Sayfa 2 / 13 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 377 sonuç

Konu: Norveç-Türkiye | Euro 2oo8 Elemeleri C Grubu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Valla ben biraz ön yargılı bakıyorum olaya Emrah ne desen fikirlerim değişmeyecek Fatih Terim en ideal kadroyu çağırmış olsada benim gözümde bitmiş bir teknik adamdır artık. Eğer Türkiye giderse şampiyonaya buna en az katkısı olan Fatih Terim'dir.
    Abi herhalde benim gözümdede bitti..Tabiki gitsin..Ne bilim sen Serhatı elestirince ona cevap verdim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bence Kaşı ümit milliye gönderir..Son anda aday kadroya toraman yada yasini alır gibime geliyor çünkü Ümit millininde kader macı var....Tepki gelirse bu degişikilik olabilir...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İbrahim Kaş bence Ümit Milli takımdaki performansına göre seçildi.Terim'in yardımcıları ve Ümit Davala önermiştir bence.Şöyle bir yaklaşım olabilir.Ümit Milli takım A Milli takımın tamamlayıcısı ve geleceği.Ona göre değerlendirirsek A milli takımda sakat,cezalı ve ya formsuz bir futbolcunun yerini Ümit Milli takımdan birisi ile doldurmak gerekir.Bu mantalite ile alındı bence...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Hakan Şükür yok şaşırdım Ama Emre Aşık neden alınır bu kadroya anlamış değilim.

Yasin Çakmak da yok.Herkes alınması gerektiğini düşünüyordu Yasin'in.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İyi herkez bunu alınmaması iyi olmus diyor..Ama yinede yanlıs kadro diyorsunuz sadece stoper seciminde hata yapmıs..Bence son anda toraman yada yasini alıcak kaşı da ümit milliye yollar....

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Emre ve Kaş'ı toplasan Servet kadar etmez yahu.İşimiz zor.Hele Norveç'te Carew gibi bir isim varken.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Takımda gereksiz olarak ibrahim kaş,sedat bayrak ve emre aşık bunlar ne yaptıda kadrodalar Gökhan Ünal, Yasin Çakmak ve Erdinç alınmalıydı kadroya

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    Takımda gereksiz olarak ibrahim kaş,sedat bayrak ve emre aşık bunlar ne yaptıda kadrodalar Gökhan Ünal, Yasin Çakmak ve Erdinç alınmalıydı kadroya
    Forvetlerin hepsi suanda çok formda gökhanı sanırım form düsüklügü yüzünden almadı...
    .Ayrıca Stoperleri aday kodradan cıkarıp gökhan yazılırmı...

Erdinç konusunda haklı degilsin sivas anadolu takımı diye oyuncusu alınmayacakmı sonucta zirvede bir takım...Gecensenede kayseri formda iken Aydın alınmısdı kimsede kim bu aydın dememişdi..Toraman ve yasin desen anlarım...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Örneğin bak Serhat'ın yerine Gökhan Ünal neden yok?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Örneğin bak Serhat'ın yerine Gökhan Ünal neden yok?
    Serhat formda çünkü...

Gökhan nereye aliniyor ? Sans verildi,sansini iyi degerlendiremedi.Ayrica kadroya cagirilan 5 tane forvet var,6.si fazla olurdu ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gökhan Yerine Mehmet Yıldız var .. Diğerleri zaten Klasik ve Formda Forvet oyuncularız

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Kadroda tek hata defans böLgesinde.İbrahim Kaş ve Emre Aşık gereksiz İbrahim'in oynamayacağı kesin zaten.Böyle macın Kadrosuna niye aLıosun.?Yasin Çok gerekLiydi aLmamış bekLeyip görecez artık İnş biz yanıLırız.
    Ortasaha Forvet SecimLeri doğru.Wederson da aLınmamış onada sevindim.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yapmayın yahu form düşüklüğü diyorsunuz Tuncay maşallah hiç eksik olmuyor babasının oğlumu Tuncay.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yapmayın yahu form düşüklüğü diyorsunuz Tuncay maşallah hiç eksik olmuyor babasının oğlumu Tuncay.
    Abi Gökhan yerine şansı Mehmet Yıldıza vermiş zaten yeterince forvet var takımda ikisinden biri olması gerekiyordu ki böyle bir karar vermiş

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Tuncay son KrediLerini kuLLanıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Tuncay son kredilerini kullaıyor ama Gökhan Ünal formsuz kadroda yok. Eh Fatih Terim normal...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Tuncay son kredilerini kullaıyor ama Gökhan Ünal formsuz kadroda yok. Eh Fatih Terim normal...
    Evt Fatih Terim için normaL.Güvendiği oyuncuLarLa sonuna kadar giden bir hoca bazen tutuyorda bu.İnş bu mactada tutar.Şahsi Fikrim Tuncay'ın oynamamasından Yana ama her ihtimaLe karşı Kadroda buLunmasında yarar var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ben begenmedim takımı tuncayı cagırmamalıydı serhat secimi dogru ama oynatmaz zaten serhatı neden ibrahim kası cagırmıs hayret ben coktandır oynadıgını görmüyorum keske yasini cagırsaydı.rüstüyüde cagırmıs surpriz bekliyorum terimden bizim volkan yerine rustuyu 11 oynatırsa sasırmayın.neyse artık bekleyip görucez pek umitli degilim ama

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ben neden Mehmet Yıldız var Gökhan yok demiyorum sadece kadro seçiminde Fatih Terim'in ne kadar dar bir bakış açısıyla baktıgını anlayamıyorum ona kızıyorum ona sinirleniyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Tuncay forvet degil Çok yönlü oyuncu..Ayrıca .Her yerde oynar..Alternatif acısından cagrılması iyi..Tuncayın tottenhamla macını canlı izledim..Baya güzel paslar calımlar atıyor ama kimse pasvermiyor..Birde sahanın yıldızı idi hocası oyundan cıkarıyor..Hocasının büyük sucu var bence...
    Emre belözoglunu bile cagırmamıs hayret..Tamda ne güzel kadro cagırıyor derken bir yasini cagırmadı ondan kötü etti..Ah terim yasin cagrılmazmı...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Tuncay'ı hep beraber izledik son Milli maçlarda. Ligdeki performansıda ortada en kötü transfer seçilecek adam neredeyse ama Milli takıma lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Tuncay'ı hep beraber izledik son Milli maçlarda. Ligdeki performansıda ortada en kötü transfer seçilecek adam neredeyse ama Milli takıma lazım.
    Aynen abi haklısın..Yunan macının Kötününde kötü oldu...Neyse abi okadar daolsun..en çok yasin veya toraman olayından tepki alır...Tuncayı oynatırsa zaten yerden yere vurulur...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Son Milli maçlarda Aurelio dışında kim iyiydi ki?

Boro maçlarında pas almadığı doğru ama Milli Maçlarda son performansı çok kötü Arda belkide daha iyi bir tercih olur..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tuncay her zaman kadroda olmalı bence.Hiç bir sakatlığı,cezası yokken Brezilya Milli takımından Ronaldinho kesilir mi?Şimdi Tuncay kim Ronaldinho kim diyecekler çıkacaktır.Sadece orantı kurun...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tuncay mı Hönk..!
    Aday kadro tam yerinde.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Bencede Tuncay kesinlikle 11'de başlamamalı bence.Bencede defans hattı seçimi kötü olmuş.Eğer maçta bu defansların hatası yüzünden gol yersek hiçde istenilmeyen şeyler olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Arkadaşlar Gökhana formsuz diye alınmadı diyosunuz unutmayalım macaristan ve yunan maçını kazanmamızda en büüyk pay sahibi gökhanda ona kalırsa tuncay çokmu formda hakan şükür her maçta golmü atıyordu emre aşık çokmu iyi gökhana haksızlık edildi türkiye ligignin en iyi yerli forveti bence gökhan çok iyi top saklıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Defans seçimi garip geldi.İnşallah bu oyuncuları çağırırkenki düşüncesi Norveç maçında tutar ve Fatih Terim istifa eder..
    So what?
    Saike

Sayfa 2 / 13 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri