Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 37 arası toplam 37 sonuç

Konu: Lugano Juventus'a gitmek istiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Lugano'nun Yasin'den ve Can'dan çok daha tecrübeli bir defans oyuncusu olduğunu unutmayalım. Yasin'in Lugano seviyesine gelebilmesi için en az 3 yıla ihtiyacı var. Lugano top geçer adam geçmez tipinde, savaşçı bir tandem. Bana göre tek zaafı pozisyon almakta çektiği sıkıntılar. İstikrarlı bir oyuncu. Ama Lugano satıldıktan sonra Yasin veya Önder ile devam edilirse bence iyi olur.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

KatıLmıyorum sana . Lugano kasapLık yapıyor . Bir RonaLdo Bir Zago Yada Popescu FiLipescu asLa değiL oLamazda. AkıLlı sert oynamak vardır , Birde biLinçsiz sert oynamak vardır. Lugano 2.sini yapıyor

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Lugano'nun Yasin'den ve Can'dan çok daha tecrübeli bir defans oyuncusu olduğunu unutmayalım. Yasin'in Lugano seviyesine gelebilmesi için en az 3 yıla ihtiyacı var. Lugano top geçer adam geçmez tipinde, savaşçı bir tandem. Bana göre tek zaafı pozisyon almakta çektiği sıkıntılar. İstikrarlı bir oyuncu. Ama Lugano satıldıktan sonra Yasin veya Önder ile devam edilirse bence iyi olur.
    Apaçık bir sıkıntısı yok aslında, defans orta çizgiye yaklaşınca marke etmesi zorlaşıyor artık,çünkü çok hızlı değil (Zaten hızlı stoper yok Türkiye'de,hepsi ağır).
    Bu yüzden daha sertleşiyor, zaman zaman da doğaldır hata yapabiliyor.

Anderlecht maçında hiç sert oynamadı, çünkü zaten açık alan bırakılmadı, tamamen yaslandı kontra oynadı Fener..

Lugano tipik sert oynayan bir stoper, libero tarzı derleyen,toparlayan, pas yapan stoperlerden biri değil..
    O işi da zaten Edu yapıyor..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Süper transfer olur bence tam İtalya ligi için Lugano Gattuso ile kavga eder artık maçta

Gitsin.

Lugano bence büyük kayıp olur. Benim hayalim defansta Lugano-Yasin ikilisi, Edu'nun gitmesini tercih ederim. Lugano giderse üzülürüm zira kaliteli bir oyuncu bence, giderse yerini Yasin doldurur diye düşünüyorum. Yasin-Edu ikilisi PSV maçında rakibe pozisyon vermemişti ama Edu her an hata yapabilecek bir oyuncu olduğundan güven vermiyor, Lugano öyle değil.

İyi bir ücrete satabiliriz, 15'ten aşağıya satılmamalı eğer satılacaksa. Juventus'ta da bence rahat oynar, zorlanmaz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    Lugano iyi bir defans oyuncusu ama Rigobert Song onu cebinden çıkarır....
    Bu ne şimdi. İllaki GS'li bir oyuncuyu araya sokarak karşılaştırma yapma ihtiyacı mı duyuyorsun?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

valla cirkeflik futbolun içinde var mesela hasan şaş hagi bulent korkmaz alpay eskilerden kemalettin simdi lugano bjkli üzülmez sonra zagoda az degildi uchede arada pislik yapıyodu.anlayamadıgım sadece neden luganonun üstüne bu kadar çirkef diye gidliyo hagiye zagoya falan neden söylenmiyodu merak ediyorum ve aklıma su geliyo medyamızda fenere vuran sert konusan prim yapıyo bence bunun tek nedeni mesela üzülmez kezmana diz atıyo medayadan bazıları oda neden yatıyo adam gibi olsun yalandan neden yatıyo diyolar.ee be kardesim öndeyken yatmayan adammı var.hatta bjk son macta 1-1ken bile zaman geciriyodu bunlar dogal defans adamlarının cogu cirkeftir italyadan örnekte materazzi

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri