Beşiktaş'ın eksikleri fazla özellikle kalede sıkıntı çekecektir trabzon alır diye düşünüyorum.
Beşiktaş'ın eksikleri fazla özellikle kalede sıkıntı çekecektir trabzon alır diye düşünüyorum.
Bundan sonra bu maçLa beraber üstünLük istatistik kaLmayacak.Artık başka şeyLer buLun bizi yenmek için![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Trabzonspor Gökdeniz'i iyi kullanırsa çok pozisyon yaratır. Biz yavaş tempo futbol oynayan bir ekibiz. Daha çok yardımlaşmak gerek ki çok pozisyon bulabilelim.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Trabzon top mop oynayamıyor.Ts'yi rahat geceriz bizim tek sorunumuz gol yallarında etkisiz kalmamız yoksa cok iyi top oynuyoruz..
futbolunu begenmedigim 2 takımın macında trabzon yada beraberlik olur diye düsünüyorum gökdeniz oynarsa trabzon kazanır yoksa berabere biter
porto & Gençlerbirliği Maç larındaki Pozisyonları Bulabilirsek..Bulupta Değerlendirebilirsek... 2-0 veya 3-1 alırız...![]()
Sakin oLun.Birbirinize atıfta buLunurken dikkatLi oLun.
Bu maç ya berabere ya TS.
Beraberlik bekliyorum.
(/s)
Beşiktaş Paşaya 5 attıda haberimiz mi yok![]()
Maçı kimin kazanacağını kestirmek güç . Her iki takımda iyi futbol oynamıyor. Beşiktaş geçen hafta çok zor bir galibiyet aldı . Bu hafta daha zorlu bir maç oynayacak . Berabere bitebilir .
Berk sakin ol biraz
Bence bol gollü berabere bitebilir maç.
Yok yahu bu sefer tarifemiz farklı olacak.İlk yarı 2-0 yapacaz.İkinci yarıda 5-0.Yapmadığımız şey değil yani.(bkz.2001-2002 sezonu)
So what?
Saike
dogrudur beşiktaş bizi 7-1 de yendi bilmeyen bjkli arkadaşlar vardır belki.. ama AvniAkerde 18 galibiyet 9 maglubiyetimiz var daüstünlük bayagı bi var
Bu yarın bizim kazanmamız için bir engel değil ama.
Bu arada maçın saati çok saçma olmuş.
So what?
Saike
Trabzon'un şansı bu defa yanında olmaz.Avni Aker'de bi tane daha 5-0 çıkarabiliriz.
2-0 3-2 şans ? 7 dk 3 gol... şansa baglamasak.. ayrıca çok dogru 16.00 maç mı olur ?
Bu hafta nın en gergin maçı bu oLacak.O yüzden dikkat edeceğim bu maça.Maç başLamadan,maç başLadıktan sonra ve maç bittikten sonra ki mesajLarınıza Lütfen çok dikkat ediniz.
Maçın başlama saati çok çok saçma olmuş..
4-6-0 oynamamalıyız yenmek istiyorsak, defansımıza güveniyorum pozisyonları cömertçe harcamamalıyız kaleci sıkıntılarını iyi değerlendirmeliyiz bunları yaparsak maç bizim inşallah...
Bu maçta Rüştü oynayacakmış büyük ihtimal.İnşallah sakatlık sonrası kötü bir performans sergileyip morali bozulmaz.
So what?
Saike
Zaten seyircisiz olduğu için 16:00'da bence doğru bir karar.Maça gelince Beşiktaş kazanır diyorum