gerçekteki gibi olmuş man city iyi başlamış bakalım devamı gelcekmi![]()
gerçekteki gibi olmuş man city iyi başlamış bakalım devamı gelcekmi![]()
Malesef gelemiyor.Çünkü pc deki belgelerim silindi ve içindekilerde tabiki bu yüzden kayıtlı oyunda gitti.
Ve kariyerde gitti inşallah başka bir kariyerle karşınızda olurum şimdilik hoşçakalın yorum yazan herkese teşekkür ederim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hayır hayır hayır hayırbuldum belgelerimin nerede olduğunu kayıtlı oyunda duruyor tekrar devam edeceğiz kariyere DEVAMI GELECEK ARKADAŞLAR ENDİŞELENMEYİN
![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
iyi yunus bekliyoruz ne olur ne olmaz diye yedeğini al
Bekliyoruz hadi Yunus![]()
Hadi Yunus bekliyoruz
ne action kariyer yahu
hadi bekliyoruz yunus maçlarını..
Yunus korkuttu bizi.Bekliyoruz devamını.
Tamam Ferdi sağol.Aldım bile yedeğini.
Tamam Kerem geliyor maçlar.
Hemmmmmennnnn geldi.
Tamam Fıratcan abi sağol jet hızıyla geliyor maçlar.
Tamam Yılmaz geçti yedeğini aldım bile oyunun.
LİVERPOOL - MAN.CİTY
MAÇIN OYNANACAĞI STAD İŞTE ANFİELD ROAD:
MAÇIN ÖYKÜSÜ:
City o hafta Pazartesi,Salı,Çarşamba,Perşembe ve Cuma günü de çift antrenman yapmıştı maça çok sıkı hazılanmıştı.Ve kampa girmişti.Maç günü City Otobüsü Anfield Road stadyumu önüne gelmişti ve maçın başlamasına sayılı dakikalar kalmıştı ve Yunus şu şekilde bir konuşma yapmıştı.
YUNUS:Beyler kazanamasakta hiç değilse berabere kalalım tamam zor maç anlıyorum ama siz bu takımı devirebilirsiniz.
MAÇIN DAKİKALARI:
64.DAKİKA:Bu dakikaya kadar gol olmamıştı Anfield Road da ama bu dakika da ELANO nun attığı golle Liverpool taraftarları şoka girdi ELANO ve YUNUS büyük bir sevinç içerisindeydiler.
90+4.DAKİKA:MAÇ BU SKORLA BİTİYORDU VE ZAFER
CİTY NİN OLUYORDU.
MAÇIN SSSİ
MAÇIN YILDIZI:ELANO
MAÇ SONU BASIN TOPLANTISI:
YUNUS:Evet gerçekten destansı bir galibiyetle ayrıldık takımımı kutlarım galibiyeti hak ettik herkes birer kahraman gibi oynadı artık önümüzdeki daha da zorlu maçlara bakacağız hedef her zaman zafer olacaktır.Sorusu olan.Buyrun.
Muhabir:Yunus bey takımınızdan memnunmusunuz transfer düşünceleriniz varmı?
Yunus:Olmazmı tabiki var bir sağ açık istiyorum ve bu konuda TÜM TSİ LİLERİN OYUNCU ÖNERİLERİNİ BEKLİYORUM
Muhabir:TSİ NE?
YUNUS:TSİ bize destek olanlar![]()
iyi akşamlar toplantı bitmiştir.
VE FANATİK İLE YAPILAN ÖZEL RÖPORTAJ:
MEMLEKETİM BURNUMDA TÜTÜYOR
Muhabir:Evet Yunus bey Türkiye yi özlüyormusunuz?
YUNUS:Özlemezmiyim özellikle memleketimin kokusu hala burnumda.
Muhabir:Tatillerde gelin o zaman.
YUNUS:Mutlaka geleceğim
BURADA FUTBOL ÇOK FARKLI
Muhabir:Buradaki futbolun içinde olmak nasıl?
YUNUS:Burada futbol acayip hızlı ve akıllıca oynanıyor hatayı affetmiyor İngiliz futbolu ama nerede benim FB-GS GS-BJK BJK-FB derbilerim
KARARIMDAN MEMNUNUM
Muhabir:Buraya gelmekle pişman oldunuzmu?
YUNUS:Aksine çok mutluyum iyiki gelmişim hedefim buradan Türkiyeye geri dönmek.
İNŞALLAH GALİBİYET SERİMİZ DEVAM EDECEK.
Muhabir:Bilindiği gibi çok iyi bir başlangıç yaptınız devamı gelirmi sizce?
YUNUS:İnşallah takımım iyi olduğu müddetçe bunu devamı gelecek inşallah tekrar görüşürüz tekrar beklerim sizi İngiltereye şimdilik hoşçakalın MEMLEKETİME SELAMLAR.
DEVAMINDA Coventry maçı ve Tottenham maçı ve öyküsü
Süper ....Devamını sabırsızlıkla bekliyorum
devamını bekliyorum yunus liverpool maçı çok heyecanlı geçmiştir![]()
Süpersin aga.Böyle devam edersen hedefinin üstüne çok rahat gidersin.
Süper Yazılarda güzel![]()
vay bee muthis bir kariyer oluyo..Basarilar..
Yaw Yunus harbiden kağnı arabası gibi bir kariyer çok hızlısın maşallah
Sağ açığa önerebileceğim isim Arda Turan. Gayet iyi oynuyor. Tabii bütçeni söylersen daha rahat yardımcı olabiliriz.
Yahu herşey iyi güzelde bu renkteki bir yazıyı nasıl okumaya tahammül ediyorsunuz anlamadım. Bence farklı renkler seç.
Teşekkür ederim Mert sağol.
Sağol Ferdi evet o maçta kalbimin sesini kulaklarımda duydum
Teşekkürler Yılmaz inşallah hedeflerimiz gerçekleşecek.
Teşekkür ederim.Yazıları beğenmenize sevindim.
Teşekkür ederim kaydırı kuppak beğenmene sevindim.
İltifatın için teşekkürler Yusufcan
Sağol Göktuğ Arda zaten kısa listemde tamı tamına 48 MN YTL PARAM VAR GÖKTUĞ.
Teşekkür ederim abi O rengi Man City nin forma rengi olduğu için seçtiştim ama olsun o zaman eyyyyyy TSİ AİLESİ YAZIMIZ DEĞİŞSİNMİ KALSINMI AYNI ŞEKİLDE?
VE LEAGUE CUP 2.TUR MAÇI:
TOTTENHAM MAÇI VE ÖYKÜSÜ:
MAÇIN ÖYKÜSÜ:
O hafta Man City.Pazar gününü izinli geçirmiş Pazartesi,Salı,Perşembe günleri çift Çarşamba ve Cuma günleri tek antrenman yaparak Tottenham maçına hazırlanmışlardı.Ve CİTY Otobüsü Cumartesi günü saat 13.civarı stadyumun önüne geldi.Ve son taktikle yine Yunus verdi işte son taktikler:
Yunus:Evet beyler geçen haftaki performansınız çok hoşuma gitti bugünde kazanın ve sizin için buraya gelen 47000 taraftarımızın yüzünü güldürün hadi size güveniyorum...
MAÇIN DAKİKALARI:
11.DAKİKA:MAN CİTY Beklediği aradığı golü 11.dakikada SAMARASIN ayağından buldu ve maça hızlı başladı.
90+3.DAKİKA:Sıkıcı maç 1-0 CİTY nin üstünlüğü ile tamamlandı...
MAÇIN SSSİ:
MAÇIN YILDIZI:KASPER SCHMEİCHEL
YUNUS:Evet bugün belki futbolumuz zevk vermedi belki güzel bir futbol oynamadık ama kazanmasını bildik gol yollarında sıkıntı çektiğimiz belli oluyor ve bir forvet takviyesi yapmayı düşünüyoruz özellikle Aaritalo İngiltere futbolunu kaldıramıyor Bianchi iyi ama daha iyisi lazım bize oyuncu araştırmalarımız başladı.Sorusu Olan.Buyrun.
Muhabir:Ne tip bir forvet bakıyorsunuz?
YUNUS:Henüz kafamda oluşmadı TSİ AİLESİNDEN YARDIM BEKLİYORUM.
VE YEPYENİ BİR PROGRAM YAPACAĞIZ ADI: DAR ALANDA KISA PASLAŞMALAR:İŞTE PROGRAM HAKKINDAKİ BİLGİLER:
PROGRAMIN ADI:DAR ALANDA KISA PASLAŞMALAR
PROGRAMIN SUNUCUSU:ERDOĞAN ARIKAN
PROGRAMIN YORUMCULARI:MERT ÇEKEN(CEKOCHAN)
YILMAZ TAŞ(TOTTİYILMAZ)
PROGRAMIN KONUSU:MAN.CİTY TAKIMI HAKKINDA DEĞERLENDİRMELER.
PROGRAMIN HABER MUHABİRİ:KADİR ÇETİNÇALI
PROGRAMIN YAPIMCISI:OSMAN SINAV
DEVAMINDA SUNDERLAND MAÇI VE ÖYKÜSÜ VE DAR ALANDA KISA PASLAŞMALAR ADLI YENİ PROGRAMMM.
Çok önemli bir galibiyet almışsın Yunus.Tebrikler.
Tebrikler Yunus kardeş..
programı bekliyoruz
Galibiyet güzel.Programı bekliyoruz...
Teşekkürler Yılmaz.
Teşekkkür ederim.
Bu hafta değil malesef Ferdi yorumcularımız yok
Teşekkürler Burak abi Bu hafta değil malesef yorumcularımız yok
Ve karşınızda SUNDERLAND MAÇI VE ÖYKÜSÜ:
O hafta yine City Pazar gününü izinli geçirdi. Pazartesi,Salı,Çarşamba ve Cuma günleri çift Perşembe günü ise tek idman yaptı Mavi beyazlılar.Ve Cuma günü de kampa girdiler maç saatini beklemeye koyuldular.Ve Cumartesi günü saat 12.30 sıralarında The Stadium Of Light Sunderland stadının önünde oldular ve Yunus işte son konuşmasını böyle yaptı:
YUNUS:Haydi beyler zor bir maç değil buradan da 3 puanla ayrılalım haydi göreyim sizi kazanırsınız.
MAÇTAN DAKİKALAR:
18.DAKİKA:CİTY zorlanmadığı mücadele de ilk golünü PETROVLA 18.dakikada buluyordu.
20.DAKİKA:Hemen ardından AARİTALO farkı 2 ye çıkarıyordu.
37.DAKİKA:ELANO SAKATLANDI.
45.DAKİKA:İlk yarıda yine son sözü AARİTALO söylüyordu 3-0.
57.DAKİKA:RİCHARD SAKATLANDI.
90+2.DAKİKA:MAÇI CİTY ZORLANMADAN 3-0 KAZANIYORDU.
MAÇIN SSSİ:
MAÇIN YILDIZI:MİKA AARİTALO
YUNUS:Güzel bir maç oldu güzel bir galibiyet aldık kendimizi fazla zorlamadan fazla sıkmadan mücadele ettik bu galibiyetle yolumuza kayıpsız devam ediyoruz inşallah böylede devam ederiz milli maç arasında memleketi gideceğim.Ve biraz da oyuncu araştırması yapacağım özelliklede FORVETTE SIKINTIMIZ VAR. diye düşünüyorum oyyunccu araştırması yapacağım bu arada.İyi akşamlar toplantı bitmiştir.
SUNDERLAND DAN AYRILIŞ
City kafilesi 18.00 da takım otobüsüne bindi ve City şehrine doğru yola çıktı.
NOT:MALESEF PROGRAMIMIZIN YORUMLULARININ BU AKŞAM MSN DE OLMAMALARINDAN DOLAYI DAR ALANDA KISA PASLAŞMALAR ADLI PROGRAMIMIZI YAYINLAYAMADIK HERKESTEN ÖZÜR DİLERİZ KAMUOYUNUN BİLGİSİNE
DEVAMINDA FULHAM MAÇI VE ÖYKÜSÜ VE DAR ALANDA KISA PASLAŞMALAR BU SEFER İNŞALLAH PROGRAMDA OLACAK![]()
güzel gidiyorsun dewam![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
olsun yunus başka bir gün yaparsın programı kafana takma.sunderland maçı çok güzel geçmiş bu arada
Çok güzel gidiyorsun![]()
Ne demek yok.Ben buradayım![]()
Arda`yi neden almaya calisiyon ki ? Zaten orada Martin Petrov var,emekli olana kadar harika oynar,ben AML de oynatiyom ligin asist krali durumunda,Elano da AMR de oynuyor o da asist kralliginda 2.sirada (:
Şu ana kadar gerçekten çok iyi gidiyorsun Yunus.İnşallah devamı gelir.
Teşekkürler Kasım abi.
Teşekkür ederim Ferdi programda yine kaldı Yılmazla bir türlü buluşamıyoruz.
Teşekkürler Berkay.
Tamam Mert biliyorum
Abi Ardayı sağ açık için almak istiyorum sağ açıkta eksik var.
İnşallah Yılmaz bir türlü denk gelemedik yarın msn de olda programı yapalım.
FULHAM MAÇI VE MAÇIN HİKAYESİ:
Man City yine Pazar gününü izinli geçirmişti.Pazartesi,Çarşamba,Perşembe ve Cuma çift Salı günü ise tek antrenman yapmıştı.Kampa girmişti Cumartesi izinli olan City Pazar günü saat 14.00 civarında Fulham Craven stadyumu önüne gelmişlerdi.Ve Yunus son konuşmasını şu şekilde yapmıştı:
YUNUS:Bu maç önemli beyler rakip zor değil ama kazanmamız gereken önemli bir maç haydi göreyim sizi onları sahanın çimleri arasında gömün.
MAÇIN DAKİKALARI:
9.DAKİKA:ROLANDİ BİANCHİ 9.DAKİKA DA MAN CİTY Yİ 1-0 ÖNE GEÇİREN GOLE İMZASINI ATTI.
11.DAKİKA:YİNE BİANCHİ 2-0
18.DAKİKA:18.DAKİKA SEOL Kİ-HYEON SAHNEYE ÇIKTI VE 2-1
90+5.DAKİKA:CİTY MAÇI 2-1 KAZANMASINI BİLDİ.
MAÇIN SSSİ:
MAÇIN YILDIZI:ROLANDO BİANCHİ
MAÇ SONU BASIN TOPLANTISI
YUNUS:Evet iyi futbol yine zaferi getirdi önümüzde zorlu 2 maç var FA CUPTA CHELSEA VE ligde BOLTON maçları çok önemli bizim için bu maçlara bakıyoruz artık galibiyet burada kalmıştır hemen önümüzdeki maçlara konsantre olmamız gerekir.
FULHAMDAN AYRILIŞ:
MAN CİTY SAAT 19.30 SIRALARINDA FULHAMDAN AYRILDI VE CİTY ŞEHRİNE DOĞRU KOYULDU.
MALESEF YILMAZ OLMADIĞI İÇİN PROGRAM YARINA ERTELENDİ.
DEVAMINDA DAR ALANDA KISA PASLAŞMALAR FA CUPTA CHELSEA MAÇI VE LİGDE BOLTON MAÇI.
bu program olmayacak yunusyine galibiyetlere devam
![]()