoln'de dahil edildi. Galatasaray'da sakatlıkları devam eden Sabri, Okan Buruk ve ameliyat olan Ayhan Akman kadroda yer almadı
ADNAN SEZGİN: "KAZANMAK İSTİYORUZ"
Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Kayseri deplasmanından üç puanla dönmek istediklerini belirtti.UEFA Kupası'nda Sion ile oynanan karşılaşmanın geride kaldığını ifade eden Sezgin, "Bu maçı unuttuk. Artık yarın Kayserispor ile oynayacağımız maça konsantre olduk. Bu maçı kazanarak ligde iyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.
Öte yandan, Adnan Sezgin, Sion Kulubü yetkililerinin kendilerine faks çekerek, Ali Sami Yen Stadı'nda çok iyi ağırlandıklarını ve kendilerine kupada başarılar dilediklerinide sözlerine ekledi.
Kaynak : İHA
Aslan da Lincoln sevinci
Turkcell Süper Lig in lideri Galatasaray, yarın deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı karşılaşma için Kayseri ye gitti.
Sarı-kırmızılılar, Florya Metin Oktay Tesislerinde gerçekleştirdikleri basına kapalı antrenmanın ardından, Atatürk Havalimanından Kayseri ye hareket etti.
Galatasaray da sakatlığı geçen Lincoln bugün yapılan antrenmana da katıldı, maç kafilesine de dahil edildi. Hafif sakatlığı bulunan Hakan Şükür de maç kadrosuna alınırken, sakatlıkları bulunan Ayhan, Sabri ve Okan kadroda yer almadı.
kaynak: ligtv.com.tr
Lincoln oynuyor..Kalli Sion maçındaki ilk onbiri sahaya sürecekmiş volkan yerine hakan
Şükür yerine forvette Nonda varmış...Şükürün parmagında sorun varmış...Bu nonda sahada ortsahada oynuyor sanki..Mesela hiç ilerde görmüyorum hep ortsahaya gelip top alıyor bu davranısını sevdim..
İlkOnbir Büyük ihtimal böyle olacakmış........
-------------Orkun-------------
Ugur--Servet--Song----Hakan Balta
Baris-------Linderoth-----Arda
------------Lincoln--------
--------Ümit------Nonda---------
Baranın istedigi kadro olacakmış yarın..Sanırım bu kadroya kimse itiraz etmez..
Balta yerine Yaman olsaydı iyi olurdu.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Volkan Yaman'ı dinlendircekmiş galiba.
Kadro güzel, ilerleyen dakikalarda Ayhan oyuna girebilir. Nonda'dan yine gol bekliyorum..
Maçı kazanacağımızı düşünüyorum.![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Tarık kardeş ayhan en az 6 hafta sahalardan uzak kalacakmış..kalli açıkladı![]()
Bu gelişmeyi bilmiyordum, kötü oldum şimdi..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
formunun zirvesindeydi..kötü oldu bu sakatlık..
yarın kazanırsak avantajımız fazlasıyla artıyor seyircisiz maçlarda bitiyo herşey güzel olacak
Yarın iç rahatlığıyla maçımızı izleyeceğim bence hakan balta doğru tercih volkan biraz dinlendirilmeliydi başarılar aslanlarım...
Galatasaray ile Kayserispor, yarın yapacakları maçla birlikte, ligde 25. kez karşı karşıya gelecek.
İki takım geride kalan 24 maçta Galatasaray 17, Kayserispor ise sadece 1 galibiyet alırken, 6 maç da berabere sonuçlandı.
``Cim Bom``un toplam 57 golüne, Kayserili renktaşı 19 golle yanıt verebildi.
Geçen sezon yapılan maçlarda İstanbul`da Galatasaray 4-0 kazanmış, Kayseri`deki karşılaşma 0-0 bitmişti.
KAYSERİ`DEKİ MAÇLAR
Galatasaray, İstanbul`da yaptığı 12 lig maçında da puansız gönderdiği Kayserispor`u deplasmanda ise 12 maçta 5 kez yenebildi.
Kayseri`deki 1 maçı ev sahibi ekip kazanırken, 6 maçta da taraflar eşitliği bozamadı.
Kayseri`deki maçlarda Galatasaray 16, ev sahibi ekip 11 gol attı.
İki takım arasında Kayseri`de yapılan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:
Sezon Sonuç
------- -----
1973-74 2 - 0
1974-75 1 - 1
1979-80 1 - 1
1985-86 0 - 0
1992-93 1 - 1
1993-94 1 - 2
1994-95 0 - 2
1995-96 1 - 2
1997-98 1 - 2
2004-05 2 - 2
2005-06 1 - 3
2006-07 0 - 0
KAYSERİSPOR`UN TEK GALİBİYETİ 1974`TE
Kayserispor, lig tarihinde şimdiye dek Galatasaray karşısındaki tek galibiyetini 21 Nisan 1974 tarihinde Kayseri`de yapılan maçta 2-0`lık sonuçla aldı.
İstanbul`un sarı-kırmızılı ekibi, renktaşı ile lig tarihinde yaptığı 2. randevuda tattığı yenilginin ardından, yaptığı son 22 maçta da sahadan mağlubiyetle ayrılmadı.
Öte yandan Galatasaray ile Kayserispor arasında ligde yapılan son 15 maçın 13`ünü Galatasaray kazanırken, 2 maç berabere bitti.
Bügünde yenilmeyegeyiz! Bakalim Ümit ile Nonda nasil oynacaklar
en önemli sorunumuz defans Cangele gibi teknik Gökhan gibi golcü oyuncuya karşı Servet baya zorlanacaktır Hakan Balta'nın oynaması iyi olmuş alıştı takıma iyi gidiyor Ümit ve Nonda'yı da göreceğiz bakalım aslanlarımıza güveniyoruz
Bu maçta berabere kalıcaz gibi gözüküyor ama inşallah Galatasaray'ımız kazanır.