Son Transfer Zafer Yelen
Zafer genç yaşı ve oynadığı iyi futbolu sayesinde Trabzon'a fayda sağlayacak bir futbolcu ayrıca takımımızdaki duran topları olumlu yönde kullanabilecek bir isim...(ne saçma cümle oldu böyle

)
Ayrıca Rize'den genç kaleci İbrahim Atacan'da takıma alındı.(regen)
Uefa Kupası 1.Maç

Zor bir maç oynayacağımızı biliyorduk fakat erken yediğimiz gol bizi biraz telaşlandırdı ama yinede risk alıp rakibimizin üstüne gittik ve bulduğumuz 2 golle öne geçtik maçın kader anı kesinlikle Tolga'nın yaptığı fauldü o faulü yapmasa kaleciyle karşı karşıya kalıcaklardı.
TSL 4.Hafta

Söylenecek çok fazla bişey bulamıyorum biz oynadık onlar kazandı yinede takımın oyunundan memnun kaldım.
Uefa Kupası 2.Maç

İşte hayat bulduğumuz bir maç harika oyun başarılı son vuruşlar bize turu getirdi.Bunu diğer maçlarada yansıtırsak bizi tutabileceklerini sanmıyorum.Ayrıca Zafer'de oynadığı ilk maçta golünü atmayı başardı.
TSL 5.Hafta

Piatti Piatti Piatti söylenecek o kadar çok şey varki nereden başlasam bilemiyorum adeta Fenerbahçe'yi sildik sahadan kalemize tehlikeli sayılabilecek bir atak bile yapamadılar iki maçta attığımız 8 gollede gol sıkıntımızı biraz azaltmış olduk.