Belediye bu sene çok iyi bir form grafiği çizdi.Beşiktaş ise çıkışa geçti.Seyir zevki yüksek,güzel bir maç olur.Beşiktaş kazanır
Belediye bu sene çok iyi bir form grafiği çizdi.Beşiktaş ise çıkışa geçti.Seyir zevki yüksek,güzel bir maç olur.Beşiktaş kazanır
Hüguain Liverpool maçında etkiliydi ama ben bu maçta Nobre'nin daha çok iş yapacağını düşünüyorum.Higuain Fenerbahçe maçında daha çok iş yapar.
So what?
Saike
Beşiktaş'ta sakatlar düşündürüyor
Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de yarın(bugün) İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün(dün) gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen son antrenmanda siyah-beyazlı oyuncular, taktik ağırlık bir çalışma yaparken, idmanın ardından kampa girdi.
Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanına sakatlıkları bulunan ve tedavileri süren İbrahim Akın, Serdar Kurtuluş, Gökhan Zan ve Koray katılmadı. Sakat oyunculardan İbrahim Akın ve Serdar Kurtuluş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyemeyecek.
Bu arada, diğer sakat oyunculardan Koray ile Gökhan Zan'ın durumlarının ise yarın netlik kazanacağı açıklandı.
27.10.2007
Kaynak : AA
Ezmemiz Lazım.
gokhan zan da bi kurtulamdi sakatliklardan hep sakatlaniyor.
Higuain'den bu maçta patlama bekliyorum.Bir türlü uyum sağlayamadı.Aslında hızlı,çabuk ve etkili bir adam ama bir seri yakalasa devamı gelir.İnşallah bekleneni verir bu maçta.
Evet Bobo Vs Burak' izlemek güzel olur.2. yarıda duruma göre Huguain..
Beklenilenin akisne çok zor bir maç olacağı kanısındayım ben güzel maç olur o ayrı,karşımızda Abdullah Avcı gibi ülke standartlarının üstünde bir hoca var
güzel olacak gönül isterdiki Liverpool macında oldugu gibi bu macida bizzat inonude izleyelim,olmadı işte ne diyelim nasip
maç nasıl mı biter ?
büyük ihtimalle 2.yarının ortalarında atacağımız bir gol ile maçı koparırız gibime geliyor
![]()
Ist.BB bu maca iddaali gelecek. Adriano bu mactada golünü atacaktir..
İnönü'de şölen var! İşte ilk 11'ler
Turkcell Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya geliyor. Beşiktaş İnönü Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Lig Tv'den naklen yayınlanacak olan maçı Oktay Demiray yönetecek.
BEŞİKTAŞ
Hakan
Ali Tandoğan
Gökhan Zan
İbrahim Toraman
İbrahim Üzülmez
Serdar Özkan
Cisse
Delgado
Tello
Bobo
Burak
İSTANBUL B.B
Hasagiç
Mert
Metin
Volkan
Ekrem
Raşit
Efe
Selim
İlyas
Erman
Adriano
28.10.2007
Kaynak : Sporx.com
So what?
Saike
Başarılar İbb
Umarım farklı kazanırız. Başarılar BEşiKTAş
mac basladi .
kartal gol gol gol kartal gol gol gol![]()
Haydi Kartalım farka boğ rakibini. Coştur bizi.
Denk bir mücadeLe var şu anda.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Atamadık mı daha yahu yok mu seyreden maçı katarsa bizede.![]()
İnşallah bi aksilik çıkmaz..
So what?
Saike
İLk yarının son dakikaLarında Bobo ve Serdar özkan çok net iki goL kaçırdı.Buna karşıLık BeLediye de Adriano iLe iki net fırsattan yararLanamadı.DinLeyiş zevki yüksek oLmayan bir maç![]()
Takım yorgun.Higuain,Ricardinho,Nobre gibi isimlerin girmesi gerek.Delgado'yu beğenmedim ilk yarı.
ilk yarıyı dinleyemedim...![]()
Bravo IBB.2.ci yarida basarilar
2. Yarıda atsakta kazansak şu maçı.
İBB taraftarı nasıl İnönü'yü inletiyor mu?![]()
Neden bir kere sırtımızı arkamıza yaslayarak bir maç takip edemiyoruz yav biz.![]()
So what?
Saike
Taraftar herzaman ki gibi yine kusursuz...
Gol yok mu gol![]()
Efe RonaLdinho Adriano da Henry gibi oynuyor mübarek brehh.
55 dk 0 0 durum