Mutlaka son günlerde yaşanan olaylar içinde bir şeyler hazırlıyordur Taraftarımız.Bakalım nasıl bir şey yapacaklar.
Torres'in olmamasıda güzel.
Mutlaka son günlerde yaşanan olaylar içinde bir şeyler hazırlıyordur Taraftarımız.Bakalım nasıl bir şey yapacaklar.
Torres'in olmamasıda güzel.
So what?
Saike
Torres yok, bu iyi ama diğerleri var
Ben şahsen yenileceğimizi düşünüyorum, inşallah yanılırım.
(/s)
Bu maçı %99 kaybederiz diye düşünüyorum. Rakibin hem fizik, hem teknik, hem de defansif açıdan bize karşı üstünlüğü var. Benayoun-Pennant kanatlardan Serdar ve Üzülmez'i oldukça zorlar. Ayrıca hızlı atak yapan bir kadro ile sahaya çıkarsa Beşiktaş, o zaman belki şansı olur.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Hazırlamaz olur mu ŞemsiTürkçe ve İngilizce olmak üzere bir sürü pankart olacak
.Ayrıca;
E.Açık.....HERRRRRRRRRR
Numaralı....TÜRKKKKKKKKK
Y.Açık......ASKERRRRRRR
KAPALI......DOĞARRRR.....
E.Açık.....ŞEHİTLERRR
Numaralı....ÖLMEZZZZ
Y.Açık......VATANNNN
KAPALI......BÖLÜNMEZ.....
VATANNNN
SANAAAA
CANIMMMM
FEDAAAAA
HERRRRR
ŞEYYYYY
VATANNN
İÇİNNNN
Bu şekilde desibel rekoru kırılmaya çalışılcak.Forumlarda bağırmayacak taraftar maça gelmesin deniliyor.
VaLLa NormaLde Bi Sürpriz Bi ŞanssızLık Olmazsa LiverpooL Adına 3-0 4-0 Gıbı Bı Skor Çıkar
LiverpooL ŞampıonLar Lıqının En İi Takımı Bjk'den Kat Kat Ustun Her Konuda
MaeLesef İşiniz Cok Zor
Gecen Sene Bızde Buyuk Bı Hezımet Yasıycakken ToparLanıp 2 GoL BuLduk
Her N Kdr %99.9 L.PooL Favori Gorunsede Her Zmn FavoriLer Kazanmıo Bazen Sürprizde OlabıLıo
Herkes gibi bende Liverpool'un kazanacagini dusunuyorum, ama biz Turk'ler imkánsızı severiz, neden olmasın gönlümüz Beşiktaş ile.
besiktas kanatlardan akın yapabilen en cok orta yapan türk takımı normalde ii bi sistem ben begeniyorum oyunlarını ama liverpool ne kadar eksik gelirse gelsin fizik olarak kuvvetli saglam ve de hava toplarında basarılı bi takım ve bir de 1 puanda olmaları bizim için kötü mutlak galibiyet için cıkacaklar sahaya neyse inşallah bi sürpriz yaparlar![]()
Besiktasimiz insAllah bugün bir süpriz yaparda mactan puan ya da puanlarla ayrilir.Gönlümüz onlarla.Eger Besiktasimiz maca iyi hazirlanirsa,her anlamda maca cok iyi konsantre olursa taraftarlarin da destegiyle süprizi gerceklestirebiliriz.Haydi Besiktas !
Neden olmasın?
Kalbimiz dün Fenerle olduğu gibi bugün de Beşiktaşla...
valla zor mac ama belli olmaz büyük takımlara karsı daha fazla motive oluyo turk takımları en büyük dezavantaj liverpoolun kazanmak zorunda olması
Sağlam 11'i belirledi !..
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki hayati Liverpool maçında sahaya çıkacak 11 belli oldu. Lig TV Beşiktaş Muhabiri Atakan Kurt'un bildirdiğine göre Ertuğrul Sağlam son anda fikir değiştirmezse sahaya Rüştü - Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, İbrahim Üzülmez - Serdar Kurtuluş, Cisse, Tello - Delgado - Bobo, Nobre on biri ile çıkacak.
BURAK KADRODAN ÇIKARILDI
Öte yandan siyah beyazlılarda sakatlığı geçmeyen Burak kadrodan çıkarıldı. Trabzonspor maçındaki başarılı performansı ile uzun bir aradan sonra büyük beğeni toplayan Burak'ın kritik Liverpool maçından önce kadroda yer almaması teknik heyeti üzdü. Burak tesislerden ayrılarak evine gitti.
YA GALİBİYET... YA GALİBİYET...
Kartal kritik virajda !.. Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı iki karşılaşmada da puan almayı başaramayan Beşiktaş bu akşam kendisi için hayati değer taşıyan maçta Liverpool önüne çıkıyor.
Siyah beyazlılarda tek hedef grupta topladığı bir puanla üçüncü durumda bulunan Liverpool karşısında galip gelerek bir üst tura çıkma umutlarını son üç maça bırakmak.
21.45'te İnönü Stadı'nda oynanacak olan Beşiktaş-Liverpool maçında Claus Bo Larsen düdük çalacak.
MUHTEMEL 11'LER ŞÖYLE:
STAT: İnönü
SAAT: 21.45
HAKEMLER: Claus Bo Larsen, Bill Rene Hansen, Anders Norrestrand (Danimarka)
BEŞİKTAŞ: Rüştü - Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, İbrahim Üzülmez - Serdar Kurtuluş, Cisse, Tello - Delgado - Bobo, Nobre
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam
LIVERPOOL: Reina, Finnan, Carragher, Hyypia, Riise, Pennant, Gerrard, Mascherano, Benaoyun, Voronin, Kuyt
TEKNİK DİREKTÖR: Rafael Benitez
Korkmuyoruz.Bunu ErtuğruL sağLamda çıkardığı kadro iLe göstermiş.Haydi KartaL.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kazanacağız beyazlaerı giydim gideceğim bir saat sonraKendi rekorumuzu kıracağız
3-4 eksiği var L'pool'ün bireysel hata yapmassak puan alırız..
Herşey bir yana İnönü atmosferini merakla bekliyorum Futbol o taraftarın gerisinde kalıyor
Sürprizleri var Çarşı'nın![]()
FORZA'da okudum da bende biraz.
Bu maçta tribünlere özel olarak dikkat etsinler diyorlar![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
yenilicez gibi geliyo banada ama bi chelsea bi barça gibi neden olmasın be KARTALIM...
Haydi besıktas
İbrahim üzülmezin tarafı tehlikeli bence..sanırım orda pennant olacak.....
Porto macındaki oyunu bekliyorum ama bu sefer gol atacak besıktas![]()
bugün stadın ordan geçtimde süper olmuştu stad..tam beklediğim gibi.
Öyle desene sende . Burak geçen maçta bişey yapmadı gol haricinde . Teknik olarak çok zayıf bir oyuncu birebirlerde çok etkisiz , kaleciyle karşı karşıya kaldığında genelde kaçıran bir oyuncu . Nobre en azından kafa toplarında etkili yırtıcı , ceza sahası içinde etkili bir oyuncu . Nobre'nin olması daha yararlı kanımca.
BEŞİKTAŞ'IN İLK 11'İ!..
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu maçında Beşiktaş, Liverpool'u konuk ediyor. İnönü Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak maçı Danimarka Futbol Federasyonu'ndan Claus Bo Larsen yönetecek.
Beşiktaş Liverpool karşısına şu 11 ile çıkacak:
Rüştü(Hakan)
Ali Tandoğan
Gökhan Zan
İbrahim Toraman
İbrahim Üzülmez
Serdar Özkan
Cisse
Serdar Kurtuluş
Tello
Delgado
Bobo
liverpool dünyanın en iyi taraftarı kimmiş görcek![]()
Çifte şok!
Beşiktaşımız'da, İngiltere'nin FC Liverpool takımıyla bu gece oynanacak Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu 3. maçı öncesi çifte şok yaşandı.
Siyah-beyazlılarda, kaleci Rüştü ve Burak son anda kadrodan çıkarıldı. Kulüp doktoru Ayhan Optur, gribal enfeksiyon geçiren Rüştü Reçber ile sol arka adalesinde ağrıları bulunan Burak Yılmaz'ın, Liverpool maçı kadrosundan çıkarıldığını açıkladı
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu maçında Beşiktaş, Liverpool'u konuk ediyor. İnönü Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak maçı Danimarka Futbol Federasyonu'ndan Claus Bo Larsen yönetecek. Mücadele Star TV'den naklen yayınlanacak. Hocamız beklenilenin aksine bu gece Nobre'yi yedeğe çekti. İleri uçta Bobo, arkasında Delgado oynayacak.
Rüştünün olmaması kötü olmuş.Hakan hata yapar böyle maçlarda