...
vega ya bak sen![]()
ÇEYREK FİNAL 1.MAÇI
Basın Açıklaması :
çeyrak final ilk macı kendi evimizde güzel bir galibiyet aldık fark daha fazla olabilirdi ancak bu skorda bizi cok rahat
çıkarır diye düşünüyorum oyuncularımı tebrik ediyorum..
ÇEYREK FİNAL 2.MAÇI
Basın Açıklaması :
İlk maçın avantajını iyi kullandık rakip üzerimize geldikçe daha rahat pozisyonlar bulduk neticesinde kupada tur atlayan
taraf biz olduk mutluyuz yarı final'deki Rakibimiz Trabzon'ada Başarılar Dilerim..
SÜPER LİG 18.HAFTA MÜCADELESİ
Basın Açıklaması :
Bugün rize karşısında rahat bir oyun sergiledik tabi bunda rize'nin çok önemli eksiklerininde etkisinin oldugunu
söyleyebilirim bu avatantajı iyi kullandık ve güzel bir galibiyet aldık..
SÜPER LİG 19.HAFTA MÜCADELESİ
Basın Açıklaması :
Söyleyecek Fazla bişey bulamıyorum süper bir çıkış yakaladık iyi gidiyoruz bgün üzüldüğüm tek nokta Yusuf'un sakatlanması oldu
SÜPER LİG 20.HAFTA MÜCADELESİ
Basın Açıklaması :
Bugün çok zorlandığımızı söyleyebilirim konyaspor inanılmaz pozisyonları cömertçe harcadi bizde elimize geçen fırsati iyi
kullandık ve kazandık oyuncularımı tebrik ediyorum
SÜPER LİG 21.HAFTA MÜCADELESİ
Basın Açıklaması :
Çıkışımız Devam Ediyor ilk yarıda yenildigimiz Sivas'ı Yenmek Güzel Darısı Fenerbahçe'nin Başına
SÜPER LİG 22.HAFTA MÜCADELESİ
Basın Açıklaması :
maça tutuk başladık ancak ilk yarımda kontradan golü bulduk skorun üzerine yatmaya çalışsakta macın sonlarına dogru
appiahın uzaktan şutuna engel olamadık sonucta mac berabere bitti yenilmekten iyidir..
SÜPER LİG 23.HAFTA MÜCADELESİ
Basın Açıklaması :
Bugün Ataturk stadında bu sezon hiç boyun eğmediğimiz Galatasaray karşısında tarihi bir skorla ayrılmayı bildik
Ev Sahibi Avatantajını süper kullandık ve Dmitry'nin O Şahane Performansıyla Kazanmasını Bildik Oyuncularımı Tebrik Ediyorum
Hepsi Birer Timsah..
SÜPER LİG 24.HAFTA MÜCADELESİ
Basın Açıklaması :
Bugün bursaspor'un gücünü tüm türkiye'ye yine gösterdik..yani içimdeki mutluluk hissini dışarı yaymak çok zor
takımımla oyuncularımla gurur duyuyorum bugün harika bir galibiyet aldılar ve güçlerini ispat ettiler hepsininin
alnından öpüyorum aferim çocuklar...
SÜPER LİG PUAN TABLOSU
SÜPER LİG İSTATİSTİKLER
![]()
...
Bursaspor'u hakettiği yere getirmen dileğiyle...
Çok iyi gidiyorsun. Başarılar. Hem ligde hem kupada şampiyonluk bekliyorum senden.
Bi de Tel Aviv'de Dor Malul diye bir adam var bakmanı tavsiye ederim. Tel Aviv'de birkaç tane daha kaliteli genç var. Bakmanı tavsiye ederim.
bursasporumuzu gerçekte de böyle yerlerde görmek istiyoruzz...
sen bunu kariyerinde müthiş derecede başarmışsınnn
gerçekten tebrikler.......
kariyer süper gidiyo bende fenerdeyken bursa ikinci olmuştu zaten tavfik köseyi alabilirsin genç yetenek olarak
Benim yapamadığım şeyi yapıyorsun şu anda tebrikler inşallah bir sonraki sezon şampiyonlar liginde olursun...
fm 2007 de bursa ile çok önemli başarılara imza atmştım..
ancak nedendir bilinmez fm 2008 de bursasporumuzu gecen seneye göre kötü yapmıslar..
bende bir türlü bursayı iyi yerlere getiremedimm..
baldemir önerin varmı taktik..antrenman vs.vs.......
mardinspor'a 10 tane atmışsın tebrikler valla![]()
I'm back...
@poggerpohl
sağol dediğin adamlara özellikle bakarım
@mostblow
sağol , bak şimdi kadro belki geçen seneki kadroya göre düşük olabilir ama süper ligi kaldırabilecek oyuncular var topa basan yetenekli duran toplarda gol kazandırabilecek ve süper ligde rahat gol atabilecek 2-3 yabancı alırsan diger takımlarla aranda biraz fark olurbelirli bir taktigim oldugu soylenemez rakibe ve yere göre değişiyor deplasmanlarda kontra atak uzaktan şut ve adam markajı ile oynuyorum genellikle kendi sahamda ise tam saha baskı
ama dediğim gibi takviye edeceğin oyuncular özellikle yabancılar süper ligi cok rahat kaldırabilecek adamlar olması gerekir
biraz uzun süren iş ama sonuç veriyor
@abdullaharici92
tevfik'in peşindeyim zaten ancak ekonomi fazla iyi değil
@denizburak
zaten hedefim şampiyonlar ligi şuanlık iyi gidiyoruz umarım talihsizler olmaz :/
@mustafa_ekici90
10 tanede yiyebilirdik özellikle 2-3 gol biraz şans eseri olsada galibiyet galibiyettir![]()
...
çok sağol balde_mir dediklerini harfiyen uygulayacağım..
bu arada isim neydi?? benim enes....
enes adım ibrahim
Türkiye Kupası Yarı Final 1.Ayak
Değerlendirme
Diyecek söz bulamıyorum elimize geçen fırsatı değerlendiremedik üzgünüz...
Türkiye Kupası Yarı Final 2.Ayak
Değerlendirme
Bugün iyi mücadele ettik ancak ne yazık ki kupaya veda ettik üzgünüz yapacak bişey yok finalde mücadele edecek
fenerbahce ve trabzonspor'a başarılar dilerim iyi olan kazansın...
SÜPER LİG 25.HAFTA
Değerlendirme
Akıl Almaz birşey oyuncularıma cok kızgınım ve sinirliyim 3-0'dan 3-3 bitmesi çok kötü oldu...
SÜPER LİG 26.HAFTA
Değerlendirme
Bugün sahada 6 gol vardı kazanan taraf oldugumuz için şanslıyız ancak şu varki bir gol yedigimiz zaman cabuk toparlanamıyoruz
ve cok acık veriyoruz buna kesinlikle bir çözüm bulmamız lazım bakalım bu konuda hafta içinde oyuncularımla özel bir görüşme yapacağım...
SÜPER LİG 27.HAFTA
Değerlendirme
Bugün biraz talihsizdik macın ilk ceyreginde valdivia sakatlandı ve bundan dakikalar sonra duran topdan gol yedik
gol atalım diye full atak yaparken ikinci golüde kalemizde gördük yılmadık oyundan düşmedik ve usta ayagımız
khoklov takımımızı ipten aldı ona kucuk bir parantez acmak istiyorum khoklov devamlılıgı olan bir oyuncu değil ancak
tam bir durgun su ne zaman ne yapacagı ve nereden cıkacagı belli değil tebrik ediyorum onu...
SÜPER LİG 28.HAFTA
Değerlendirme
Son gazla puan dagıtmaya devam ediyoruz ne diyeceğimi bilemiyorum cok üzgünüz...
SÜPER LİG 29.HAFTA
Değerlendirme
işte bu sonunda o özlenen oyunu tekrar sahaya yaydık bugün ya kazanacaktık ya kaybedecektik kazanan taraf oldugumuz
için mutluyuz önümüzdeki haftalara bakıyoruz...
SÜPER LİG 29.HAFTA PUAN DURUMU
![]()
...
Tebrik ederim,güzel gidiyor gerçekten.Başarılarının devamını dilerim..
...
Kesinlikle çok güzel gidiyorsun.Seni sampiyon olarak görmek istiyoruz.
Şampiyonluk kokusu alıyorum![]()
SÜPER LİG 30.HAFTA
Baştan sona üstün oynadığımız bir maçı kendi elimizle verdik egemenin kırmızı görmesi , khoklovun sezonu kapatması
ve puan kaybı çok kötü oldu umarım tekrar toparlanabiliriz...
SÜPER LİG 31.HAFTA
Kazandığımız için mutluyum skor'da antepli oyuncuların bariz hatalarından kaynaklanan goller olsada yinede kazanmak güzel
mücadelemiz sonuna dek sürecek...
SÜPER LİG 32.HAFTA
iki golümüz verilmedi yaptıgımız ataklardanda eli boş donunce maglubiyet kaçınılmaz oldu üzgünüz yapacak bişey yok...
SÜPER LİG 33.HAFTA
Sezon başındandır en büyük isteğim maçlarda buldugumuz pozisyonları en azından 2 tanesinden birini gole çevirmekti bakıyorumda sezonun 33.haftası ve daha yeni o sistemi oturtuyoruz az pozisyon bol gollü bir mac oldu gol atan oyuncularımı tebrik ediyorum...ayriyeten bugün şampiyonluğunu ilan eden fenerbahçe'yide buradan kutluyorum...
SÜPER LİG 34.HAFTA
Ligin son macı oyuncularım fazla yormadı kendini dostça bir mücadele oldu sonucta berabere kaldık sezonu bu pozisyonda
bitirdiğimiz için gururluyuz umuyorum ki gelecek sezon daha güzel bir bursaspor izleteceğiz...
SEZON SONU PUAN TABLOSU
SEZON SONU İSTATİSTİKLERİ
![]()
...
gelecek sezon planlarıın neler bursada kalıcakmısn yoksa transfer varmı illerde
bursada devam edecem şampiyonlar liginde oynatmak istiyorum bu takımı ama tabi bunun öncesinde eleme turlarını geçmek lazımtransfer döneminde kaliteli adamlar (+ucuz
) bulmam lazım suana dek yattara ve murat hacıoglunu ücretsiz ve 24 ay uzun vadeli olarak tevfik köse'yi (5 milyon ytl) aldık.gidenlerden ise şuanlık 17 milyon $'a Jorge Valdivia oldu..acil oyuncu lazım varmı sizlerden öneri şöyle kaliteli transfer ?
...
Öncelikle tebrik ederim.Çok iyi ve başarılı bir kariyer yapmışsın.Son haftalardaki Ankaragücü ve Kasımpaşa maçlarını kazansaydın şampiyonluk gelecekmiş ama sağlık olsun.Gene de ligi mükemmel bir yerde bitirmişsin.
3 puanla şampiyonluk kaçmış be...
Nese önümüzdeki sezon kesin şampiyon olursun
Cl de Başarılar.
Diğer sezon şampiyonluğu alırsın CL dede kelle avcısı olursun gibi duruyor.
YENİ SEZON TRANSFERLERİ VE OLUŞAN KADRO
ŞAMPİYONLAR LİGİ 2.ÖN ELEME TURU 1.MAÇI
<Basın Açıklaması>
Karşı takımı fazla tanıdıgımızı söyleyemem ilk yarıda birden 2-0 yenik duruma düşünce şok olduk ancak ilerleyen dakikalarda
tecrubeli oyuncularımızın oyuna agırlıgını koyması bize macı kazandırdı bu turu geçecegimize ve daha iyi olacagımıza inanıyorum...
ŞAMPİYONLAR LİGİ 2.ÖN ELEME TURU 2.MAÇI
<Basın Açıklaması>
Maç başladıktan sonra ilk 5 dakikada cok güzel 2 gol bulduk tam rahatlamış havasına girerken 20.dakikada yaptıgımız bariz
bir hatadan dolayı topu filelerimizde gördük ancak tekrar toplarlanıp macı farklı kazanmasını bildik artık devler ligine
girmeye tek bir engel kaldı oda lens...onlarıda eleyip gruplara kalmak istiyoruz...
SÜPER LİG 1.HAFTA
<Basın Açıklaması>
Süper Ligin bu sezon ki ilk karşılaşması güzel bir oyunla guclu rakibimiz karşısında 3 puanla tanıştık mutluyuz önümüzde
cok onemli bir eleme macı var onuda kazanıp işi seriye bağlamak istiyoruz umarım güzel bir sezon geçiririz tüm takımlara başarılar...
SÜPER LİG 2.HAFTA
<Basın Açıklaması>
Bugün yedek agırlıklı bir kadroyla sahaya cıktık ve iyi oynadıgımızı soyleyemem ama herşeye ragmen kazanmak güzel
yedek oyuncuların performansları fena değil ancak biraz daha çalışmaları lazım cunku onumuzde ki periyot cok maç var kendimizi buna göre ayarlamamız gerek...
SÜPER LİG 3.HAFTA
<Basın Açıklaması>
Avrupa macı yorgunu olarak cıktık bu maca kayseri bu avantajı iyi kullanmasını bildi cok bastırdılar biraz şans birazda
yetenek ile gol yemeden ilk yarıyı kapattık ikinci yarı biraz daha toparlandık yusufun oyuna girmesiyle ofansif gucumuz
arttı ve yusufta kalitesini konusturarak bir gol bir asistle takımımıza 3 puanı getirdi başta yusuf olmak üzere oyuncularımı tebrik ediyorum...
SÜPER LİG 4.HAFTA
<Basın Açıklaması>
Bugün yenilgiyi haketmediğimizi düşünüyorum ama ne idüğü belirsiz bir golle mağlup olduk uçan kuşlar bile ofsaytı gördü
ama yardımcı hakem göremedi saygı duyuyoruz ve önümüzdeki maçlara bakıyoruz...
SÜPER LİG 4.HAFTA PUAN TABLOSU
ŞAMPİYONLAR LİGİ 3.ÖN ELEME TURU 1.MAÇI
<Basın Açıklaması>
İşimizi cok zora koyduk burada kazanmak zorundaydık ancak bunu başaramadık ancak ümidimizi kesmedik gruplara çıkan taraf biz olacağız buna inanıyorum...
ŞAMPİYONLAR LİGİ 3.ÖN ELEME TURU 2.MAÇI
<Basın Açıklaması>
Bugün fransa'da kulüp tarihinin en büyük başarılarından birine imza attığımıza inanıyorum çok mutluyuz şampiyonlar ligine
girdiğimiz için orada hem Türkiye'yi hemde Bursaspor'u en iyi şekilde temsil edeceğiz oyuncularımı tebrik ediyorum...
ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP TABLOSU
![]()
...
Zor bi grup işin cok zor.Başarılar..
bence işin çok zor deil barça,valecia,schalke gelse dahamı ii di şanslı bir kura shktar ve ajaxı içerde yane oradada berabere kalırsan çıkarsın bu gruptan ama en kötü 3 .olursun gibi sanki
Grubun zor ama çıkabilirsin
süperinn...
cok iyi transferler..
devamını bekliyoruz..
![]()
Grup zor.UEFA'ya kalabilirsin kanımca.Gene de oraya kadar çıkmışsın tebrikler.
BEnce diğer ekiplere göre daha kolay bir grup UEFA'ya gidersin
en kötü uefa ya gidersin...