Türkiye'de futbol oynansa emin olun özen gösterirler.Türkiye'deki futbol tiyatro..
Türkiye'de futbol oynansa emin olun özen gösterirler.Türkiye'deki futbol tiyatro..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Singapurdan iyidr FutboL seviyemiz en azından..
Sen FutboL oynanmıyor üLkede ondan ekLenmiyor dedin bende öyLe söyLedim direk sana veriLmiş bi cevap değiL
Şuda Garip KayseriSpor oLayı düzeLtiLmiş ama Gs deki Ahmet Akcan oLayı düzeLmemiş.adamLar Kayseri yi demekki kendiLeri buLup düzeLtti..bizimkiLer yapmış oLsa Gs deki hatada düzeLtiLirdi diye düşünüyorum..
exe.dosyası gösteriyor indirdim exe değil.nereye atcam bu dosyayı anlamadım??attachment yazıo dosya adında bi yardımcı olurmusunuz
Ya bu yama çok kötü.premier lige bir girdim 40 50 ıyuncu en az 3 4 ay sakat gerçekten böyle değil ki meseka Owen şu an oynuyor ama oyunda 2 ay sakat
exe.dosyası gösteriyor indirdim exe değil.nereye atcam bu dosyayı anlamadım??attachment yazıo dosya adında bi yardımcı olurmusunuz
bu dosyayı bi yere atma masaustunde kur
http://download.sega.com/u/fm2008_pa..._betapatch.exe
bunu bi tekrar indr kardeş bende exe oLarak indi..Yeniden indr Exe oLarak inmedyse..
Ben asıl yamayı bekliyecem.Bunu indirmeyeceğim.
Ama saol.
Arkadaşlar ben indiremedim bir türlü yahu.Bağlanamıyor.Acaba rapide upload edildi mi? Birde şansımı orada deneyeyim.
So what?
Saike
Buyur Semsicim![]()
Daha oyun elime geçmedi,adamlar 8.0.1'i çıkarttılar.Helal olsun vallahi.![]()
ya ben yama yı indirdim. hatta yükledim ama yükleyip oyuna girinde cd istedi ne yapmalıyım?
lütfen cevap verin bekliyorum!!!!!!!!!![]()
Orjinal oyun kullanmıyorum. Daha ülkemize gelmediği için(Gelince alıcam yani). Cd isteyeceğini düşünüyordum fakat istemedi çok ilginç. Nasıl böyle birşey olabilir?
Maç motorunda ciddi "bug"lar vardı,bakalım ..
Turksportal Forumlarında
ILLEGAL paylaşımlar, Bu konularda Soru Sormak, Sorulmuş Bir Soruya Cevap Vermek
KESİNLİKLE YASAKTIR!
Dikkat etmeyenler hakkında uyarı ve ceza sistemi uygulanacaktır.
Illegal link paylaşımı yapanlar forumdan atılır.
Herkesin Bilgisine!
herkes iyi hos diyo ben korsan kesinlikle almadım ve bi süre daha almıcam orjinal oyun bulana kadar bana bir adres soyleyin veya bi yer soyleyin gidip oradan alıyım yöneticiler sureklı dıyo korsan muhabbetı yasak bende karsıyım sonuna kadar korsana adamlar para kazansın hakedıyo ama orjınal oyun bulamıyo kımse ve bende bulamıyorum.. fiyatıda onemli diil yeterki bulıyım istanbulda..ve dediğiniz gibi yeni pathcte gelicek bi an önce almam lazım.. yardımcı olursanız sevinirim.
Netten al.
http://www.sendit.com/game/item/6000000004191
Tavsiye ederim siteyi, kargo parası ödemiyorsun.
Ayrıca orda gödüğün simge euro değil sterlin, çoğu kişi karıştırıyorda =)
eywllh saol.. internetten alısverısı sevmıyorum ama tek care buysa yapıcak bıseyde yok
çok saçma haber (sözüm yazana değil)
oyun çıkmasıyla yama çıkması bir olmuş
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
bendede cd istedigi icin acamadim
keske orjinal olmayan oyunlarda calismadigi belirtilseydi simdi nasil silcem bu yamayi yardim edermisiniz?
bide bunun bi yolu yokmu yamayi bu sekil calistirmanin 2007de hide disc falan yapip calistiriyorduk illaki vardir bi yolu