Kaleci forvet olursa kullanır ama ekran görüntüsünü koyma ihtimalin var ise koyar mısın?
Kaleci forvet olursa kullanır ama ekran görüntüsünü koyma ihtimalin var ise koyar mısın?
Ekran görüntüsü gelecek mi?
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
gelemeyecek çünkü sinirlendim oyundan çıktım çok önemli bir maçtı sırf öle bi hata yüzünden kaybetmek istemedim
kaleci forvet değildi dediğim gibi forma rengi sarı olunca farkettim
bazen de tek kişi santra yapıyor ve topu kaptırıyorlar.
Oyun hatası olabilir ancak kaleciye verdiğiniz talimatlardan kaynaklanıyor daolabilir. Maçın daha 2. - 3. dakikası spikerin lafı Robinson'da ataklara katılıyor. Dedim yahu bu Robinson bizim kaleci değil mi diye. Açtım maçı izlemeye takım atağa kalkarken oda gidiyor.
Sonra başka oyuncu yerine kalecinin komutlarından ileri çıkışlarını sık sık yapmışım haliyle emre itaatsizlik etmemiş. Böyle birşey olabilir mi acaba ?
takım komutlarından atağı full yaparsan kaleci de açılıyor ama bu devre arası geldi santra kullandı resmen önceden de belirttim bir arkadaş daha belirtmiş tek kişi santra yapıo doğal olarak 2. kez topa dokunamayacağından topu rakip alıyor
Arkadaşlar korsan oyun kullananlar varsa aranızda, Sigames'in "korsan" oyunlarda hatalar çıkacak, açıklamasını yaptığını biliyoruz problem bu yüzden olabilir.
Üzgünüm Ss ekleyemiyecem.O Save'yi coktan sildim.
Ben hata olarak görmüyorum oyuna renk katmışlar![]()
rüştü bu belli olmaz bunun adı belli olmaz
kaleci neden santra kullanmasın kullanır tabide kullanması biraz mantıksız ve gereksiz tamam santra yaptın bari kaleye git
bu kolombiyanın deli kalecisi gibi adam topu alıp orta sahaya gidiyodu![]()
[CENTER]Arkadaşlar Tamamen kendi yarattığım deli bi taktikle oynuyorum ATL MADRİD te her maçım devamlı bu kadar şut çekiyorum.Ama özellikle bu maç rekor kırdım sanırım.( yuhh dedim bu kadar şut maç 2-2 )
( Arkadaşlar biraz daha ayarlama yapınca Taktiği sizlerle paylaşıcam.Seveceksiniz.Çünkü Hermaç en az 20 şut direk kaleye gidiyo.Gerisi sizin Forvetinize Ve AMC nize kaldı. Taktiğim 4-4-1-1..Ama dehşet )
Gelecek olan Taktikten Bazı Maç Görüntüleri ;
Stuttgartlı bir oyuncu için ne kadar da normal bir yorum. Ama bu yorum ben Manchester Unitedla oynarken Paul Scholes'a yapıldıysa ben ne yapmalıyım, gülmeli mi, ağlamalı mı ?
Çeviri Fm 2007 için yapıldığı için Fm 2008'de kullanıldığı zaman bu tip hatalar çıkabilir.
Az önce başıma o kadar ilginç bir olay geldi ki arkadaşlar bunu sizinle paylaşmadan duramadım,ben Bayern Münih'i yönetiyordum Şampiyonlar Ligi maçında Chelsea ile oynayacaktım maçımı canım sıkıldığı için maçı yardımcı antrenörüme oynattırdım yani tatile çıktım ama döndüğümde öyle bir skorla karşılaştımki ağzım açık kaldı,inanılmaz bir skor vardı tabelada çünkü takımım sahaya çıkmamış Chelsea maçı tek başına oynamıştı,bu inanılmaz skorun bi izahı olmadığı gibi rövanş maçı içinde doğal olarak bi umudum kalmamıştı
Merak edenler için,maçı kaydettim ve SS'lerde aşağıda,varmı bunun bana ne olduğunu anlatabilecek bir mantıklı arkadaş
Ve O İnanılmaz Maç Burada DOWNLOAD
Oyunda bi hata galiba karşı takım sahada yok![]()
Büyük bir hata, bence az bile atmışlar..![]()
2oo7'de olan bir şeydioyunun hatası
Oyun hatası olduğu çok açık ama ben bu tarz bi hatayla ilk defa karşılasıyorum,yardımcı antrenörü kovdum lanet adam![]()
Niye bu foruma yazılan hatalar bende olmuyor. En merak ettiğim nokta bu. Oyun bu tarz hata yapacaklarını sanmıyorum.
SSlerde ve maç dosyasında görüldüğü gibi böyle hatalar olabiliyor,ufak tefek hatalar gelmişti başıma ama bu gerçekten son nokta,hata olayında aşmışlar,boşu boşuna CL'den elendim..Bu arada oyunum orjinal ama versiyonu 8.0 yani patch için full sürümü bekliyorum.Ve bunun k.o.r.s.a.n yada orjinal farkı yüzünden kaynaklandığını sanmıyorum
ilginç.![]()
Chelsea - Bayern gibi çok önemli bir maçta tatile çıkarsan böyle olur işte.
Eğer oyunun orjinalse, genel olarak 8.0 hatasıdır. Zaten 8.0 çok çok hatalı bir sürüm. Daha oyunun haftasında beta versiyon çıkması, bunun dimdirek kanıtı. 8.0.1 Full'de düzelecek hepsi umarım.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Buna benzer bir olay 2oo7 bizimde başımıza gelmişti arkadaşım İsveç Milli Takımının başında idi net hatırlamıyom bişeyler yaptı galiba o da yardımcı antröneimi ne teslim etmişti maç 26-0 mı ne bitmiştioluyo yani böle şeyler bizim başımıza gelmişti fm2oo7'de...
Oyunu tanımak için açtığım bi kariyer bu pek önemsemiyorum yani ama bu ilginçlik önemsenmeyecek gibi değildi8.0.1 e karşı çok büyük beklentiler var umarım yine hayal kırıklığı yaşamayız,sabırsızlıkla bekliyoruz kendilerini..
Bence az bile atmışlar.