Sayfa 2 / 17 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 488 sonuç

Konu: Takım Önerileriniz

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Valencia veya Newcastle

Muşspor...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

K.ERCİYESSPOR

Gerçekten çok mütevazi bir kadrosuyla süperlige tekrar dönmek için çaba vermek çok zevkli oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    K.ERCİYESSPOR

Gerçekten çok mütevazi bir kadrosuyla süperlige tekrar dönmek için çaba vermek çok zevkli oluyor.
    Birde 8.0.1 ile UEFA sorunuda düzelmiş, + avrupa kupasında mücadele etmekte çok zewkli olsa gerek..

Beni tanıyanlar artık Hoffenheim'ı da tanıyor zaten onun haricinde B.Jerusalem'e de bir bakın derim. ileride çok iyi seviyelere gelebilecek genç oyuncuları var
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nottm Forest al bence ...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

athletico yu es geçmeyin derim ilk yıl o iyi kadro ile ilk 4 şansınız yüksek hatta real barca valencia 3 lüsünden biri kötü giderse ilk 2ye bile girebilirsiniz

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Nottingham Forest 'i öneririm size takımda iyi oyuncular var kelvin wilson, Chris cohen, Matt Lockwood gibi ispanya ve arjantinden gerekli takviyeleri yaparak iyi bir takım kurabilir kendinizi swensea ve yeovil gibi takımlarla birlikte müthiş bir coca-cola league1 yarışı içinde bulur heyecendan tırnaklarınızı yersiniz ve terfi ettiğinizde aldığınız gençlerde geliştiği için yeni sezonda kimleri alsam acaba diye bol bol düşünür kimseyi takımdan kesmeye kıyamazsınız. Bunları nerden mi biliyorum ? Çünkü ben şu anda bu takımla oynuyorum herkese de tavsiye edrim.

bence osasuna oynayın bakalım en iyi menejer kim??

ben kasımpaşayı yönetiyorum ilk sezon 5. ikinci sezon 3. oldum. Oyuna başlayınca hemen Mika Aaritalo, Ruslan Fomin, GAbriel Torje'yi alın. Oğuz Sabankay ve Serkan Çalık'ı da kiralamaya çalışın süper takım oluyor.Ben 3. sezonun başında aaritalo'yu Celtic'e 32. milyon YTL'ye sattım yaa

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ya arkadaşlar ben yeni bi kariyer açmak istiyorum farklı bi ligde çok büyük geçmişi olan ama şu aralar orta sıralardan kurtulamayan bi takım çalıştırmak istiyorum yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler şimdiden

Nesil
    2007
    Yer
    .

Quote Originally Posted by çaalar View Post
    ya arkadaşlar ben yeni bi kariyer açmak istiyorum farklı bi ligde çok büyük geçmişi olan ama şu aralar orta sıralardan kurtulamayan bi takım çalıştırmak istiyorum yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler şimdiden
    Fransa Ligi'nden Auxerre'yi deneyebilirsin.
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by fernandez View Post
    Fransa Ligi'nden Auxerre'yi deneyebilirsin.
    başka önerisi olan var mı

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Quote Originally Posted by çaalar View Post
    Saint-Etienne olabilir.

Default Yeni ve büyük bir heyecan istiyorsanız...

Size tavsiye edeceğim takım İngiltere'nin köklü takımlarından, CocaCola League One'da mücadele eden Bristol Rovers. Bu seçim kesinlikle gerçek yeteneklerinizi ortaya çıkaraktır. Önce Championship'e oradan da Premier Lig'e yükselmeye çalışacaksınız. Zamanla Premier Ligin güçlü takımlarından biri haline gelebilirsiniz. Tabi bu neredeyse bütünüyle sizin yeteneğinize bağlı. Hatta ileride bir gün Şampiyonlar Ligi kupasını dahi kaldırabilirsiniz.
    Sonuç olarak barcelona, real madrid, man uni., milan, inter vs... takımlarla en kötü oyuncular dahi şampiyon olabilir. Ama yetenek bir yerel takımdan efsane bir takım oluşturmakta.
    Bu arada Bristol Rovers'ın lakabı ''The Pirates'' (Korsanlar). İyi oyunlar dilerim.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

almanya liginde iyi bir takım söyler misiniz(werder hariç)defansı ve orta sahası iyi olan özellikle defansı çabuk olursanız süpper olur
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by handemert View Post
    almanya liginde iyi bir takım söyler misiniz(werder hariç)defansı ve orta sahası iyi olan özellikle defansı çabuk olursanız süpper olur
    Schalke 04

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by handemert View Post
    Hamburg olabilir..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kesinlikle Fenerbahçe'yi öneririm.
    Gökhan Ünal ve Aaritalo'yu aldım, ilk sezon takım coştu. İkinci sezon Edu,Kezman ve Lugano'yu sattım; Zarate ve Da Costa'yı aldım; ŞL'de Real Madrid'i bile eledim.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

İngiltereden Newcastle avrupaya gitmemesi sadece kötü onuda 1 sene sonra cözebilirsiniz iyi bir kadrosu var
    İtalyadan Fiorentina 2007 de keşfetmiştim bi kaç takviye ile büyüklerle kafa kafaya oynuyorsunuz.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

size Derby City öneririm takımın transfer ücretin çapının 4 katı İyi oyunvular alıp ve ya kiralayıp çook zevkli bi kariyer yapabilirsiniz saten ilk göze çarpan transfer ücreti bana 16 Mn werdiler sizede öle werirler.
    turksportal...

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Villareal, Lazio, Roma.
    Hem gelecek icin yapilanma olanagi saglayan takimlar hem de su an ki durumlari güclü olan takimlar. Bence kendi liglerinde en iyilerinden bir alt düzeyde olan takimlari yönetmek zevkli. Basariyi yakalamak tabi daha zor, ama daha zevkli oluyor ve oyunun tadini daha fazla cikariyorsunuz.

Juventus

Benim Seri-A'da en zevk aldığım takım lig başlı başına çok heycanlı zaten.. Kadro yeterince iyi menajerlik yeteneğiniz ile birleştirip ilk sezonunuzda şampiyon olabilirsiniz... Transfer bütçesi fm için az sayılmaz ayrıca kadroda elden çıkarabilcek oyuncular epey var ekstra bütçe sağlıyabilirsiniz... İntikam peşindesiniz kısacası takımdan alınan Lig Şampiyonluğunu takıma geri getirmek için oldukça motive oluyorsunuz...

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Juventus

Benim Seri-A'da en zevk aldığım takım lig başlı başına çok heycanlı zaten.. Kadro yeterince iyi menajerlik yeteneğiniz ile birleştirip ilk sezonunuzda şampiyon olabilirsiniz... Transfer bütçesi fm için az sayılmaz ayrıca kadroda elden çıkarabilcek oyuncular epey var ekstra bütçe sağlıyabilirsiniz... İntikam peşindesiniz kısacası takımdan alınan Lig Şampiyonluğunu takıma geri getirmek için oldukça motive oluyorsunuz...
    Sana katılıyorum juventus çok zevkli oluyor tek rakibin İnter oluyor çünkü inter fazla puan kaybetmiyor. Yapacağın transferlerle Avrupa'da bile başarı yakalıyabiliyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Deportivo La Coruna Kadro kalitesi ahım şahım değil, orta düzey bir İspanyol takımı fakat takımda kaliteli gençler var ve bu gençlere ilk sezon sonunda astronomik rakamlar teklif ediliyor. Guardado ve Barragan'ı ilk sezon sonunda satıp elde ettiğiniz gelirle çok iyi bir takım kurabilirsiniz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Deportivo La Coruna Kadro kalitesi ahım şahım değil, orta düzey bir İspanyol takımı fakat takımda kaliteli gençler var ve bu gençlere ilk sezon sonunda astronomik rakamlar teklif ediliyor. Guardado ve Barragan'ı ilk sezon sonunda satıp elde ettiğiniz gelirle çok iyi bir takım kurabilirsiniz.

katılıyorum en iyisi deportivodur forza riazor blues şahsen ekonomik sıkıntılar içinde olsalarda total dominasyonla çok iyi oynuyolar ve kadrosu fena değil özellikle forvet hattı süper

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Fıratcan Abi'ye katılıyorum. Juventus gerçekten çok zevkli. Üstelik ufak bir başarıyla tüm oyuncuları takımınıza getirebiliyorsunuz. Transfer ücreti de sorun olmuyor. Oyuncuları da oldukça iyi. Ayrıca yaşlı olup da değeri yüksek olan oyuncular var(Trezeguet, Camoranesi). Onları satarak paranızı çoğaltabiliyorsunuz. Onun dışında büyük yıldızlar da var(Ia quinta, Chiellini, Tiago). İyi bir frikikçisi de var(Del Piero). Yani her şeyiyle güzel bir takım. 40-1 şampiyonluk oranı verseler de, şampiyonluk adayı bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ingiltere 4 ligi....

coca cola league 2...

Chesterfield...

Ligden lige atlamak istiyorsanız..biraz takviyelerlee...

bu takım tam size göree....

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Arkadaşlar bana öyle bir takım söyleyinki şampiyonluk kimseden beklenmesin, Takım'ın transfer bütçesi 30-40 MN $ olsun, ayrıcada Avrupa kupalarından birine gitsin..

Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aykan19o3 View Post
    Arkadaşlar bana öyle bir takım söyleyinki şampiyonluk kimseden beklenmesin, Takım'ın transfer bütçesi 30-40 MN $ olsun, ayrıcada Avrupa kupalarından birine gitsin..

PSG...tam istediğin gibi bir takım sadece avrupaya gitmiyor...

Quote Originally Posted by Aykan19o3 View Post

man city 105 milyon$ transfer bütçesi üstelik ligin 14-15 sırada bitirmen bekleniyor...

Sayfa 2 / 17 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri