Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 54 arası toplam 54 sonuç

Konu: Holosko: "Beşiktaş'ı uçururum"

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

demekkı bağLarını koparmış manısa ıLe.. ama sorunLu bırıne benzıyor trabzon macında oyundan atıLdıktan sora bı hareket yapmıstı.. he bırde anLamadıgım sey dıyeLım kLuplerımız ama özeLlıkle anadoLu takımLarı bır yabancı aLıyor adı sanı duyuLmayan bırı ıyı macLar cıkarıyor göz önune geldıgı zaman bu oyuncular ıster ıstemez hemen kendını buyuk oyuncu sanıp degısıyorlar bırden şımarıkLık kaprıs fln fln .. yanı artık ben oLdum dıyorlar cok garip ama bunu buyuk takımın yabancıları yapmıyor

fox'ta yayinlanan programda "kartal gol gol gol" ve"her zaman heryerde en buyuk Kartal" diye bagiriyormuş

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

FOX'da bende izledim.

Tam bir Beşiktaş hayranıymış galiba, maç öncesi tribün şovlarını falan anlattı ve çok sevdiğini belirtti.

Kartal gol gol gol, 3'lü falan çekti.

İlk önce önüne 3 büyüklerin formasını koydular, o direkt Beşiktaş formasını kaptı ve üstüne giydi

Bravo HOLOSKO gözüme girdin

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Oohoo.Bunları yaptığına göre kesin alıyoruz Holosko'yu.Durdur yere neden yapsınki bu hareketleri.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Holosko Büyük ihtimal besıktasa gider
    Yanlız semsi kesin almıyorsunuz bunlara aldanmayın foxdada örnek verdiler...Daha önce rıdvan Gs forması giymişdi fenere gitti,Cagdas Gs forması giydi Besıktasa gitti...Yani her an hersey olabilir...
    Holosko için Besiktas önde..Yanlız

Bu seneki performansı ile kezman holoskodan daha iyi diyen cem diye bir spor yazarı benide deli etti bunuda belirtim.......

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

HoLosko sezon ortasında büyük ihtimaL beşiktaş a geLiyor.Higuain gönderiLmesi söz konusu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hatta, Higuain MANİSA'ya bile verilebilir.

Bobo - Holosko çok canlar yakar gibi

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Adam en azından KartaL goL goL diye taraftar bağırınca ne demek oLduğunu anLamış.Hırs var içinde böyLe bir taraftar önünde oynamak için can atıyor.Bu taraftarın önünde İnönüde ki maçLarda bir yeni Nouma oLabiLir

Higuain e KartaL goL goL diye bağırsan ne oLur

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Zaten sezon başında istemiştik 2 kere ama olmamıştı.İnşallah 3.cüsünde olacak.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Zaten Higuaın geLdıgınden 1 hafta sonra Takasta kuLlanacaktı varmı böyLe bı oLay heralde yapıLsa iLk oLurdu .. HoLosko dururken sen gıdıyorsun Hıguaın ı aLıyorsun . hoLosko hem Turk Lıgını bıLıyor aLısma sorunu da oLmaz beLkıde dha ucuza aLıcan ama yok ıste buyuk kLuplerımız hep böyle hataLarı yapıyor. Hıguaın ın kardesı ReaL Madrıd de dımı bazı arkLarım dıyordu kı Görceksın bak Hıguaın super adam .. oysa bı kez bıLe ızlememısLerdır.. Yahu bu adam süper oLsa nıe avrupanın buyuk kLuplerı bu oyuncuyu kapmasın hemen enayımı bunLar aLmasınLar bu oyuncuyu .. en dogru tercıh Holosko oLur

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Holosko için çok para istemişlerdi o zaman.Higuain'i isteyen bir kaç kulüp varmış Avrupa'dan ama üst düzey değil.R.Sociedad falan.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Higuain bu oyuncu yeni gelmedimi ya ne kadar çabuk kara listede ?

Ama Holosko transferi çok iyi olur..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

"Holosko ile ilgilenmiyoruz"
    Beşiktaş'ın Genel Menajeri Sinan Engin Lig Tv'de yayınlanan Futbol Gündemi adlı programını katılarak Holosko'nun Beşiktaş'a transferi konusunda açıklamalar yaptı. Holosko'nun iyi bir oyuncu olduğunu ancak kendisiyle ilgilenmediklerini söyleyen Sinan Engin "Holosko için bir girişimimiz yok" dedi.

Transfer politikalarına Ertuğrul Sağlam'ın raporları doğrultusunda yön verdiklerini belirten Sinan Engin, "Hocamızın bize böyle bir talebi olmadı, olursa değerlendiririz ancak şimdiye kadar bize böyle bir talep gelmedi. Ocak ayında transfer yapabiliriz. Bu yurt içinden de olabilir yurt dışından da." dedi.

Trabzonspor maçında alınan galibiyete de değinen Sinan Engin, Trabzonspor karşısında iyi futbol oynadıklarını ve hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını ifade etti. Öte yandan Sinan Engin, Rüştü'nün kırmızı kartla oyun dışına atılması konusunda Türkiye Futbol Federasyonu'na cezanın kaldırılması yönünde itirazda bulunacaklarını açıkladı. 22.10.2007

Kaynak : Sporx.com
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sinan Engin yaLanLadıysa kesin aLıcakLar demektir

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bende öyle düşünüyorum Hayrettin abi.Zaten ilgileniyoruz diyip ortamı bulandırmanın manası yok.Çünkü Holoska halen Manisa'nın sözleşmeli oyuncusu.Ve devre arasına çok var.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KMPvOF01m2Q[/youtube]

FOX TV - Verkaç Programı.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Gözümle de gördümArtık Holosko benim favori oyuncularımdan.Adamın içinde Kartal saklıymış da bizim haberimiz yokmuş.
    Her zaman her yerde en büyük Kartal!
    Kartal Gol Gol Gol.
    3'lü bile çekmiş
    Sinan Engin de tam yalanladı sayılmaz.Hocamız isterse alırız demiş.Devre arasında transfer yapacağız demesi de cabası.Böyle hırslı bir adamı kim istemez.Ayrıyetten Beşiktaş'lı
    İnşAllah Holosko artık Beşiktaş'da

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

İnşallah gelirde bizim için iyi olur bu adam siyah beyazı cok sevior

Nesil
    2006

Türkiye'de kendini yetiştirebilen, yeteneğine yetenek katan sayılı futbolculardan birisidir. Oyun yapısını çok beğeniyorum. Beşiktaş kazanırsa büyük bir güç kazanır. Ama almak kolay önemli olan onu oynatabilmek. Türkiye'ye sayılı futbolcular gelip geçti ama ne yazık ki bazı oyuncular umduğunu veremiyor. Beşiktaş'a gidip faydalı olursa gücüne güç katmış olur.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Manisaspor'un sözleşmeli futbolcusuyken aslında bu tarz hareketleri etik değil bence..Ama ortada bir anlaşma olduğuna inanıyorum ve bu yüzden bu şekilde davrandığını düşünmek istiyorum ben.
    Zaten Filip Beşiktaş olmasa bile bir şekilde transfer olacak..Çünkü Vestel ile alakası kesilen Manisa'nın hazır Holosko'nun piyasası da varken sıcak para ile Holosko'yu göndereceğini tahmin ediyorum.Galatasaray'ın da Filip için girişimleri olmuştu sezon başında,hatta geçenlerde(1-2 hafta önce falan) bir gazete de Holosko'nun Galatasaray'a transferi için gün saydığını yazmışlardı..Sinan Engin'in yalanlaması normal bu transferin olup olmayacağını göstermez bence.Önemli olan kimin gideceği ve Ertuğrul Sağlam'ın oyuncuyu isteyip istemediğidir..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bugün Lig tv'ye Sinan Egnin bağlandı bizim olayla ilgimiz yok diye şimdiden transfere başlamadık diye.Ayrıca Manisaspor'danda bir yönetici oda Giray Bulak ile röportaj için tesislere girdiklerini o arada bunu gerçekleştirdiklerini ve Holosko'yuda kandırdıklarını söyledi bende yöneticiye inandım çünkü Fox tv bu yapar

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Nasıl kandırmışlar? Çocuk mu adam?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Nasıl kandırmışlar? Çocuk mu adam?

Hatta adama bu formalardan hangisinin arkasında Holosko yazmasını istersin diyolar.Adam hayır ben formasını giymek istedğim takımı seçmek istiyorum diyor.Kandırma falan yok.Ama sonuç olarak Manisa ile anlaşılırsa Holosko Beşiktaş'ta...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Holosko kesin besıktasa diye birsey yok adamı avrupada bir cok scout izliyor ocak ayında bir teklif gelir ozaman nasıl gidiyor görürsünüz.......

Besıktas Manisa ile erken anlasırsa besıktasa gelir...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri