Bence Kaşı ümit milliye gönderir..Son anda aday kadroya toraman yada yasini alır gibime geliyor çünkü Ümit millininde kader macı var....Tepki gelirse bu degişikilik olabilir...
İbrahim Kaş bence Ümit Milli takımdaki performansına göre seçildi.Terim'in yardımcıları ve Ümit Davala önermiştir bence.Şöyle bir yaklaşım olabilir.Ümit Milli takım A Milli takımın tamamlayıcısı ve geleceği.Ona göre değerlendirirsek A milli takımda sakat,cezalı ve ya formsuz bir futbolcunun yerini Ümit Milli takımdan birisi ile doldurmak gerekir.Bu mantalite ile alındı bence...
Hakan Şükür yok şaşırdımAma Emre Aşık neden alınır bu kadroya anlamış değilim.
Yasin Çakmak da yok.Herkes alınması gerektiğini düşünüyordu Yasin'in.
İyi herkez bunu alınmaması iyi olmus diyor..Ama yinede yanlıs kadro diyorsunuz sadece stoper seciminde hata yapmıs..Bence son anda toraman yada yasini alıcak kaşı da ümit milliye yollar....
Emre ve Kaş'ı toplasan Servet kadar etmez yahu.İşimiz zor.Hele Norveç'te Carew gibi bir isim varken.
Takımda gereksiz olarak ibrahim kaş,sedat bayrak ve emre aşık bunlar ne yaptıda kadrodalar Gökhan Ünal, Yasin Çakmak ve Erdinç alınmalıydı kadroya
Forvetlerin hepsi suanda çok formda gökhanı sanırım form düsüklügü yüzünden almadı...
.Ayrıca Stoperleri aday kodradan cıkarıp gökhan yazılırmı...
Erdinç konusunda haklı degilsin sivas anadolu takımı diye oyuncusu alınmayacakmı sonucta zirvede bir takım...Gecensenede kayseri formda iken Aydın alınmısdı kimsede kim bu aydın dememişdi..Toraman ve yasin desen anlarım...
Örneğin bak Serhat'ın yerine Gökhan Ünal neden yok?
Gökhan nereye aliniyor ? Sans verildi,sansini iyi degerlendiremedi.Ayrica kadroya cagirilan 5 tane forvet var,6.si fazla olurdu ...
Gökhan Yerine Mehmet Yıldız var .. Diğerleri zaten Klasik ve Formda Forvet oyuncularız
Kadroda tek hata defans böLgesinde.İbrahim Kaş ve Emre Aşık gereksiz İbrahim'in oynamayacağı kesin zaten.Böyle macın Kadrosuna niye aLıosun.?Yasin Çok gerekLiydi aLmamış bekLeyip görecez artık İnş biz yanıLırız.
Ortasaha Forvet SecimLeri doğru.Wederson da aLınmamış onada sevindim.
Yapmayın yahu form düşüklüğü diyorsunuz Tuncay maşallah hiç eksik olmuyor babasının oğlumu Tuncay.
Tuncay son KrediLerini kuLLanıyor
Tuncay son kredilerini kullaıyor ama Gökhan Ünal formsuz kadroda yok.Eh Fatih Terim normal...
ben begenmedim takımı tuncayı cagırmamalıydı serhat secimi dogru ama oynatmaz zaten serhatı neden ibrahim kası cagırmıs hayret ben coktandır oynadıgını görmüyorum keske yasini cagırsaydı.rüstüyüde cagırmıs surpriz bekliyorum terimden bizim volkan yerine rustuyu 11 oynatırsa sasırmayın.neyse artık bekleyip görucez pek umitli degilim ama
Ben neden Mehmet Yıldız var Gökhan yok demiyorum sadece kadro seçiminde Fatih Terim'in ne kadar dar bir bakış açısıyla baktıgını anlayamıyorum ona kızıyorum ona sinirleniyorum.
Tuncay forvet degil Çok yönlü oyuncu..Ayrıca .Her yerde oynar..Alternatif acısından cagrılması iyi..Tuncayın tottenhamla macını canlı izledim..Baya güzel paslar calımlar atıyor ama kimse pasvermiyor..Birde sahanın yıldızı idi hocası oyundan cıkarıyor..Hocasının büyük sucu var bence...
Emre belözoglunu bile cagırmamıs hayret..Tamda ne güzel kadro cagırıyor derken bir yasini cagırmadı ondan kötü etti..Ah terim yasin cagrılmazmı...
Tuncay'ı hep beraber izledik son Milli maçlarda. Ligdeki performansıda ortada en kötü transfer seçilecek adam neredeyse ama Milli takıma lazım.
Boro maçlarında pas almadığı doğru ama Milli Maçlarda son performansı çok kötü Arda belkide daha iyi bir tercih olur..
Tuncay her zaman kadroda olmalı bence.Hiç bir sakatlığı,cezası yokken Brezilya Milli takımından Ronaldinho kesilir mi?Şimdi Tuncay kim Ronaldinho kim diyecekler çıkacaktır.Sadece orantı kurun...
Tuncay mı Hönk..!
Aday kadro tam yerinde.
Bencede Tuncay kesinlikle 11'de başlamamalı bence.Bencede defans hattı seçimi kötü olmuş.Eğer maçta bu defansların hatası yüzünden gol yersek hiçde istenilmeyen şeyler olabilir.
Arkadaşlar Gökhana formsuz diye alınmadı diyosunuz unutmayalım macaristan ve yunan maçını kazanmamızda en büüyk pay sahibi gökhanda ona kalırsa tuncay çokmu formda hakan şükür her maçta golmü atıyordu emre aşık çokmu iyi gökhana haksızlık edildi türkiye ligignin en iyi yerli forveti bence gökhan çok iyi top saklıyor
Defans seçimi garip geldi.İnşallah bu oyuncuları çağırırkenki düşüncesi Norveç maçında tutar ve Fatih Terim istifa eder..
So what?
Saike