Beyefendiler bahşetmişler canım...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ya bu üLkede butun hakem hataLarı Bjk ye karsımı yapıLıyor ? Bıze yapıLan kımseye yapıLmadı turk futboL tarıhın en buyuk cezasını aLdık noLdu ? aYrıca cem PapiLa olayını TarafLı tarafsız herkes dogruLadı ? ŞampıyonLuk gıttı de noLdu ? ne oLmasını bekLıyorsun yanı ? Malasef hakemlerımız böyLe dıyecem ama Avrupada mac ızLıyorsan eğer en üst duzey hakemLer bıLe hata yapabıLıyor .. Ama Hata değiLde bu kasıta girerse insanı çıLdırtıyor. Rüştünun pozısyonunda Kasıt yoktu cunku yan hakeme uydu adam.. aMa senın futboLcuna mac ıcınde 90 dakka tekme atıLırda hakem bır sarı kart bıLe vermezse bu kastı yapıLıyor demektır ? Ya hataLar her zmn var yazık gercekten. Özkan Sümer dönemınde 23 Puanımız aLındı tarıhımızde ıLk kez Ligi 14.sırada bıtırdık ? Trabzon -Fener macında fenerLıler oLay cıkardı sonra ceza aLdılar ama Tayyıb erdogan cezayı kaLdırdı bunun uzerınede Özkan Sümer İstifa ettı tepkı oLarak . ee noLdu sonra ? düzeLdımı hersey ?
Bu sezon böylesine bariz hataların sadece bize karşı yapılması kıllandırmıyor değil beni.Ama işte hakemdir hata yapar diyor geçiyoruz.Bu hatalarda pozisyonu yanlış gören yardımcı hakemlerin ısrarla bayraklarını kaldırmalarıda ayrı bi şey zaten.
Hakkımızı ararız.Ezdirmeyiz kendimizi.Baktık hala devam ediyor o zaman ligden çekiliriz.Eşit ortamlarda yarışmadıktan sonra ne anlamı var?
So what?
Saike
Zaten açıklamayı yardımcı hakem yapmış..
Bence sen Trabzonspor alehine yapılan hatalardan bahsetmek istemişsin o yüzden böyle bir mesaj yazmışsın zaten mesajları okudysan kimsenin bir şey dediği yok ama bir daha olmamasını umuyoruz hepimiz..Ben hiç bir takım taraftarının hakem hatasıyla maç kazanmak isteyeceğini düşünmüyorum,en azından hiç öyle bir Beşiktaş'lı görmedim.Eliyle çaktırmadan gol atan Burak Yılmaz'ı anında sildi taraftar ve hala da geçen seneden beri antipatiyle bakıyorlar.Yine Fenerbahçe'de eliyle gol atan Nobre'ye adam o kadar mücadele etmesine rağmen sahada hala ısınımadık..Yani kimsenin bir şey dediği yok nihayetinde hakemden bir şey bekleyende yok,hele lehimize penaltı falan söz konusu bile olmaz..
Özür dilemesi iyi bir davranış ama böyle devam edecekse yardımcı hakemliği bıraksın yada biraz daha dikkatli olsun..Sonuçta bu maç kaybedilebilirdi ve biz sezon sonunda 2 puan farkla şampiyonluğu kaçırabilirdik o zaman onun vicdanı bu özüre rağmen rahat olacaksa benim söyleyecek başka sözüm yok.Zaten Ankaraspor maçında da 2 puanımız katledilmişti.
Feyyaz zaten o hata yüzünden biz şimdi liderliğin keyfini süremiyoruz..Sonuçta bu maç kaybedilebilirdi ve biz sezon sonunda 2 puan farkla şampiyonluğu kaçırabilirdik o zaman onun vicdanı bu özüre rağmen rahat olacaksa benim söyleyecek başka sözüm yok.Zaten Ankaraspor maçında da 2 puanımız katledilmişti.
So what?
Saike