Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 164 sonuç

Konu: TSL 13.Hafta | Trabzonspor - Galatasaray

Nesil
    2007
    Yer
    34

Nasıl Buakdar Eminsiniz Trabzonspor'un Kazanacagından..?
    Ben Bile Galatasaraylı Olmama Ragmen Temkinli Şekilde Mesaj ımı Attım..
    Ilk Golu Atan Maçı Kazanır , BeraberLik Imkansız

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sakatlıklar can sıkıyor

Cim-Bom, Trabzonspor maçı öncesi sakatlıklar yüzünden büyük sıkıntı yaşıyor. Sarı - kırmızılı takımda tedavilerine devam edilen Linderoth, Bouzid, Ayhan ve Okan, Trabzon'a karşı da forma giyemeyecek. Hafta başında yapılan idmanda çarpışarak sakatlanan Lincoln ve Hakan Şükür'ün yanı sıra Nonda'nın durumları ise belirsizliğini koruyor. Sol dizi ve adalesindeki ağrıları süren Lincoln dün takımdan ayrı özel bir çalışma yaptı. Tedavisine devam edilen Brezilyalı yıldızın, Trabzon'da takımdaki yerini almasının zor olduğu vurgulandı. Ayak başparmağındaki sakatlığı tekrarlayan Hakan'ın da maçta oynamasının şüpheli olduğu ifade edildi. Gençlerbirliği ile oynanan son lig maçında dizinden sakatlık geçiren ve Kongo Milli Takımı kampından ağrıları yüzünden erken dönen Nonda'nın tedavisine de devam ediliyor. Takımdan ayrı çalışan yıldız golcünün durumu maç günü netlik kazanacak. Aslan dün akşam basına kapalı yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Feldkamp'ın oyuncularına taktik ağırlıklı çalışmalar yaptırdığı bildirildi.

Kaynak: Milliyet

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Linderoth ve Ayhan olsaydı sağlam bir orta saha ile banko Galatasaray derdim ama eksiklerimiz ortada olduğu için maçta ortada bence.. Bol gollü beraberlik bekliyorum, Trabzon Gökdeniz ile çok tehlike yaratacak gibi geliyor.. Servet faktörü..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Açıkçası Lincoln değilde Linderoth'un olmayışı beni daha çok sevindirdi..Bence Galatasaray'ın bu sene yaptıgı en iyi transfer Linderoth..Lincoln'de çok üst düzey bir oyuncu fakat onun için önlemler alınabilir..mesela elimizde kasap diyebileceğimiz bir Ayman ve Hüseyin mevcut bu oyuncular biraz sertte olsa Lincoln'ü durdurabilir ama Linderoth öyle değil..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

SON HABER !!!

6 oyuncu sakat....Nonda bile sakat oynaması zor

Forvette kalli karan ve serkanı oynatacakmış...
    Sag bekte ugur
    Sol bekte:Hakan yerine Volkan olacakmış..Hakan gibi adamı niye oynatmıyor Alla Alla
    Önliberoda:Mehmet topal

Ayrıca Alt yapıdan oyuncu alınacakmış..Kalli forvette Özgürcan bile olabilir dedi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hakan'ın parmağı kırık olabilir, öyle birşey okudum sanki.. Ayrıca yorgun olması da Volkan'ı tercih etmesinde etkili olabilir.. Hiç bir zaman eksiklik bahane olmamalı ama bizi zor bir maç bekliyor gerçekten..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Trabzon Alacaktır!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Allah askına eger Hakan sakat degilse oynaması lazım...Biliyorsunuz gecen sene Sol bek Gökdenizden neler çekti..O yüzden bekler saglam olması lazım..Arkadaslar Volkan oynarsa Gökdeniz yıldız olur ahada bunu buraya yazıyorum
    Kazanmamız zor gibi ama umutluyum...Beklere önlem almassak kötü.....

Barısın kesin oynaması lazım..Kalli birde sagdahasanı oynatırsa tamam maç farka gider...

Aslında hakan ve volkanı arka arkaya oynatması lazım ozaman Gökdenizi kitleriz...

Ugur ilede Barış arka arkaya oynarsa Kanatları tamamen kitleriz...Trabzon pozsiyon bulmakta zorlanır...İnsallah karanda bu fırsatı iyi degerlendiri..Karan içinde iyi bir sans...

Ben analizimi yaptım dedigim hatalara düserse Kalli maçı verir

Şimdi takımda stoper eksikligi var Kesinlikle Almanya 2.liginde oynayan ceyhun alınması lazım..Gelecekte Emre asık gibi olucak..Onun gibi yırtıcı ve havdan süper...2 90 dakika izledim...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Zor bir maç olacak, maçın berabere biteceğini düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Trabzon şu durumda favori. Ve Trabzon alır bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ben maçı bıraktım İnsallah ceyhun Transfer edilir diyorum..Baskası kaparsa Ülke olarakta pişman oluruz

Maç Çokzor yukarda analizlerimi yazdım...

Sol taraf Volkan,Arda Olursa Gökdeniz 2 asistle maçı tamamlar maçıda 2-1 yeniliriz....Bence Hakan(sakat degilse),Volkan arka arkaya oynamalı.......Trabzon defansı zaten kötü sadece ofansif olarak iyiler...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Trabzonspor'un defansı çok kötü.Galatasaray'ınki de iyi değil.Gollü bir maç olabilir.İnşAllah Trabzon kazanır...
    Galatasaray'ın önemli oyuncularının olmaması da Trabzon'un kazanma ihtimalini biraz daha kuvvetlendiriyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Trabzon Yattara Gökdenizi kuLLanabiLirse tam süper oLur farka gider bu maç Umutta zaten bişey yok onun yerine Tomas yada baskası oynamaLı bitirici birisi Lazım oda Trabzonda yok

---------Orkun----------

Ugur--Servet--Song---Hakan Balta

Baris----Mehmet Topal----Arda Turan

-----------Lincoln--------------

-----Nonda--------Serkan Calik

Böyle bir kadro bekliyorum,Trabzonspor defansi agirdir,yipratici ve hizli forvetler lazim.
    Yattara`nin ibrahim Üzülmezi dagittigini gördük,o bölgede saglam birisi oynamali,yani Hakan Balta.Hem fizik acisindan Yattaradan üstün,hem de defansi iyi yapan birisi Hakan Balta.

Sol tarafta Keceli oynayabilir,Gökdeniz de oynayabilir,Ugur-Baris ikilisiyle oynarsak kárli cikariz.Ikisinin de hem defansif yönü,hem ofansif yönü cok iyi,yavas oyuncular da degiller.

Mehmet Topala bu macta cok is düsüyor,hayatinin macini oynamasi lazim.Ben ona güveniyorum.

Göbekte Umutu Servet marke etmeli,hizli bir futbolcu degil Umut,teke tekte basarili birisi de degil,hem hava topunda,hem yerden Servet onu durdurur.

Simdi kadroyu bilmedigimiz icin emin konusamiyoruz,analiz yapamiyoruz pek,ilk 11ler aciklansin,ozaman kesin bir yorum yapabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ersun YanaL'a bu maçta çok güveniyorum.. 15 günLük arada iyi geldi takıma.. Gökdeniz -Ceyhun-Yattara-Umut maçı koparır bence.. Tabi Umarım defansımız yine bocaLamaz.. tek dezavantajımız kaleci ve defans.. ama Bu maçı ne yapar eder aLırız. Gs çok abartıLıyor..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    LİNCOLN VE GÖKDENİZ

Kritik maça bir gün kala iki devin kader adamları belirlendi... Galatasaray'a müjde; sakatlığı bulunan Sambacı, Avni Aker'de sahada olacak. Trabzonspor'da ise planlar Gökdeniz Karadeniz'in üzerine kurulu.
    24.11.2007

Kritik maça bir gün kala iki devin kader adamları belirlendi. Galatasaray’a müjde; sakatlığı bulunan Sambacı, Avni Aker’de sahada olacak. Nonda ve Linderoth’un durumu ise belirsiz. Trabzonspor’da ise planlar Gökdeniz Karadeniz’in üzerine kurulu. Yanal, yıldız oyuncuyu özel idmanlarla hazırlıyor.

Zirvenin rengi değişebilir
    Bir yanda 28 puanla Süper Lig’in lideri olan Galatasaray, diğer tarafta 16 puanla 10. sırada yer alan Trabzonspor... İki dev, yarın Avni Aker’de karşılaşacak. Konuk takım kaybederse koltuktan olabilir, ev sahibi kazanamazsa yarıştan kopabilir. Böylesine kritik sınav öncesi, Kalli de Yanal da kader adamlarını belirledi. Cim Bom’da uzun süren uğraşların ardından Lincoln hazır duruma getirildi. Sambacı, Avni Aker’de sahada olacak, ancak Alman hocayı düşündüren iki çok önemli isim daha var: Linderoth ve Nonda... İki yıldızın durumu, bugün yapılacak son idmanda netlik kazanacak.

İşte şu anki muhtemel 11’ler
    Trabzon cephesinde de hazırlıklar tamam... Milli arada futbolcularıyla fazla mesai fırsatı bulan Ersun Yanal, İstanbul’dan yeni dönen Gökdeniz’e özel idman yaptırıyor. Genç hocanın ‘Aslan’ı imha planı’nda başrolü milli yıldız oynayacak. Dev kapışmaya sayılı saatler kala iki takımın şu anki muhtemel 11’leri ise şöyle:

TRABZONSPOR:
    Ahmet-Jabi, Tayfun, Tolga, Mustafa-Serkan, Hüseyin, Yattara, Ceyhun-Gökdeniz-Umut

GALATASARAY:
    Orkun, (Aykut)- Uğur, Song, Servet, Hakan Balta- Hasan Şaş, Mehmet Topal (Linderoth), Lincoln, Arda- Serkan- Ümit Karan (Nonda)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Baran nonda sakat oynaması zormuş......Forvette karan-serkan olacakmış..

Kalli hatta Paftan oyuncu alacaz dedi...

Ayrıca hakanda oynamıyormuş.. sol bekte Volkana sans verekcemiş.. Hakan sakatmı acaba....Böyle bir hata yaparsa gökdeniz çosar..

Eger Sol taraf volkan-arda olursa bu maçı yeniliriz..Trabzonun kanatlarını kitlememiz lazm...

Maça defansif kadro ile cıkalım nasıl olsa gol atarız...Arda dinlenmesi lazım..hakan sakatdegilse Volkan-hakan olmalı ugur-barıs olmalı..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Zor maç fakat yeneceğimize inanıyorum gerçi adam gibi oynadıktan sonra yenmek yenilmek farketmez benim için...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Hakan Balta'nın oynamaması çok kötü. Ayrıca şu durumda bize Ayhan lazım, Linderoth lazım. Maledef ikisinden de yararlanamıyoruz.

Beklerde sıkıntı yaşayabiliriz, özellikle sol kanatta, Volkan Yaman defans olarak çok yetersiz. Geçmiş olsun..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Baran nonda sakat oynaması zormuş......Forvette karan-serkan olacakmış..

Kalli hatta Paftan oyuncu alacaz dedi...

Ayrıca hakanda oynamıyormuş.. sol bekte Volkana sans verekcemiş.. Hakan sakatmı acaba....Böyle bir hata yaparsa gökdeniz çosar..

Eger Sol taraf volkan-arda olursa bu maçı yeniliriz..Trabzonun kanatlarını kitlememiz lazm...

Maça defansif kadro ile cıkalım nasıl olsa gol atarız...Arda dinlenmesi lazım..hakan sakatdegilse Volkan-hakan olmalı ugur-barıs olmalı..

Nonda götürülecek Trabzona,mac saatinde durumu belli olacakmis.

Hakan Balta olayini nereden duydun yav ? Hicbiseyi yoktu onun

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Nonda götürülecek Trabzona,mac saatinde durumu belli olacakmis.

Hakan Balta olayini nereden duydun yav ? Hicbiseyi yoktu onun
    Hakan balta yerine Volkan oynayacagını NTV söyledi...

Nondanında oynaması zormuş..Kalli dediki basın toplantısında; forvette Özgürcan,Karan,Serkan var dedi..Paftanda oyuncu alabiliriz dedi...

Baran eger hakan sakat degilse...Kallide volkanı oynatırsa Trabzon sol taraftan bizi yıkar heleki ardada onun önünde oynarsa vay halimize...Baran defansif cıksak yeter trabzon savunması zaten kötü..Elin sonnuda bir gol atatız...

Kesinlikle ugur-barış arkaarkaya Hakan-arda arkaarkaya oynaması lazım..Aslında arda dinlenip Volkan-hakan oynasa daha iyi olur..
    Karan oynarsa onun içinde iyi bir sans çünkü ocak ayında karan takımdan gidebilir...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Trabzon'un yapacağı tek iş Gs nın zayıf oLduğu kanatlardan yükLenmek.. ÖzeLlikle Gökdeniz Ve Yattara.. KaLdı ki son maçlarda Gökdeniz sol kanatı felç etmişti .. Göbektede Servet'in yavaş oLmasından dolayı ki bence Yattara Bu Maç Forvet gibi oynamaLı .. Gökdeniz Sağ kanatta oLmalıdır. Trabzon'un ise maLum defansında sorunLar var.. En çok korktuğumda bu zaten.. Galatasaray pozisyon buLur.. Trabzon'da buLur.. VaLla boL goLlü bir maç izLeyecemiz kesin.. Ama 5 maçLık cezadan sora Bu maçın ayrı bir önemi var.. Taraftarın da desteğiyLe inş bu maçı aLıcaz..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Emrah aynı yazıyı yuvarLayıp,döndürüp doLaştırıp defaLarca yazıyorsun kardeşim ya.Tamam anLadık soLda oynaması gerekenLeri sakatLarı.Her yeni sayfaya geçince aynı şeyi beLirtmene gerek yok değiLmi ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Galatasaray neredeyse paf takımla gitti..!

Hakan Şükür,Nonda,Bouzid,Linderoth,Okan,Ayhan yok..!
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Trabzonlu taraftar derbiye hazır
    Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında yarın kendi sahasında lider Galatasaray'ı ağırlayacak olan Trabzonspor'da, taraftarlar son hazırlıklarını yaparak maç saatini beklemeye başladı.

105 gündür takımına hasret olan Bordo-mavili taraftarlar, yarın oynanacak olan Galatasaray maçını iple çekerken, Hüseyin Avni Aker Stadı'nı karnaval yerine çevirmek için son hazırlıklarını yaptılar. Stadı Türk bayrakları ve Bordo-mavili bayraklarla süsleyen taraftarlar, 5 bin Türk bayraklı balonu ise yarın Avni Aker'de uçaracaklar.

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Özal, yarın oynanacak olan Trabzonspor-Galatasaray maçı için son hazırlıkları yaptıklarını belirterek, "Yarın bizim için büyük bir gün olacak. Trabzon insanın takımına nasıl sahip çıktığını herkese göstereceğiz. Bunun içinde stadyum içinde çeşitli etkinlikler yapacağız. Avni Aker'de görülmemiş bir şenlik olacak. Bu maçta oyunculardan çok taraftarlara iş düşüyor. Pazar günü Trabzonspor'un nasıl sevildiği gösterme günüdür" diye konuştu. Öte yandan, yarın oynanacak olan karşılaşmaya medya da büyük bir ilgi gösteriyor. 5 maçlık cezanın ardından bu sezon taraftarı ile yeniden buluşacak olan Trabzonspor'un Galatasaray ile oynayacağı karşılaşma için 195 basın mensubu akretide yaptırdı. 45 foto muhabirinin görev yapacağı karşılaşmada 150 spor yazarı görev yapacak.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Emrah aynı yazıyı yuvarLayıp,döndürüp doLaştırıp defaLarca yazıyorsun kardeşim ya.Tamam anLadık soLda oynaması gerekenLeri sakatLarı.Her yeni sayfaya geçince aynı şeyi beLirtmene gerek yok değiLmi ?
    Hayrettin abi sık sık hatırlatıyorum..Herkez Nonda var diyordu bak ben sakat dedim oynamıyacak dedim...Oynamıyor nonda

Baran ben sana Nonda yok demişdim

Bu arada Hakan balta sakat degilmiş bu iyi..Herhalde oynar..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Böyle eksik bir Galatasaray karşısında kazanmak zorundayız.!

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Hakan Balta Milli Maçta sakat sakat oynadı zaten, sol baş parmağında sorun var galiba..
    Umarım Trabzonspor kazanır, maç ortada gözüküyor..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Çok kötü bir maç olucak bizim için.Serkan inş.takımı sırtlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Galatasaray Trabzon'da
    Turkcell Süper Lig'de yarın Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, Trabzon'a geldi. THY'nin tarifeli uçağıyla Trabzon'a gelen sarı-kırmızılı kafileyi, Trabzon Havaalanı'nda bir grup taraftar karşıladı. Kafiledekilere çiçek veren grup, kimi futbolcularla fotoğraf çektirdi.

Galatarasay kafilesi, daha sonra maç saatini bekleyeceği Zorlu Grand Otel'e gitti. Öte yandan Trabzonspor Kulübü Başkanlığı için ismi gündeme gelen bordo-mavili kulübün eski başkanlarından Sadri Şener de aynı uçakla Trabzon'a geldi.

Şener'in, yarın Trabzonspor-Galatasaray maçını izleyeceği ve kimi görüşmelerde bulunacağı öğrenildi.

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

Hadi hayırlısı inşallah kazanır Trabzon um...

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri