Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 256 sonuç

Konu: Fenerbahçe-PSV / Şampiyonlar Ligi G Grubu 4.Hafta

F.Bahçe'ye Lüksemburg'lu hakem
    Fenerbahçe-PSV Eindhoven maçının hakemleri belli oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 7 Kasım Çarşamba akşamı oynanacak Fenerbahçe-PSV Eindhoven karşılaşmasını Lüksemburg Futbol Federasyonu'ndan Alain Hamer yönetecek. Hamer'in yardımcılıklarını Francis Crelo ve Christian Holtgen yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Luc Wilmes.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yarın deplasmanda İngiltere'nin Liverpool takımıyla yapacağı maçı ise Almanya Futbol Federasyonu'ndan Markus Merk'in yönetecei açıklanmıştı. Anfield Stadı'nda 21.45'te başlayacak maçta, Merk'in yardımcılıklarını Sönke Glindemann ve Peter Henes yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Jochen Drees olarak açıklandı.

05.11.2007

Kaynak : DHA

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Hak eden kazansın,ortada bir maç.Beraberliği daha ihtimal dahilinde görüyorum..

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Hak eden kazansın,ortada bir maç.Beraberliği daha ihtimal dahilinde görüyorum..

Feyyaz dikkatimi birsey cekti,Gs ve Fbnin Avrupa maclarinda hakeden kazansin diyorsun,destek olmuyorsun takimlara,ama kendi konunda birisi Liverpool kazanir diyince cileden cikip,yorumlar yapiyorsun.Nasil birseydir bu ben anlamadim ?

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Feyyaz dikkatimi birsey cekti,Gs ve Fbnin Avrupa maclarinda hakeden kazansin diyorsun,destek olmuyorsun takimlara,ama kendi konunda birisi Liverpool kazanir diyince cileden cikip,yorumlar yapiyorsun.Nasil birseydir bu ben anlamadim ?
    Çileden çıkmadım arkadaşım..
    Aşağılyıcık sezdim ben o 4-1 in yanında ki gülücüklerde falan ondan o mesaj dikkatimi çekti,yoksa isterseniz gidin Liverpool tribününde oturun umrumda olmaz.Ben kimseye benim takımımı desteklesin demiyorum,öyle bir beklentim yok,şu ana kadar hiçte olmadı..O yüzden başarılar dileyip mevzuyu kapatıyorum..Tekrar bu mevzular açılsın istemiyorum,geçen sene çok tartışılmıştı çünkü.Ayrıca benim attığım mesajlar ile oraya gelen mesajların tarihine iyi bir bak istersen.Başka bir şey varsa özelden konuşalım fb'li arkadaşların başlığını parsellemeyelim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu maçı Migros'tan izliyorum.Mertcan'la gidecektik ama o gelmiyor.
    Kazanırız

Nesil
    2006

Lüksemburg hakem gene atandı. Uefa bizi katil edecek. Adam Fenerin iki maçını yönetti, 2 kırmızı kart 5 sarı kart gösterdi. Leverkusen(2-1 dep.), Schalke(3-3 ev) oynadığımız maçlar. Bakalım bu maçta hangi kararları verecek. Alex'e Schalke maçında kafayı takmıştı sonunda hatmıştı. Bakalım bu maçta ne olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Psv kazanacak gibi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Psv kazanacak diyen arkadaşlar, sizleri biraz daha gerçekçiliğe davet ediyorum
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeteri kadar gerçekciyiz

Nesil
    2006

6 Kasım'ın haftasında ben 6 gol bekliyorum. Şahet o gün 7 Kasım ama olsun...

PSV'nin kazanması baya süpriz olur. Kadıköy'de bizi devirecek hiçbir kulüp dünya üstünde bulunmuyor. Şuanki görüntü ile.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Psv kazanacak gibi
    Samet Avrupa maçlarına da mı el attın

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Yeteri kadar gerçekciyiz

Psv için ne kadar dezavantaj var ise, Fenerbahçe içinde o kadar avantaj vardır. Bunlar Saha, seyirci vb. daha nicelerini sıralayabiliriz.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    6 Kasım'ın haftasında ben 6 gol bekliyorum. Şahet o gün 7 Kasım ama olsun...

PSV'nin kazanması baya süpriz olur. Kadıköy'de bizi devirecek hiçbir kulüp dünya üstünde bulunmuyor. Şuanki görüntü ile.
    Bulunmuyor mu ? Şuan.Ooo Batu uçtun.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Bulunmuyor mu ? Şuan.Ooo Batu uçtun.
    Bazı istisnalar dışında bulunmuyor bence.
    (/s)

Nesil
    2006

Carlos açıklama yaptı bizi Kadıköy'de yenecek takım yok diye. İnan bana bu taraftar ile her takımı dize getirebiliriz. Avrupa'da farklıyız. Sonuçta bütün maçları kazancağız demiyorum kaybetmeyeceğiz diyorum. Zico ile hiç Kadıköy'de yenilmedik. 8 maçtırda bileğimiz bükülmüyor. Ligde 30 maçtır kaybetmiyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Kazanırız...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

PSV İstanbul'da
    Fenerbahçe'nin, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda 7 Kasım Çarşamba günkü rakibi PSV Eindhoven, İstanbul'a geldi.

Hollanda ekibinin Sabiha Gökçen Havalimanı'na inen özel uçağında, takımın yanı sıra çok sayıda davetli ve medya mensubu da yer aldı. Fenerbahçe Kulübü yetkilileri, konuk kafileyi apronda çiçeklerle karşıladı.

PSV Eindhoven'da sakatlıkları nedeniyle oynayamayacakların dışında, 4 maç cezası bulunan Addo, İstanbul'a getirilmedi.

PSV Eindhoven kafilesine, konaklayacakları Kozyatağı'ndaki Marriot Otel'e kadar 4 polis otomobilinin yanı sıra 2 çevik kuvvet minibüsü eşlik ederken, kalabalık kafileyi karşılamak için havalimanına 4 otobüsün gelmesi de dikkat çekti.

PSV Eindhoven, Fenerbahçe maçı için son çalışmasını, yarın akşam, karşılaşmanın oynanacağı FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapacak. Teknik direktör Jan Wouters de antrenman öncesi statta, maçla ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

kazanicaz Insallah Ama Kolay Olmayacaktir

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Fenerbahçe kazanır umarım kolay olmayacak ama.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

fener alır gibimie geliyor

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Deivid'in yerine Kazım'ı oynatması gerekiyor.O kanatta Gökhan'ın fizik eksikliğini tamamlar. Defansta da Yasin çok sırıtmaz gibime geliyor. Alex günüde olursa ve herkes görevini minimum hatayla yerine getirirse kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İnşallah kazanacaz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe'nin BJK maçındaki gibi hatalar yapmaması lazım. Defans yol geçen hanı gibi. Bakalım neler olacak.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Son 2 macta savunma SOS veriyor.Gercekten büyük hatalar yapiyorlar.InsAllah Psv macinda bu sorunlarla karsilasmaz Fenerbahce.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

bize karşı oynadıkları gibi oynarlarsa psv kazanır.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Gollü bir maç olacak bence. Fener farklı galip gelebilir veyahutta, 2-2, 3-3 faLan bitebiLir maç. Yenmemiz şart! YENMELİYİZ.. Yeneceğiz!..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Fenerbahçe'nin BJK maçındaki gibi hatalar yapmaması lazım. Defans yol geçen hanı gibi. Bakalım neler olacak.
    Türkiye ligine göre karşılaştırma yapmassan sevinirim. Sonuçta iki farklı Fener var, birisi Avrupa'lı diğeri Türkiye'li. O yüzden Avrupa Fenerin'e göre konuşursak sahada PSV silinir. Türkiye'ye göre değerlendirmek yanlış olur ama o zaman PSV şansı yüksek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fenerbahçe yenmesi gereken maçlarda ve kapalı savunmaları geçmekte zorluk çekiyor deplasmanda ve inter maçında oynadıkları gibi rahat oynayamayacaklar heleki psv erken bir gol bulur ve kapanırsa yan ortalardan gol atamayan (duran top hariç) fenerbahçe sıkıntı yaşayacaktır zira kezmanın yerine semihin oynaması oyunu rakip yarı alana yıkma anlamında fenerbahçe için daha iyi olacaktır

genel olarak 1-0 lık bir fb galibiyeti bekliyorum ama kadıköydeki cska maçı için içimden süpriz bir mağlübiyet havası geçiyor
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gelişmeleri takip edemedim ama Deivid yerine Appiah oynamaz umarım. Yine Appiah'ı sağ kanada atmamalı Zico. Deniz Aurelio ikilisiyle başlayıp Appiah'ı gerekirse sonradan oyuna almalı. Kazım 11'de çıkacak mı bakalım?

Bize sonuçta beraberlik de yarıyor. PSV'nin önündeyiz. Maça kontrollü başlarız, erken gol yemezsek de fazla hücum yapmayız, 1 gol atarsak üstüne yatar maçı 1-0 kazanırız ve büyük oranda çıkmayı garantileriz...

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Gelişmeleri takip edemedim ama Deivid yerine Appiah oynamaz umarım. Yine Appiah'ı sağ kanada atmamalı Zico. Deniz Aurelio ikilisiyle başlayıp Appiah'ı gerekirse sonradan oyuna almalı. Kazım 11'de çıkacak mı bakalım?

Bize sonuçta beraberlik de yarıyor. PSV'nin önündeyiz. Maça kontrollü başlarız, erken gol yemezsek de fazla hücum yapmayız, 1 gol atarsak üstüne yatar maçı 1-0 kazanırız ve büyük oranda çıkmayı garantileriz...
    kazimi dusunmuyormus serkan abi
    100 de 70 appiah olur diorlar
    sana katiliyorum (saga ofansif adam)
    saga ters ayaklida olsa tumer iyi giderdi bence
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri