Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: "Yanlış karar vermişim!"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Iyı ne guzeL ıste adam hata yaptıgını soyLemıs acık acık ne guzel bı durum bu zaten yardımcı hakem yuzunden hataLı kararı verdı adam ne yapsın daha ne dıyecektı yanı bır daha besıktas macına atanırsam hatamı teLafı ederım faLan mı ? bı penaltı verırım lehınıze tatLıya bagLarız. Fenerbahce-Trabzon macında Cem PapiLa sampıyonLuk macında 2 penaltımızı vermedı Fenerın goLu %100 ofsyatta herkesce söyLendı dogruLandı ama cem Papİla naptı ne dedı ? Star a cıktıgında haLa arkasındayım dedı kararımın sonu maLum zaten ne durumda su an.. ne guzeL ıste hakemler de cıkıyor hataLarını söyLuyor dha ne ?
    Ne bu çocuk oyuncağı mı? Hatasını yaptı sonra da hata yaptığını söyledi.Bitti mi her şey? Her şey bu kadar basit mi?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beyefendiler bahşetmişler canım...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ne bu çocuk oyuncağı mı? Hatasını yaptı sonra da hata yaptığını söyledi.Bitti mi her şey? Her şey bu kadar basit mi?
    Ya bu üLkede butun hakem hataLarı Bjk ye karsımı yapıLıyor ? Bıze yapıLan kımseye yapıLmadı turk futboL tarıhın en buyuk cezasını aLdık noLdu ? aYrıca cem PapiLa olayını TarafLı tarafsız herkes dogruLadı ? ŞampıyonLuk gıttı de noLdu ? ne oLmasını bekLıyorsun yanı ? Malasef hakemlerımız böyLe dıyecem ama Avrupada mac ızLıyorsan eğer en üst duzey hakemLer bıLe hata yapabıLıyor .. Ama Hata değiLde bu kasıta girerse insanı çıLdırtıyor. Rüştünun pozısyonunda Kasıt yoktu cunku yan hakeme uydu adam.. aMa senın futboLcuna mac ıcınde 90 dakka tekme atıLırda hakem bır sarı kart bıLe vermezse bu kastı yapıLıyor demektır ? Ya hataLar her zmn var yazık gercekten. Özkan Sümer dönemınde 23 Puanımız aLındı tarıhımızde ıLk kez Ligi 14.sırada bıtırdık ? Trabzon -Fener macında fenerLıler oLay cıkardı sonra ceza aLdılar ama Tayyıb erdogan cezayı kaLdırdı bunun uzerınede Özkan Sümer İstifa ettı tepkı oLarak . ee noLdu sonra ? düzeLdımı hersey ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu sezon böylesine bariz hataların sadece bize karşı yapılması kıllandırmıyor değil beni.Ama işte hakemdir hata yapar diyor geçiyoruz.Bu hatalarda pozisyonu yanlış gören yardımcı hakemlerin ısrarla bayraklarını kaldırmalarıda ayrı bi şey zaten.

Hakkımızı ararız.Ezdirmeyiz kendimizi.Baktık hala devam ediyor o zaman ligden çekiliriz.Eşit ortamlarda yarışmadıktan sonra ne anlamı var?
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Iyı ne guzeL ıste adam hata yaptıgını soyLemıs acık acık ne guzel bı durum bu zaten yardımcı hakem yuzunden hataLı kararı verdı adam ne yapsın daha ne dıyecektı yanı bır daha besıktas macına atanırsam hatamı teLafı ederım faLan mı ? bı penaltı verırım lehınıze tatLıya bagLarız. Fenerbahce-Trabzon macında Cem PapiLa sampıyonLuk macında 2 penaltımızı vermedı Fenerın goLu %100 ofsyatta herkesce söyLendı dogruLandı ama cem Papİla naptı ne dedı ? Star a cıktıgında haLa arkasındayım dedı kararımın sonu maLum zaten ne durumda su an.. ne guzeL ıste hakemler de cıkıyor hataLarını söyLuyor dha ne ?
    Zaten açıklamayı yardımcı hakem yapmış..
    Bence sen Trabzonspor alehine yapılan hatalardan bahsetmek istemişsin o yüzden böyle bir mesaj yazmışsın zaten mesajları okudysan kimsenin bir şey dediği yok ama bir daha olmamasını umuyoruz hepimiz..Ben hiç bir takım taraftarının hakem hatasıyla maç kazanmak isteyeceğini düşünmüyorum,en azından hiç öyle bir Beşiktaş'lı görmedim.Eliyle çaktırmadan gol atan Burak Yılmaz'ı anında sildi taraftar ve hala da geçen seneden beri antipatiyle bakıyorlar.Yine Fenerbahçe'de eliyle gol atan Nobre'ye adam o kadar mücadele etmesine rağmen sahada hala ısınımadık..Yani kimsenin bir şey dediği yok nihayetinde hakemden bir şey bekleyende yok,hele lehimize penaltı falan söz konusu bile olmaz..
    Özür dilemesi iyi bir davranış ama böyle devam edecekse yardımcı hakemliği bıraksın yada biraz daha dikkatli olsun..Sonuçta bu maç kaybedilebilirdi ve biz sezon sonunda 2 puan farkla şampiyonluğu kaçırabilirdik o zaman onun vicdanı bu özüre rağmen rahat olacaksa benim söyleyecek başka sözüm yok.Zaten Ankaraspor maçında da 2 puanımız katledilmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sonuçta bu maç kaybedilebilirdi ve biz sezon sonunda 2 puan farkla şampiyonluğu kaçırabilirdik o zaman onun vicdanı bu özüre rağmen rahat olacaksa benim söyleyecek başka sözüm yok.Zaten Ankaraspor maçında da 2 puanımız katledilmişti.
    Feyyaz zaten o hata yüzünden biz şimdi liderliğin keyfini süremiyoruz..
    So what?
    Saike

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri