Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 33 arası toplam 33 sonuç

Konu: Bu Esen Rüzgar Degil Karadeniz Fırtınası...

basarilar..UEFA iyi ama lig pek ic acici degil...

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by nekop View Post
    4'lü defans tek ön libero iki mc amr ve aml birde forvet bu taktikle oynuyorum şuan pek müsait degilim yarın Hajduk maçlarını FB-GS derbilerimi yayınlicam onların yanındada taktiğimi gösteririm.

4-1-4-1 sistemi dün akşam semihin çıkmasıyla birlikte milli takımımızıda uyguladığı sistemdi..tabiki takım taktiğinin belirlenmesinde takımının kadro yapısının oyuncu mevkii özelliklerininde çok etkisi var bu yüzden ezbere konuşmak istemiyorum.en iyisini takımı yöneten sensin sen bilirsin ama ortadan bir adam eksiltip forveti çiftlemeni tavsiye edebilirim özellikle küçük takımlara karşı ...

aaritalo benim sevmediğim bir oyuncu değerleri FM de kesinlikle hak ettiğinin çok üstünde çok da iyi oynuyor ama aaritalo gibi bir adam bile tek forvette zorlanır aslında serhatı forma sokup yanına monte etsen çift forvete gör o zaman uşakları takım nasıl canlanır..

kariyerinde başarılar...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Son Transfer Zafer Yelen

Zafer genç yaşı ve oynadığı iyi futbolu sayesinde Trabzon'a fayda sağlayacak bir futbolcu ayrıca takımımızdaki duran topları olumlu yönde kullanabilecek bir isim...(ne saçma cümle oldu böyle )
    Ayrıca Rize'den genç kaleci İbrahim Atacan'da takıma alındı.(regen)

Uefa Kupası 1.Maç

Zor bir maç oynayacağımızı biliyorduk fakat erken yediğimiz gol bizi biraz telaşlandırdı ama yinede risk alıp rakibimizin üstüne gittik ve bulduğumuz 2 golle öne geçtik maçın kader anı kesinlikle Tolga'nın yaptığı fauldü o faulü yapmasa kaleciyle karşı karşıya kalıcaklardı.

TSL 4.Hafta

Söylenecek çok fazla bişey bulamıyorum biz oynadık onlar kazandı yinede takımın oyunundan memnun kaldım.

Uefa Kupası 2.Maç

İşte hayat bulduğumuz bir maç harika oyun başarılı son vuruşlar bize turu getirdi.Bunu diğer maçlarada yansıtırsak bizi tutabileceklerini sanmıyorum.Ayrıca Zafer'de oynadığı ilk maçta golünü atmayı başardı.

TSL 5.Hafta

Piatti Piatti Piatti söylenecek o kadar çok şey varki nereden başlasam bilemiyorum adeta Fenerbahçe'yi sildik sahadan kalemize tehlikeli sayılabilecek bir atak bile yapamadılar iki maçta attığımız 8 gollede gol sıkıntımızı biraz azaltmış olduk.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri