Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur ?

Voters
79. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

37 46.84%
  • Ankaraspor

9 11.39%
  • Manisaspor

33 41.77%
Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 124 sonuç

Konu: GAM Yükü...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

[B]ROLAN GUSEV GAZİANTEP'TE

CSKA takımının sağ kanat oyuncusu olan yıldız futbolcuyu yoğun çabalarımız sonunda transfer ettik.
    Murat Özdemir ve ben bizzat gidip görüştük ve yıldız oyuncuyu transfer ettik.Şuan birkaç genç yıldız adayı oyuncuyla temas halindeyiz.Gece gündüz çalışmaktayız.Ben Güney Amerika da Murat Özdemir de Doğu Avrupa da oyuncu aramaktayız

FERDİ KASAP/GAZİANTEPSPOR FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Gusev güzel transfer.Favorim Murat Özdemir'li Antep.Merakla takip edeceğim.

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

Güzel transfer Başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Favorim Ankaraspor.Başarılar..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gaziantepspor yılın transfer bombalarını patlatıyor.

Detaylı bilgiler bu gece burada...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Antep çok gzl transfer yapmış tebrikler herkese başarılar..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Hadi bakalım bekliyoruz. Başlık güzel.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ankaraspor a atmıştım oyumu sonrada karar değiştridim icraatlar yüzünde...favorim antep...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

GAZİANTEPSPOR'UN Transfer Bombaları

Sözleşmesi bitmek üzere olan Rolan Gusev'i Avrupadan sayısız takım takip ediyor ve istiyordu ancak o MURAT ÖZDEMİR'in yönettiği Gaziantepspor'u tercih etti.

Genç bir kaleci alacağımızı önceden söylemiştik, bunun için Belçika'da adından bahsettiren Türk kaleci SİNAN BOLAT ile kadromuzu genişlettik.

MİKA Ââritalo , belkide sezonun en çok ses getiren tranfer olayı.Tüm dünya peşinde idi onun.Herkes saysısız teklif götürüyordu ancak en son devreye biz girdik ve ilk teklifimizi yaptık ve kabul gördü.MİKA AARİTALO'da Gaziantepspor'da.

Estudiantes'in genç yıldızı PABLO PİATTİ'de ANTEP'DE !!!.Fiorentina,Palermo ve Espanyol'un da istediği Uyruğu Arjantin olup,2.vatandaşlığı da İtalya olmasına rağmen o da ANTEP'i ve Murat Özdemir'i tercih etti.

Son transferimiz Marvin ANGULO.Sağ bek'te bir eksik olduğnu düşündüğümüz için buraya 20 yaşındaki genç oyuncuyu transfer ettik.Potansiyel gördüğümüz için bu transferi yaptık.

Giden isimler ise ; Tomas Sedlak ve Murat Ceylan (Kiralık).Kadromuzda 10 tane yabancı oyuncu oldu.3 tanesini satmamız gerekiyordu, önce Sedlak'ı elden çıkardık.Murat Ceylan gibi genç bir oyuncuyuda kaybetmek istemedik ve 1 seneliğini alt liglere kiraladık.Armand Deumi ve Zurita'da kadroda yabancı statüsüne kayıt edilmediler.Onlar da elden çıkarılacak isimler arasında.

GAZİANTEPSPOR bu transferlerden sonra lige bomba gibi hazır duruma gelmek için 1 tane de hazırlık maçı yaptı.

Görüldüğü gib rakip Ankaraspor'du.Kolay maç oldu bizim için.2.yarıda ise yedekleri sahaya sürdük ki tüm oyuncularımızı hazır hale getirmek için.

Görüldüğü gibi GAZİANTEPSPOR diğer takımlara oranla biraz daha üst sınıf bir takım haline geldi.Artık AVRUPA KUPALARINA katılma hedefine oldukça yakınız diye düşünüyorum...

Murat Özdemir / Gaziantepspor Kulübü

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Gaziantepspor taraftarları olarak takımımızla ve hocamızla gurur duyuyoruz, zamanında "Roma"yı yaktık bu ligi de yakarız!...

Zurita ve Diawara'yı kadroda görmek istiyoruz, fakat hocanın bi bildiği varsa bişey de demeyiz...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Diawara kadroda kalacak zaten.Ancak arada yedek kalabilir

Zurita ve Deumi ise kendine kulüp arıyor şu anda

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Murat, abartmıyorum. Bu transferlerle şampiyonluğu zorlarsın.
    (/s)

Antep lige çok hazır maçtada göstermiş bunu kora kor bir mücadele olcak bu sene ligde..

Murat`a güvenim tam,puan tablosunda kariyerdeki diger takimlardan lig sonunda üstte olacagina eminim,ama ben Murattan süpriz bekliyom

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Saolun beyler, lige hazırız hemen hemen.

Manisaspor ile de bir hazırlık maçı oynayacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Murat Özdemir' in açıklamasını duyan Zurita' nın verdiği tepki Antep halkı tarafından duygu seli ile karşılandı...Zurita tepkisinden sonra Antep ile güzel anılarım oldu hedeflerim vardı ama T.D. beni kapının önüne koymayı tercih etti...Allah' ından bulsun...verdiği taktikler karşı takıma yarasın demecinden sonra Antep halkının kazandığı sempatisini bir anda yitirdi...hatta etrafında bulunan 3-5 Antepli linç girişiminde bulunduğu dahi basına sızna bilgiler arasında...

Aynı sıralarda Antep havalimanına inen Gusev' in menajeri Estriano TUTTİBİRAKTİ verdiği demeçte T.D. Murat Özdemir ile çalışma fırsatı bulduğu için Gusev' in içinin kıpır kıpır dolu olduğunu söledi...

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Saolun beyler, lige hazırız hemen hemen.

Manisaspor ile de bir hazırlık maçı oynayacağız.
    Hocam maç Antep'te mi?... biletler kaça?...

Gençlik27 arkanda, sonuna kadar destekliyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Siz maçın skorun aldanmayın o yalanaslında istatistikçiyi okey masasından kaldırıp getirdik maça skorbord ta 5 ten düşerek yazmış oda. Aslında 4-2 ben kazandım.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Serkan abi cevap veremiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Äääritaloyu antep'be ben getirdim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

TRANSFERLER

Kato Yusuke ve Burzac adlı oyuncuları denemek için transfer ettik ancak beğenmeyince yollarımızı ayırmak zorunda kaldık.

Şimdiye kadar yapılan transferlerin nokta ismi : Buonanotte

MANİSASPOR - ANKARASPOR HAZIRLIK MAÇI

Maçın Adamı :
    Buonanotte
    Buonanotte o kadar koştuki sahada adım atılmadık yer bırakmadı.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    En sonda Juan Pablo Rodriguez'i alıp transferi kapatmayı düşünüyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Yayıncı kuruluştaki dostlarımı aradım kovduruyom bu ***** istatistikçiyi gene yanlış tutmuş tabelayı bu seferde atılan golü değil yenilen golleri yazmış yani manisa 3 gol yedi ankaraspor 1 gol dolayısıyla maçı 3-1 kazandık kamuoyuna duyurulur!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

KINIYORUM

Rakip menajer Serkan Aydemir'i yaptığı akıl almaz açıklamalardan dolayı kınıyor akli dengesinden şüphe ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

manisanın transferler süper olmuş cahis ilerde süper oluyo yani 2007 de öyleydi

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

KINIYORUM!!!

Maçta 25 metreden gol yiyen kalecim murcia ile maçtan önceki akşam Maxim gazinosunda yanınıza da iki tane çıtır almış ne yapıyodunuz sayın Emre Sipahi açıklayın kamuoyuna valla Ahmet Çakara sölicem sonra siz Telegolde ayıklayın pirincin taşını ayıklayamadığınız da kafanızda patlasın...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

YAVAŞ OL !
    Sayın Serkan Aydemir ne dediğinizi bilin de sonra konuşun.Buradan sesleniyorum olayı kanıtlayacak bir delil bulamazsanız hakkınızda gerekli herşeyi yapacağım.

Favori Murat Abi

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Gaziantepspor'dan açıklama
    Hedefimiz bu yıl ilk 4'e girip Uefa'gitmek.Gençlik 27 bizi yanlız bırakmasın ve kombine alsınki klübün mali durumu iyi olsun.Yaptığımız kaliteli transferlerle sezonun flaş takımı olabiliriz

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Şahane Bir Kariyer Olacak İlk Başta Ankete Baktım Manşsa'ya Oyumu Yolladım Ama Murat Abi'yi Görünce Kararımı Değiştirdim. Murat Abi İlk 3'te Bitirir.
    Forza Gaziantepspor
    Gençlik 27

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri